.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

cigari i ostanalite neshta

Abe xora mnogo vi molq pomognete mi molq vi.Iskam da otkaja cigarite.No neshto me mogo,pusha ot 6-ti klas a sa sam za 10-ti.
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Голям фен
    To tova si zavisli ot teb!ako naistina mn iskash i imash volq shte se spravish!Pone opitai!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Guest
    Начина е един - цял ден не излизай от вкъщи купи си 5 кутии цигари вземи си малко вода и храна и ги изпуши за този ден... след това ще са ти толкова противни, че никога няма да искаш повече

Predi vsi4ko trqbva da ima6 volq! Ako nqma6 volq -zabravi nqma da moje6 da otkaje6 cigarite.Namalqvai gi postepenno i nakraq gi spri.

poulet
    Guest
    Ми и аз пуша от 6ти клас,а сега ше съм 12ти,ама като реших,успях да ги спра за...е,4 месеца,но пак е не е малко,като се има предвид,4е от 6 години пуша нон-стоп.Така,4е пробваи,стискаи зъби,и да не стане от раз,ако си достатъ4но упорита,сигурна съм 100% ше успееш

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    volq chove4e...namalqvash cigarite na po slabi 1 miligram...sled tova namalqvash i slabite i nakraq si nov chovek

Еми, мило, воля ти трябва, нищо друго. А и да седиш по-далече от хора, които пушат и само те изкушават.

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    с риск да се повторя най - важното е воля и после има едни таблетки tabex май бяха...доста са ефикасни..
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от gia_bs
    с риск да се повторя най - важното е воля и после има едни таблетки tabex май бяха...доста са ефикасни..
    na nqkoi hora ne im pomaga za syjalenie-edin nash poznat go polzvashe imashe volqta da spre-no ne mu pomogna tva neshto i sega pak si pu6i...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си