- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Най- ревлив филм??
The Green Mile
Мале, мале като се сетя,
направо ми става зле,
най-тъжиня фил за мене
беше you got served, момче.
Bling' bling' излиза на улицата,
пазете си децата,
аз съм хип-хоп поет,
вкарвам тъпаците във кофите за смет,
никой не може да ме спре,
аз имам пари, коли, жени за теб не ме ебе.
hihihi![]()
Car Luv!![]()
*nikoga ne se celuvai pred vrata,za6toto lubovta e slqpa,no sasedite ne sa*
Ami Armagedon, kogato oshte Ben Aflek izchezva i plakah do kraq ..I na posledniq epizod ot The Oringe County ...
ми...ся на кой съм ревала най много не знам ама като се почне...Titanic,Pearl Harbour,Save the last dance,Lion King(ot mnogo otdavna ne sym go gledala,ne znam sq kak 6te mi vyzdeistva)
На "Титаник"![]()
![]()
В очите мога да те гледам
и да лъжа колко те обичам.
В сърцето капка милост нямам,
вземам всичко и си заминавам.
Цял живот измамници обичам
и на тях накарая заприличах.
am da dobavq Gladiator,A beautiful mind,3 days,ii ne si spomnqm pove4eПървоначално написано от Блейз Самър
You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm embodyment of antichrist
I'm living for my own demise
ahaahahhahaha posledniq episod....malei. ... am koi sezon be? ?? ?? ?bo btv davat samo 1 sezon e az gledam 3 !tei 4e koi sezon eПървоначално написано от Atika
![]()
You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm embodyment of antichrist
I'm living for my own demise
Брат... определено това е филма ... не знам какво ми стана ... ма ревах като малко детеПървоначално написано от Oyama-no problem
![]()
Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...
Първоначално написано от SisTeR`oN`MaXa
То тва мнение е според всички!!!
Аз не гледам много филми, но преди като съм била малка гледах някакъв филм с слончета и много съм ревала по думите на майка ми.За животните ме е жал,за хората не!Такъв беше изводът на мама.
mm.. az podkrepqm za a walk to remember, toi nai-mnogo me razchuvstva ;]
И аз такааа...Даже и ся си ме разчувства супер много като го гледам точно тва.....Първоначално написано от PLAMENKO
Here in my shadow I'm safe I'm free...I've nowhere else to go but I can't stay where I don't belong.....
Само аз ли никога не съм ревала на филм?![]()
And i give it all away
just to have somewhere to go to
give it all away
to have someone to come home to...
This is my december
Аз много рева на някои филми. Като бях дете за едни динозавърчета (анимационен филм, който май се казваше "Приключения в Космоса" и имаше и тъжни моменти).
Сега като съм по-голям рева много като видя някакви хора да се карат и после да се сдобряват. Може би защото мечтая да се сдобря с едно момиче.
Но за най-ревлив филм... Може би освен "Титаник"- "Армагедон". Много ми беше мъчно за Брус Уилис.
Титаник![]()
![]()
![]()
![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
Единствения филм на който съм ревала беше Brother Bear .............
не съм толкова наивна че да рева на филми![]()
ОСЪЗНАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!
И аз Титаник както повечето тука![]()
Az pa na Titanik sa smqx 6ot mrazex onq malyk gei (sire4 Leooooo) ...ama refax na Orange County na nqkolko serii![]()
titanik
blqblq...
Opredeleno filma e ..... The Butterfly Effect
Az sam plakala na Titanik i na o6te mnogo drugi filmi oba4e v momenta ne se se6tam koi to4no!
Az sam plakala na adski mnogo filmi no v momenta ne se se6tam kak se kazvat samo si spomnqm 4e i az plakah na "Titanik"!
Za da me gushkash shte trqbva mnogo da me slushkash!!!