.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Guest

С какво да бъда...(само за момичета)

Здравейте незнам дали тук е точното место на темата и дали я има но все пак ще направа опит макар и след това да я изтриете..
    Така..изпаднала съм в някаква паника с какво да бъда облечена на започването (за училището става въпрос), трябва да се има предвид че ще съм 9ти клас сега ще съм в ново даскало. Държа на модата обаче незнам какво точно да облеча. Давайте предложения моляви!!!

Guest
    минижуп с мрежест чорапогащник

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Хихихи...добро предложение ама щом ще си в ново даскало по-добре да не е с минижуп :P Облечи се с каквото ти е удобно.. Аз не гледам с какво толкова са облечени момичетата...стига да са хубави Ако си готинко каквото и да облечеш все ще си на 6

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    минижуп с мрежест чорапогащник
    lol!

абе, я се земи в ръце! "с какво да бъда". толкова ли е важно? да ви имам проблемите. ясно, в ново даскало си и може би искаш да направиш впечатление, ама чак толкова. сложи нещо по-така, но в никакъв случай няква изгъзица.
    бъди естествена ... а, доколкото я знам сегашната мода с некви курвенски атрибути ... мухахахахаха!
    на първия учебен ден в новото даскало преди 3 години отидох с тениска и дънки ... и на никой не му направи впечатление.
    аман.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Guest
    може и с тези прозрачните белички панталонки и късо потниче!

абе кви са тия глупости?!и аз ще съм 9 клас ама въобще не ми е тръпка с какво ще се облека,а и има още 2 дена да мислиш.ако питаш мен-мятай дънките и едно потниче и си готова.

Re: С какво да бъда...(само за момичета)

Здравейте незнам дали тук е точното место на темата и дали я има но все пак ще направа опит макар и след това да я изтриете..
    Така..изпаднала съм в някаква паника с какво да бъда облечена на започването (за училището става въпрос), трябва да се има предвид че ще съм 9ти клас сега ще съм в ново даскало. Държа на модата обаче незнам какво точно да облеча. Давайте предложения моляви!!!

УФффф
    Туй ме разби.
    Момиче, я се стегни бе душа.
    С дрехи не се впечатлява!!!
    Какво толкоз си се загрижила какво ще облечеш.
    Гарантирам ти на никой няма да му пука с какво си се барнала, щото просто това НЯМА никакво значение.
    Сега се сетих за една песен на Нокаут
    "На забрава обречен си,
    ако разчиташ на това
    с какво облечен си.
    С фалш навлечен си или
    с други думи смешен си...."
    Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си!!!

Guest
    Знам знам хора че е тъпо ама аз съм няква луда на тема дрехи...ии са незнам

Голям фен
    Град
    Ямбол
    Прекалено много се престараваш ми се струва Облечи нещо, в което се чувстваш добре

Фен
    Град
    Варна
    И аз ше съм в ново даскало ама не съм тръгнала да се притеснявам толкова!
    А и вече съм си решила да си бъда с широко панталонче и с тениска
    Кво толкова все пак първия ден като се облечеш с някакав минижуп например а на втория ден отидеш с дънки...ще изглежда тъпо
    Пък и първия ден на никого няма да му е до това с какво си облечена
    tell me would you kill to save your life?
    tell me would you kill to prove you’re right?
    --------------
    no matter how many deaths that I die, I will never forget
    no matter how many lies that I live, i will never regret

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    abe otivai s nekvi dynki i rizka ili potni4e i si4ko e na 6...hem 6e izglejda6 estestveno hem e udobno

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

облечи се с кецове и анцуг и се кефи на живота

Everything around you is HIP-HOP!!!

ми с някакви хулигански дрехи ще бъде яко
    BSB THE BEST & FOREVER!!!

Guest

Re: С какво да бъда...(само за момичета)

Цитирай Първоначално написано от Barbarona

УФффф
    Туй ме разби.
    Момиче, я се стегни бе душа.
    С дрехи не се впечатлява!!!
    Какво толкоз си се загрижила какво ще облечеш.
    Гарантирам ти на никой няма да му пука с какво си се барнала, щото просто това НЯМА никакво значение.
    Сега се сетих за една песен на Нокаут
    "На забрава обречен си,
    ако разчиташ на това
    с какво облечен си.
    С фалш навлечен си или
    с други думи смешен си...."
    bi li mi kazala kak se kazva taq pesen?

Guest
    В никакъв случай не се обличайте с по-дълги дрешки (тип роба) и не слагайте чалми, че имаме заповед такива да ги гърмим на място Не искаме да почерним тази щастлива дата 15-ти септември

Guest
    Имаме сведения, че радикалната ислямистка оганизация "Червената луна на ученическия джихад" ще се опита да направи серия атентати в училищата из цялата страна! Бъдете бдителни и докладвайте ако видите човек отговарящ на описанието, което колегата даде!

spetckata po takiva ?
    Guest
    awe,hora,mn qsno 4e trqbva da misli zatva kak 6e bude na purviq u4eben den!!!!!to4no sl kato e v novo u6te trqbva da napravi dobro 1vo vpe4atlenie to4no s drehite si i s tva kak izglejda!!!!suvetvam te,da ne si obli4a6 s nqkva kusa pola(osobeno puk s mrejest 4orapoga6tnik )6toto 6e te pomoslqt za totalna kurva.prosto oble4i nqkakvi po sexy dunki i efektno potni4e.6e stane super ako su4etae6 toaleta si i s nqkakvi bijuta,v su6tata tonalnost!!!davai,macka,ti si

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Mi oble4i tova,koeto ti e udobno-naprimer nekvi dunki i nekvo kuso potni4e i si4ko 6te si OK.
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

ako pita6 men slagai jaleikata...na 15 nqma kvo drugo da se obli4a
    So never mind the darkness, we still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...

а бе чудя ви се........ейййй толкова ли си нямате собственно мнение, вкус и разбирания та пускате теми да питате как да се облечете.,.ми ебати малко оригиналност, повече въображение.......пф ей сега започни да питаш и кво бельо да си сложиш за първия учебен ден.. държиш на мода..ми окейй тогава знаеш какво е модно, кви са тенденциите там..какъв би бил проблема самичка да решиш? и все пак голяяяма работа като е ново даскало...
    и айде хубаво искаш съвет..ами дай малко повече информация в това какво харесваш, къв стил предпочиташ, кви дрехи имаш. ний кво? да вадим стъкленото кълбо и да гадаем?
    нищо лично

Everything around you is HIP-HOP!!!

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    HOdi gola! Taka 6ti se nakefqt si4ki! Garanciq! Ni6to li4no(: Verno, kvo te e*e? Da ne si trugnala na pose6tenie pri kralicata mayka?

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Повече от фен
    Абе хора аре съвземете се малко.Тоя форум никакъв го нема щом почнаха разни теми:"Кво да облека!" Ми че аз отде да знам какви дрехи имаш,какво обичаш.Еби и тъпия 15.Почваш да се гърчиш,мъчиш и пържиш в тъпото училище и по тоя случай искаш да си perfect??? Оффф

Голям фен
    Град
    S o F i A
    ЪЪЪъъъ?
    ami kakvo da ti kajem we macka, oble4i tova koeto iska6, s koeto se 4uvstva6 nai-dobre, az ne hodq s nqkvi po-specialni dreji na "purviq u4eben den" otkolkoto v ejednevieto-q da ne sum 1-2 klas
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Pomognete mi! Kakvo da ve4erqm?!? Mnogo e spe6no! Ne moga da re6a!

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Голям фен
    Град
    София
    Аве какво всички я нападнахте момичето просто пита И аз се чудих какво да облека като бях с нов клас
    Та по въпроса
    Според мен облечи нещо,което хем те прави различна от останалите,но не тип курва или нещо от сорта.
    Облечи нещокоето най-добре ще те опише теб,интересите ти или просто това което ти харесваш
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си