.

Виж резултатите на анкетата: kakuv fotoaparat predpo4itate?

Гласували
21. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • digitalen

18 85,71%
  • obiknoven s lenta

3 14,29%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: fotoaparati

Hybrid View

Голям фен

fotoaparati

Kajete kakuv aparat predpo4itate?A kakuv imate?Skoro nashte kupiha cifrov i az si umiram ot kef!Opredeleno spored men e po-hubav ot tezi s lentata zashtoto pravi mn pove4e snimki i si gi gledash na pc-to!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Digitalnite fotoaparati sa sto puti po-hubavi ot obiknovennite s lentata.

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Za men sa po hubavi tiq s lentata...

Супер фен
    Град
    София
    Разбира си,че дигиталните са много,много по-хубави и качествени...Аз много искам да си имам дигитален,но още си снимам с тези с лентите,и понякота снимките не ми излизат,осветяват се...

Правила на форума: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=802

Guest
    tva e mnogo otnositelno ako ti reqbva aparat za reportajna fotografia 6te si zeme6 digitalen imat si i dobri i lo6i strani ako iska6 ka4estvo lentov si zima6

Голям фен
    Град
    Ямбол
    Имам дигитален и обикновен предпочитам дигиталния

Ами мисля, че и двата вида си ги бива, а и както каза гостът - и двете си имат и добри и лоши страни.

"Hominem te esse memento"

принципно лентовите са с по-висока разделителна способност, но в последно време има цифрови с подобно качество. а иначе цифровия апарат има безспорни предимства - не се занимаваш с ленти, те не се осветяват, и така нататък. но май тези с лентите по ме кефят - говоря за тези старите, дет им се наглася и блендата, и фокусировката, и всичко. направо да се чувстваш като професионален фотограф. ама ако си аматьор - оплескваш нещата. но все пак са готини
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Излишно е да питаш...разбира се ,че.....дигитален на кой му е притрябвал вече с лента!!!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    Ако държиш снимките да са с перфектно качество-лентов. Вече има и много добри дигитални и те са много по-удобни и практични. Аз имам и от двата и дигиталния прави страхотни снимки! Вече лентовия изобщо не го ползвам.
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

Град
    Sofiq
    Digitalen!
    digitalniq e s mn po-golemi vazmojnosti
    *nikoga ne se celuvai pred vrata,za6toto lubovta e slqpa,no sasedite ne sa*

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Black_Orchid
    Ако държиш снимките да са с перфектно качество-лентов.
    да бе перфектно качество.апарата скина наиш кво ужасно качество вадат.аз имам сони дигитален и съм супер доволна много високо качество има много преимущества.е освен ако не си земеш примерно българските дигитални те вадат качество се 1 си снимал с джиесем-а

Град
    bulgeria
    digitalniq e po hubav za mene

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    cifrovia aparat ruLZ imam i obiknoven,ama si polzvam samo drugia
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Цитирай Първоначално написано от Black_Orchid
    Ако държиш снимките да са с перфектно качество-лентов. Вече има и много добри дигитални и те са много по-удобни и практични. Аз имам и от двата и дигиталния прави страхотни снимки! Вече лентовия изобщо не го ползвам.
    Цифровия също може да ти извади снимки със перфектно качество...и ако тук там се бутне с фотошоп става просто трепач!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си