.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Papki

Tarsq pomosht
    Guest

Papki

Devsten sam na 15 godini sam ot nqkade neznam tochno 2-3 meseca imam edni manichki papki znachi izvednuj stanaha mnogo posle pak se mahnaha te se po celiq mi penis i neznam kakvo da pravq na lekar ne moga da otida mnogo me e sram na maika mi edvali shte kaja nqkoi da se seshta da pomogne sas neshto che nnqmam dumi ot ednata strana imam ot drugata nqmam papki i taka mnoogo malko tie sa po celia mi penis

Повече от фен
    офффффффффффффффффффффффф фффф...имам чувството ве тука има поне 10 теми дето се оплаквате от пъпки по пениса.
    откъде да знам кво да направиш намажи ги с лептен.
    срам не срам отиди на лекар може да имаш гъбички или нещо такова,тука никой не може да ти помогне,щото тва не е нещо нормално

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точки 10 и 11 от правилника! Като не можете да помогнете - не пишете!
    Благодаря!

Супер фен
    Град
    Sofia
    Хайде да се опиташ да обясниш как изглеждат?
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Ами щом ги няма може да е било нещо моментно, но ако пак се появят отивай с майка ти или без нея.
    Ама само това не ми е ясно: какво общо има това че си "недокоснат"

pi4 skii sq i na men na 15 godini mi sa poqviha takiz p1p4ici po penisa i az ne znam kvi sa ei takiva (ka4ili za krasota) ma kato gledam seki ima takiva raboti mai tuka i az ne sam ebal o6te i spored men nqma otde da lepna nqkoq bolest kakto i ti dr.Smurf ako moje da kaje ne6to po v1prosa.Zna4i izglejdat kato mazni p1p4ici s vr1h4e ili ne6to takoz i ni6to ne praqt sedqt si ei taka (sega mi namalqha)az sam na 17 ve4e

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Питам те напълно технически:
    Колко пъти на ден си вземаш душ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си