- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Най- ревлив филм??
ами аз не съм от най-чувствителните, особено напоследък изключително трудно някой може да ме накара да си изливам емоциите, но все пак A Walk To Remember е филма, на който изплаках направо реки... много е тъжен![]()
към края на The Cutting Edge: Going For The Gold също ми стана малко гадно![]()
![]()
иначе на Титаник пък изобщо не съм проронила и една сълза, защото първият път, когато го гледах, бях прекалено малка - беше с баща ми в едно лятно кино на морето и докато всички подсмърчаха и се спукваха да реват, аз само се оглеждах и се чудех какво пък чак толкова е станало:P
![]()
вторият път бях по-голяма и се бяхме събрали доста хора в една приятелка да го гледаме, обаче отново изобщо не ми въздейства, нз защоза разлика от останалите, които си изплакаха очите..
от тези филми, дето по-отдавна съм ги гледала, Приказка за Пепеляшка ме разрева на края, но тогава си бях още така да кажем лапе... беше там, където Хилари отива в съблекалнята на футболния отбор и казва на Чад Майкъл "Знам, че момчето, което ми изпрати тези имейли, е някъде в теб. Но аз не мога да го чакам... Защото да те чакам е все едно да чакам дъжд в пустинята: безполезно и разочароващо."![]()
А, между другото, този Момиче За Милиони как се превежда на английски, някой ще ми каже ли?
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.