- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Най- ревлив филм??
Ами като бях по-малка гледах едно анимационно филмче където се разказваше за едно кученце което е изгубило майка си.Намира я болна и изтощена.Но след време тя бяга , кученцето тръгва да я търси и накрая умира в 'ръцете му' !![]()
Други филми които са ме разчуствали бяха '50 first dates' и 'Sweet November'...![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Аз съм ревал на "Полицаят от Петльово бърдо".
Ако не сте го гледали: Любиша Самарджич има 5 развода и по 1 дете от всеки развод. Останалото си го гледайте сами
Горди сме, че сме пловдивчани и с това, което правим за града си!!!
Admin-Coki:
Големината на снимката в подписа ти е недопустима!
Мъртвата булка![]()
![]()
![]()
![]()
единствено и само на титаник ,плаках около 2-3 минути и ми стана смешно
[img][/img]
Admin-Coki:
Снимката в подписа е прекалено голяма!
При системно неспазване на размерите за големина на снимката в подписа, ще бъда принуден да ти дам бан.
titanikПървоначално написано от kopa4a
"Фантомът на операта".Не че съм се разплакала, но е много трогателно там където Кристин и Раул пеят и се целуват и Фантомът ги гледа.
Също и там където Кристин пее на гроба на баща си "Wishing you were somehow here again" и на края на филма.
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
S edna priqtelka gledahme "Izkustven intelekt".Ebati gadniq krai ima toq film.Mnogo tujno![]()
![]()
![]()
Q kajete koq pesen puk e nai revliva za vas???
Adski kofti mi stava kato 4uq Don't cry na Guns'n'roses.Napomnq mi ne6ta,koito iskam da zabravq![]()
Един човек ми липсва и всичко ми е безразлично.
Един човек, а всъщност всичко..
Da vi kaja,az placha na pochti vsichki filmi,no nai-mnogo sym plakala na "Titanik" i "Voina na Svetovete"
opredeleno se razplakah na titanik i na paral harbar..strahotni filmi sa!nishto che sa malko ostarelichki..![]()
Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...
Foina na sfetofete? xayxyaxyayxa az pa si ymrqx ot smqx na toa film...ebasi parodiqtaПървоначално написано от Qnna
![]()
Аз пък на "Всичко е любов". СУпер близък го чувствам тоя филм и супер много ме натъжава. Колкото пъти съм го гледала, толкова пъти съм плакала. Иначе на "Титаник" съм плакала малко първия път като го гледах и "Едуард ножиците" като го гледах първия път пак плаках.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
що на воина на световете бе...нали оня сладкия накрая си остана живПървоначално написано от Qnna
![]()
[img][/img]
Admin-Coki:
Снимката в подписа е прекалено голяма!
При системно неспазване на размерите за големина на снимката в подписа, ще бъда принуден да ти дам бан.
"TITANIK"
малеее...тоя фим никога няма да го забравя....всеки пут когато го гледам и рева!!!
RnB IS THE BEST MUSIC!!!
Първоначално написано от sherry
napylno sym syglasna s tebtva e nai-qkiq moment vyv filma i daje replikite im gi znam na izust i po to4no:Rouz.Kolko si glupava!Zashto go napravi?
Tolkova si glupava, Rouz!
Zashto go napravi, zashto?!
Ako skochish ti, skacham i az.Pomnish li?
Pomnq.
Ne mojeh da tragna.
Ne mojeh da tragna, Jak.
taaa za tva govorihtva mi e lubimata 4ast ot filmovette izob6to 6tot mi se e su4valo i az da vodq podoben razgovor
!!!! OBI4AI TE SE!!!
![]()
![]()
![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Най-много съм ревал на "Месец Любов".Тоя филм е страхотен, инетресен и всичко най-хубаво мога да кажа за него, но свършва ужасно гадно и просто се разревах....
Sweet November, A walk pto remember, Titanik, Save The Last Dance, Armagedon, Troy...Има още много, но в момента не се сещам
По принцип на филми много плача
![]()
![]()
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
Ами за мен "Ефектът на пеперудата" е филмът,който най-много ме разревава...последно като го гледах, беше на скоро се разревах поне 8пъти...неам тоя филм за мене е просто велик-един от любимите ми.
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Titanik..A Walk to Remember..
сигурно има и още ама не мога да се сетя..
BIG BROTHER 2!
Inache seriozno - kato gledah Titanik mi stana malko kofti ,no okolo men imashe nqkakvi oligofreni,samo se hileha i nqkak si kato im gledah prostotiqta se razseivah ot sluchvashtoto se.
Inache nai-dobriq film za men e Sweet November !Neveroqten e,nqma drug,razrevah se,priqtelqt mi e mnogo daleche i kato go gledah oshte poveche zapochna da mi lipsva i taka si revah,che mu zvynnah i mu kazah,che mn go obicham i che mu blg ,che e s men i go chakam.
Ами за мен може би ....История за Пепеляшка и Титаник
titanik estestveno,car luv, no nai mnogo sum revala na iskustven intelekt!
Da,i az si spomnqm kak revax na taq scena kato malka,be6e si tajnoПървоначално написано от PLAMENKO
![]()
Rodix se bez da iskam,
6te umra bez da iskam,
no 6te jiveq kakto si iskam!!!