- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Най- ревлив филм??
Можеби имаше такава тема (ако има кажете ми или направо трийте темата), но все пак кой е филма, на който най- много сте ревали?(или за не-ревл1овците, който най- много ви е разчувствал). КОга се рзаплакахте- на някой определен момент или накрая? От тъга, от истерия или от смях?
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Много ми харесва темата![]()
Значи аз често пъти съм се разплаквала на филми,най-често като става дума за нещо тъжно или нещо супер романтично.
Плакала съм на "Титаник".Там,където Роуз се качва на спасителната лодка,а Джак остава на кораба и докато се гледат,лодката се смъква все по-надолу...тогава тя изведнъж скача обратно от нея и се връща при него,казвайки му,че няма да го изостави и ще се борят за оцеляването си заедно.Плаках,когато по-късно той умираше,когато даваха потъването на кораба,смъртта на толкова много хора,сред които и деца![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Titanik , Zeleniq pyt , Tetradkata ( The notebook) , Sex igri ( Cruel Intentions)
The pacifier ( ot smqh )![]()
![]()
Keep smilin'
Ми аз ще номинирам "Първа любов"(A walk to remember), Пърл Харбър(Pearl Harbor) и може и "Титаник".
I az A walk to remember,makar 4e pri mene be6e prevedeno(Nezabravimata),Titanik,Dirty Dancing:Havana nights-.Prosto poslednata draza me razreva na toq film.Be6e mnogo romanti4no kogato tq kaza:"6te vzema sus sebe si",a toi i otgovori:"6te te zapazq tyk v ,sarceto si".
Титаник![]()
![]()
Titanik i 6-to chustvo![]()
![]()
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
Аз като малък на Царя Лъв когато на Симба убиват баща му ...![]()
American Histoy X, там дето печката застрелва хлапето.
Esen v New York... Mn tujen film. Ama ve4e ne me taz4uvstvat takiva ne6ta ot izvestno vreme.
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
"If only"
Ами "Титаник" според мен!!!
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
ahahah i az na tva mnogo plakah kato malkaПървоначално написано от PLAMENKO
kydeto simba pobutva s mucunka myrtviq si tatko uaaa
![]()
....a ina4e sym plakala na....titanik...za sega drugi ne se se6tam....
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
"зеления път","титаник"
Не съм плакал но ми стана кофти на "Изкуствен интелект" - Artificial Intelegence
Оо готина тема. Филмът който ми направи ОГРОМНО впечатление и според мене е един от най тъжните е Момиче за милиони. Препоръчвам на всеки да го гледа ако може в кино - има готин звук.
Az plakah na titanik![]()
Get rich or die trying
2pac
Мани го титаник. Момиче за милиони е сто пъти по тъжен.
Ae po Titanic i Izkustven Intelekt sho biram sam izpil i shto sulzi sam prolql ne e istina![]()
Чакай и аз да си отговоря... Сега като се замисля най- много съм ревала на "Лисицата и кучето" на Дисни, тогавак ,когато бабата оставя лисичето в горатаааааТова е съвсем сериозно, не съм ревла, но дори наскоро ме разрева тая сцена. За Симба ясно , и там е голям рев. Титаник... на него ревах като бях на 11-13 , след тва го знаех наизуст вече и не ми беше тъжно.
Много съм ревала на Армагедон, Вчера, Списъкът на Шиндлер и Английският пациент (последните два са невероятни филми, от 92-93 година, с по 100 оскара всеки, честно, намерете ги и ги гледайте, невероятни са) Момиче за милиони също беше голям рев.Както и Изкуствен интелект
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Аз също подкрепям "Зеленият път" и "Изкуствен интелект"
Be momi4e za milioni go gledah... Ne me vuody6evi mnogo..Ama sq iskam da dobavq i Man on fire,i Artificial Inteligence.Tam naistina plakah pri malkoto dete robot4e.. tolkova be6e tujno..
Titanik 4upi rekordite za revane![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!