.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 151
    Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Ами като бях по-малка гледах едно анимационно филмче където се разказваше за едно кученце което е изгубило майка си.Намира я болна и изтощена.Но след време тя бяга , кученцето тръгва да я търси и накрая умира в 'ръцете му' !
    Други филми които са ме разчуствали бяха '50 first dates' и 'Sweet November'...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Фен
    Град
    taina maina
    Аз съм ревал на "Полицаят от Петльово бърдо".
    Ако не сте го гледали: Любиша Самарджич има 5 развода и по 1 дете от всеки развод. Останалото си го гледайте сами
    Горди сме, че сме пловдивчани и с това, което правим за града си!!!
    Admin-Coki:
    Големината на снимката в подписа ти е недопустима!

Голям фен
    Град
    sofia
    Мъртвата булка

единствено и само на титаник ,плаках около 2-3 минути и ми стана смешно
    [img][/img]
    Admin-Coki:
    Снимката в подписа е прекалено голяма!
    При системно неспазване на размерите за големина на снимката в подписа, ще бъда принуден да ти дам бан.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ^Green_Lady^
    Men of fire! (muj pod pricel)
    И аз така

Guest
    Цитирай Първоначално написано от kopa4a
    Титаник
    titanik

"Фантомът на операта".Не че съм се разплакала, но е много трогателно там където Кристин и Раул пеят и се целуват и Фантомът ги гледа.
    Също и там където Кристин пее на гроба на баща си "Wishing you were somehow here again" и на края на филма.
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Guest
    S edna priqtelka gledahme "Izkustven intelekt".Ebati gadniq krai ima toq film.Mnogo tujno
    Q kajete koq pesen puk e nai revliva za vas???

Град
    Там,където някой ще ме обича.
    Adski kofti mi stava kato 4uq Don't cry na Guns'n'roses.Napomnq mi ne6ta,koito iskam da zabravq
    Един човек ми липсва и всичко ми е безразлично.
    Един човек, а всъщност всичко..

Qnna
    Guest
    Da vi kaja,az placha na pochti vsichki filmi,no nai-mnogo sym plakala na "Titanik" i "Voina na Svetovete"

opredeleno se razplakah na titanik i na paral harbar..strahotni filmi sa!nishto che sa malko ostarelichki..
    Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...

Фен
    Град
    PloFdiF
    Цитирай Първоначално написано от Qnna
    Da vi kaja,az placha na pochti vsichki filmi,no nai-mnogo sym plakala na "Titanik" i "Voina na Svetovete"
    Foina na sfetofete? xayxyaxyayxa az pa si ymrqx ot smqx na toa film...ebasi parodiqta

Аз пък на "Всичко е любов". СУпер близък го чувствам тоя филм и супер много ме натъжава. Колкото пъти съм го гледала, толкова пъти съм плакала. Иначе на "Титаник" съм плакала малко първия път като го гледах и "Едуард ножиците" като го гледах първия път пак плаках.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Цитирай Първоначално написано от Qnna
    що на воина на световете бе...нали оня сладкия накрая си остана жив
    [img][/img]
    Admin-Coki:
    Снимката в подписа е прекалено голяма!
    При системно неспазване на размерите за големина на снимката в подписа, ще бъда принуден да ти дам бан.

Повече от фен
    Град
    Horsens, Denmark
    Save The Last Dance

"TITANIK"
    малеее...тоя фим никога няма да го забравя....всеки пут когато го гледам и рева!!!
    RnB IS THE BEST MUSIC!!!

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Много ми харесва темата
    Значи аз често пъти съм се разплаквала на филми,най-често като става дума за нещо тъжно или нещо супер романтично.
    Плакала съм на "Титаник".Там,където Роуз се качва на спасителната лодка,а Джак остава на кораба и докато се гледат,лодката се смъква все по-надолу...тогава тя изведнъж скача обратно от нея и се връща при него,казвайки му,че няма да го изостави и ще се борят за оцеляването си заедно.Плаках,когато по-късно той умираше,когато даваха потъването на кораба,смъртта на толкова много хора,сред които и деца

napylno sym syglasna s teb tva e nai-qkiq moment vyv filma i daje replikite im gi znam na izust i po to4no:Rouz.Kolko si glupava!Zashto go napravi?
    Tolkova si glupava, Rouz!
    Zashto go napravi, zashto?!

Ako skochish ti, skacham i az.Pomnish li?

Pomnq.
    Ne mojeh da tragna.
    Ne mojeh da tragna, Jak.

taaa za tva govorih tva mi e lubimata 4ast ot filmovette izob6to 6tot mi se e su4valo i az da vodq podoben razgovor !!!! OBI4AI TE SE!!!
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Най-много съм ревал на "Месец Любов".Тоя филм е страхотен, инетресен и всичко най-хубаво мога да кажа за него, но свършва ужасно гадно и просто се разревах....

Sweet November, A walk pto remember, Titanik, Save The Last Dance, Armagedon, Troy... Има още много, но в момента не се сещам По принцип на филми много плача
    Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!

Ами за мен "Ефектът на пеперудата" е филмът,който най-много ме разревава...последно като го гледах, беше на скоро се разревах поне 8пъти...неам тоя филм за мене е просто велик-един от любимите ми.
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    Titanik..A Walk to Remember..
    сигурно има и още ама не мога да се сетя..

Guest
    BIG BROTHER 2!

Inache seriozno - kato gledah Titanik mi stana malko kofti ,no okolo men imashe nqkakvi oligofreni,samo se hileha i nqkak si kato im gledah prostotiqta se razseivah ot sluchvashtoto se.
    Inache nai-dobriq film za men e Sweet November !Neveroqten e,nqma drug,razrevah se,priqtelqt mi e mnogo daleche i kato go gledah oshte poveche zapochna da mi lipsva i taka si revah,che mu zvynnah i mu kazah,che mn go obicham i che mu blg ,che e s men i go chakam.

Ами за мен може би ....История за Пепеляшка и Титаник

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    titanik estestveno,car luv, no nai mnogo sum revala na iskustven intelekt!

Град
    In^The^Hell
    Цитирай Първоначално написано от PLAMENKO
    Аз като малък на Царя Лъв когато на Симба убиват баща му ...
    Da,i az si spomnqm kak revax na taq scena kato malka,be6e si tajno
    Rodix se bez da iskam,
    6te umra bez da iskam,
    no 6te jiveq kakto si iskam!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си