ами аз не съм от най-чувствителните, особено напоследък изключително трудно някой може да ме накара да си изливам емоциите, но все пак A Walk To Remember е филма, на който изплаках направо реки... много е тъжен
към края на The Cutting Edge: Going For The Gold също ми стана малко гадно

иначе на Титаник пък изобщо не съм проронила и една сълза, защото първият път, когато го гледах, бях прекалено малка - беше с баща ми в едно лятно кино на морето и докато всички подсмърчаха и се спукваха да реват, аз само се оглеждах и се чудех какво пък чак толкова е станало :P
вторият път бях по-голяма и се бяхме събрали доста хора в една приятелка да го гледаме, обаче отново изобщо не ми въздейства, нз защо за разлика от останалите, които си изплакаха очите..

от тези филми, дето по-отдавна съм ги гледала, Приказка за Пепеляшка ме разрева на края, но тогава си бях още така да кажем лапе... беше там, където Хилари отива в съблекалнята на футболния отбор и казва на Чад Майкъл "Знам, че момчето, което ми изпрати тези имейли, е някъде в теб. Но аз не мога да го чакам... Защото да те чакам е все едно да чакам дъжд в пустинята: безполезно и разочароващо."

А, между другото, този Момиче За Милиони как се превежда на английски, някой ще ми каже ли?