- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Скейтъри!!!
damПървоначално написано от SkiT
той не е чупакбра, само аз. ЗА БОГА какви ли дечица ще ни се родят...Първоначално написано от мечтател
![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Ехо! И аз карам!И аз!И много се кефяКаде сте всички?
маа фака
Раздела е спортен? Кво прават скейтърите? Мале, мале - IQ-то ме удря в лицето.Първоначално написано от SkiT
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Абе и аз "карам" ама нещо неми върви, мнооо не ми се отдава иначе мнооо се кефя...
HMSU.ORG
Emi kato si shvanat vav krakata!Първоначално написано от BroozY
Kak 6te ti varvi togava?
![]()
Na men sk8arite sa mi nai golqmata lubov!Obojavam gi makar i da ne moga da karam!
Съвремените скейтъри са манекенчета, дето слушат чалга/рага/реге и гъзареят с тъпите си дъски.
Каквото и да съм написал, все съм прав
...+ маркови парцалиПървоначално написано от NeverForgiveNeverForget
![]()
алелуя.
Какво като няма скейт паркове?Улици,площади навсякъде!Специално нашият град си има скейт паркче обаче някой го изпочупи и още незнаем кой и сега ако караме караме на площада...тоест сега не караме заради студа,снега и дъждаПървоначално написано от lina15
![]()
не съм съгласен!има и такива и винаги ще ги има и именно те развалят мнението на околните за скейтърите,но не забравяйте че винаги ще се намери някой на който ще му е интересно самото занимание и не разбирам защо да не продължи да кара, като това го прави щастлив!Все пак в това шибано ежедневие можем да си разнообразяваме времето не само по кафетаПървоначално написано от NeverForgiveNeverForget
и дискотеки
деазнам мен ми харесва и от миналото лято си джиткам наляво надясно.
и супер много се нервирам като отворя темата в нов прозорец и трябва пак да се регвам!!!оправете гомненията по горе са мои !
маа фака
Аз пък лично не съм срещал такива.Е може би само няколко момчета които отскоро почнаха да карат, но иначе всички които познавам и които се занимават сериозно с това, вклучително и аз правим кикфлип.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Аз лично много се изкефих като го стъпнах!Бях много щастлив че съм направил нещо наистина различно.Фингъра на мен ми е много труден!Само едно оли и до там и то не както трябва.Като гледам фингърборд филмчета и ми се замаява главата.С ръцете съм много скаран![]()
маа фака
ШШШШШШ не ме дразни знаеш че мнооо си обичкам бордаПървоначално написано от Mandy2
HMSU.ORG
Е те може за момента да са успели да направят само оли и кикфлип.. но това не означава, че не се мъчат да правят и други
Иначе тука(в Бургас) не съм забелязала да има некфи позьорчета а ако има са доста малко .. в смисъл че аз виждам винаги само едни и същи момчета и момичета и те определено знаят какво правят и защо го правят.. и това не го казвам защото мисля така,а просто защото повечето ги познавам.
Иначе аз не карам скейт по едно време нещо се бях зарибила ама е прекалено сложно за мене и нямам огромно желание цялата да съм в синини и счупени манииИграя го само на компа на Tony Hawk Underground 2
![]()
![]()
Абее скейт-секи втори ходи със скейт под мишницата и вече е скейтър..никой неможе да кара ама много се дуе
като гледам некви момиченца вече нарамили дъската, обули широките гащи,новите кецове,голямото самочувствие и айде велики сме-а са супер смешни
Напоследък всеки е почнал да се учи ама като се учи да си знае мястото щото хората ще му се смеят!
Мнението ми иначе е следното:Не обичам скейта попринцип никога и не съм опитвала да карам,но борда вече си е друго нещо
neznam dali ima sk8uri v toq forum (pone takiva koito naistina karat a ne prikazvat samo)... az karah bmx dve godini.sega koleloto sedi i 4aka kupuva4.s drugi ne6ta se zanimavam ve4e...
mmm az sis nqkolko fr si praim rampi i karame na tqh,kat ni pisne smenqma
DivX