- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НЕ МОЖЕТЕ ДА БАННЕТЕ FBI
Въпреки, че се опитахте, аз успях да се завърна![]()
ауууууууу... тоя форум ше умре без федералните агенти..
веселяци![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Welcome back, колега. Отсъствието Ви, макар и за кратко ни съкруши![]()
мълдър, Вие сте гений!
Любовта е най-висшата степен на омразата
Няма ли да ви писне най на края бе лигльовци?? И кфи са тея куци админи едино кюфте да не могат да разкарат?
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
НЕ ! НИЕ СМЕ АГЕНТИ ! ЩЕ РАБОТИМ ДО КРАЯ![]()
Малееееее колко ми липсваше!!!!!Добре че се завърна иначе кФо щях да прая без тебе....Едвам издържах да те дочакам
Даже мислех да се самоубия ако не се появиш!
Първоначално написано от Анонимко
Ъм това бях аз...
![]()
tell me would you kill to save your life?
tell me would you kill to prove you’re right?
--------------
no matter how many deaths that I die, I will never forget
no matter how many lies that I live, i will never regret
Sega trebe da me zalovqt
Chakam viii...Ako do edinn chas ne me hvanete shte drogiram 9 godishno mom4e MUHAHAHA
Имаме открита заплаха! Трябва да се действа бързоПървоначално написано от CRaZy_IKT
![]()
Jertvata e pri men...Moli za milost,no nqma takava...
Екипите са на път![]()
Ne moje da me otkriete na mqsto sym kydeto choveshki krak ne e stypval ot godini...Shte vi dam Joker
Kod chrez koito imate shans da me namerite
098kbj543dbh01guhn765
podzemieto...
мълдър, мисля че знам къде се намира CRaZy_IKT
Любовта е най-висшата степен на омразата
Vremeto te4eeee...Kazah na deteto che drogata e polezno neshto i che vie kukite ste bezpolezni nishtojestva.Radvam se zashtoto deteto pochna da misli po moq nachin...Nasyskah go i sreshtu roditelite...Minahme bezpogreshno prez leti6teto...I sega sme nqkyde dolu...![]()
![]()
Или поне така си мислите....
В момента сте под наркоза в щатски затвор ! Вие халюцинирате![]()
Byrkate me s drebna riba...No tva e v moi plius-prosto iskate da si spestite rabota.Koeto oznachava pove4e jertvi...Nai veroqtno shte vi uvolnqt sled broeni dni za mnogoto jertvi...Първоначално написано от Special Agent Fox Mulder
![]()
![]()
![]()
![]()
Бухахаха!Радвам се,че се завърнахте.Welcome back!![]()
от вас отърване няма ли? само с простотии се занимавате да пичете простотии за хората. нищо. пишете. то за вас говори. опитах да споря с вас чрез тактиката на куция бухал, но не проработи. както и да е, няма да се обяснявам повече. само ще ви кажа - чезвайте от тука.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
FBI is here to stay.Първоначално написано от мечтател
ами, да, за съжаление... няма измъкване от простотията...Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
...истината!Първоначално написано от мечтател
Пак ще лапнете БАНана!!
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away