.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 151
    Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    "Titanik",Pearl Harbour","Raise Your Voice","City of Angels","Eight Below"...ima o6te dosta,mi az za 6tqlo ne 6tqlo pla4a :P

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    първото, което си е ясно е Titanic , но също и на Гладиатор и на Цар Лъв...на тези най-вече

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    titanik & a walk to remember

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Последно гледах филма Click и беше доста тъжен
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Ами аз съм много чувсвителна и толкова много филми съм оревала, че даже не мга да се сетя всичките. Естествено "Титаник". Освен всички моменти, за които споменахте, много ме натъжи в началото, когато възрастната Роуз гледа кадрите, които са заснети от потъналия кораб. Някак си е странно като се сравни какво е и какво е било. Корабът става като ... олицетворение на потъналите мечти. Много се натъжих тогава.... Няма смисъл да изреждам всеки момент, в който съм плакала на филма - общо взето почти през цялото време.
    Също се сещам на Original Sin (Първороден грях), когато Бандерас изпи отровата - много силен момент.
    Vanilla Sky - разговорът между Том Круз и Камерън Диаз точно преди катастрофата - също много силен момент.
    Ever After (Истинската история за Пепеляшка) - когато умира бащата.
    Ай стига толкова за сега.

М ... сега се сетих и за още един - Moulin Rouge. Края е много трогателен.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Форест Гъмп

Повече от фен
    Град
    вход Б [KMD]
    На "Изкуствен интелект" съм циврила.
    Иначе има филми, от които ме обхваща страхотна депресия, но въпреки това изпитвам някакъв невероятен кеф да ги гледам като "Аризонска мечта"
    You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.

Фен
    Град
    Dreamland
    Не рева на филми , но The Wall е най-тежкия филм за който се сещам...беше наистина депресантски...
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ами аз не съм от най-чувствителните, особено напоследък изключително трудно някой може да ме накара да си изливам емоциите, но все пак A Walk To Remember е филма, на който изплаках направо реки... много е тъжен
    към края на The Cutting Edge: Going For The Gold също ми стана малко гадно

иначе на Титаник пък изобщо не съм проронила и една сълза, защото първият път, когато го гледах, бях прекалено малка - беше с баща ми в едно лятно кино на морето и докато всички подсмърчаха и се спукваха да реват, аз само се оглеждах и се чудех какво пък чак толкова е станало :P
    вторият път бях по-голяма и се бяхме събрали доста хора в една приятелка да го гледаме, обаче отново изобщо не ми въздейства, нз защо за разлика от останалите, които си изплакаха очите..

от тези филми, дето по-отдавна съм ги гледала, Приказка за Пепеляшка ме разрева на края, но тогава си бях още така да кажем лапе... беше там, където Хилари отива в съблекалнята на футболния отбор и казва на Чад Майкъл "Знам, че момчето, което ми изпрати тези имейли, е някъде в теб. Но аз не мога да го чакам... Защото да те чакам е все едно да чакам дъжд в пустинята: безполезно и разочароващо."

А, между другото, този Момиче За Милиони как се превежда на английски, някой ще ми каже ли?
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Az sam plakala samo na Titanik I na Car Lyw - na simba mu ubiha tatk0oto

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    А, между другото, този Момиче За Милиони как се превежда на английски, някой ще ми каже ли?
    Million dollars baby
    Keep smilin'

Фен
    Град
    v edna lokva
    ne pla4a na filmi

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Ми аз най-много ревах на титаник и ромео и жулиета лелел цел стек курпички изхабих
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Guest
    1. Requiem For A Dream
    2. Boys Don't Cry
    3. Girl.Interrupted
    4. The Devil's Advocate
    5. Click

Голям фен
    titanik,tq e pi4-na kraq

Голям фен
    a i na trinaiset syshto

Em TITANIC..e nai raz4uvstva6tiq film koito sam gledala...i su6to mn pla4kam i ot radost...i ot tuga na "One tree hill" serial4eto e super
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!!!

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    dobavqm i "A Walk To Remember",plakah prez cqlata vtora polovina na filma,daje svur6i i az o6te dosta vereme si plakah kak ne sam go gledala po-rano

ot smqh oshte ne sum plaakala na film ina4e si sudrah o4ite ot pla4 na divi i krasivi na nezabravimata .. i nai ve4e na purl harpur neshto takova.. super kofti mi stana sled kato go gledah

Супер фен
    Fabrika za prah

Аз плача почти на всички филми ,но ГОСПОДАР и КОМАНДИР и ГЛАДИАТОР И ОСЕМ ГЕРОИ. Като малка та и сега от време на време плача на ПРИНЦА НА ЕГИПЕТ.

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    Grad na anglei; Titanik; Smelo syrce; Purl Harbor; romeo i Julieta; Patriot; Troq i mnogo oshte

Ne se smeite ama kato gledah za sigurno 100 put South Park shtqh da se razreva kato satanata pee che iska da e gore pri horata

Повече от фен
    Град
    sofia
    oooo boje da znaete kolko plakah na lion king,kogato ba6tata umrq i simba vika6e tate stavai,daje sega pak se razplakah

Цитирай Първоначално написано от PLAMENKO
    Аз като малък на Царя Лъв когато на Симба убиват баща му ...
    tva vinagi 6te ostane v moeto saznanie - bqxme sas ba6ta mi na kino kogato izleze filma tva 6te re4e 4e sam bila na okilo 4-5 god. i pomnq 4e na tozi moment si se razrevax no i sega kato go gledam pak mi se nasalzqvat o4ite

drugite filmi na koito sam revala sa parl xarbar (sr ama nz kak se pi6e to4no ) , a titanik e filma koito sam gledal edin edinstven pat i vqrvaite mi nama da go gledam pak tva si be6e jiv tormoz za moqta nejna du6a tolkova salzi sam izlqla 4e ne mi se 6te pak da go napravq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си