- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обвързани ли сте?
Не съм сериозно и по-добре.
Не съм, нямам и намерение, така ми е най- добре. Никога не съм била сериозно обвързана, това не става с намерения и планове, а просто става. Изказвания от сорта на "Не съм обвързана, ама сега си търся гадже и ще се обвържа" са си доста несериозни и глупави според мен![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
ami dam
ve4e ot mesec i sedmica sam s poslednoto si gadge i sam si mnogo dovolna![]()
ne dai si boje
Ми то и аз сега съм сам и си ми е ЕКСТРАА!![]()
![]()
Ami ne to4no.. 4uvstvam se obvarzvana kum edno mom4e... ama ne mi se obqsnqva
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
dam...i az sum ne6u takoa, vajnoto e 4e i 2-ta sme dofolni i flubeniПървоначално написано от SisTeR`oN`MaXa
![]()
I Am The One WhO ChoSe My PaTh, I Am ThE oNe WhO CouLdN'T LasT..I FeeL AliVe FoR ThE PaiN,I FeeL ThE AnGer ChaNgiNg Me...
Моля да приемете извиненията ми че не пуснах анкетата по-рано...ще помоля другите които вече отговориха на въпроса да регистрират гласовете си. Благодаря предварително![]()
![]()
ne sym no i za momenta ne iskam da byda![]()
Keep smilin'
amI i az nz moito kfo e... v smisal ima s edno mom4e s koeto sum obvarzana ama samo se karame i nz![]()
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
щастливо обвързана съм![]()
пп.подписа ми...
Obvarzana sam .. obache sled 2 poredni seriozni vrazki sega sam na valna malko po neseriozno da go karam ..
не не съм....обаче имам обект на желанието....което не стопля нещата...
Imam gadje, ama toy o6te ne znae![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Ммм и аз така,но не мога да преценя дали ми е по-добре така или не...Всичко е на моменти...Като се затъжа за бившия и ми е гадно...Като излизам с приятели и с когото си поискам ми е яко....Зависи от настроението ми,но определено предпочитам да съм обвързана...Тогава съм много по-щастлива...Нали имаше една такава мисълПървоначално написано от girlpower
"Само влюбените живеят,другите просто съществуват"
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Вече ДА!!!![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
Да....с множество въжета, вериги, белезници, канапи, сезали и к'во още се сетите! Майката си е ебало!Обвързани ли сте?![]()