.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Фен
    Град
    Преди живеех срещу затвора,сега живея срещу нас!
    Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    Пианска история....
    тази година на лагера бях на дискотека с много хора(и много готини момчета...естествено)и гаджето ми не искаше да дойде защото ми беше сърдит и аз се напих в дискотеката и имаше едно момче те са приятели и аз го обърках и целунах неговия приятел и после си признах пред гаджето ми и той започна да се хили... още се чудя защо се захили!И после си целувах с една приятелка...не знам какво ме прихвана! Бях на 1 бира, 3 Бакарди Бризерчета и 6 големи водки!
    УСПЕХ ДА ИЗПИЕ ТФА 13 ГОДИШНО МОМИЧЕ!

Цеко Сифоня е ебати купоня
    Цитирай Първоначално написано от CuST0M1z3
    ako si padate po niski mom4eta msg me HAH
    -> Нещастник

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от aHyC
    Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    Пианска история....
    тази година на лагера бях на дискотека с много хора(и много готини момчета...естествено)и гаджето ми не искаше да дойде защото ми беше сърдит и аз се напих в дискотеката и имаше едно момче те са приятели и аз го обърках и целунах неговия приятел и после си признах пред гаджето ми и той започна да се хили... още се чудя защо се захили!И после си целувах с една приятелка...не знам какво ме прихвана! Бях на 1 бира, 3 Бакарди Бризерчета и 6 големи водки!
    УСПЕХ ДА ИЗПИЕ ТФА 13 ГОДИШНО МОМИЧЕ!
    ми за 6 часа...

Фен
    Град
    Преди живеех срещу затвора,сега живея срещу нас!
    Ццц да и на 5 минути по гладка за кфо тогава пиеш?за газария?номера е да се напиеш и да забраиш каде си!

Цеко Сифоня е ебати купоня
    Цитирай Първоначално написано от CuST0M1z3
    ako si padate po niski mom4eta msg me HAH
    -> Нещастник

Голям фен
    Град
    София
    Хехех са не мога да ви изброя сичко доста е,няма най интересна сички са смешни
    ходене боса в даскало,скъсани панталони,изтърсвания по графа и тн и тн хехе алкохола е голяма работа :P
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Фен
    Град
    Варна,Морето
    da...Vra4ka v mivkata,naguva6ta pizza kre6ti,4e vsi4ki 6e ymrem,no neq ytre 6e q blusne kola..

След мача на ЦСКА с Пирин 1922 кат бихме мн лошо пребихме един от Мирин и ушатите ни гониха през некфи гори аахахахах

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от aHyC
    Ццц да и на 5 минути по гладка за кфо тогава пиеш?за газария?номера е да се напиеш и да забраиш каде си!
    mi za da mi e veselo... da stava kupon i 6ou

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    наистина номера е да се натряска6 яко ... ама не да се 4удат жива ли си не си ли ..а да забраи6 каде си и кои си ..е тога е яко ..но не и да изпада6 в някво састояние дето едва ди6а6 или не6то такоа ... 6ото тога е брутлано и тапо .. !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си