.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Dobronameren
    Guest

Чат конфликт

Здравейте моят проблем е от странно естество но все пак не е безобиден. Влизам в чата от близо година и половина и преди време имаше едно момиче което също е редовна чатърка и сме от един град и ми се включваше и ме обиждаше. Аз естествено не съм стоял така но тя е причината за споровете ни преди време в чата въпреки че незнам защо точно мен избра за жертва. Незнайно как скоро се е сдобила с моя снимка и вече ме разпознава и знае на живо кой съм. Отначало като се видиме по дискотеки забелязвах че нещо се ебава и гледа старнно и вика като някоя хамалка което не отива на момиче. В последствие разбрах че това е тази от чата която вика по дискотеките. Но да бяха стигнали дотук нещата щеше всичко да е ОК. Сега идва интересната част. Вчера отивам на кафе с едни приятели и тая ме привиква оттам (даже ми научила името) и почна да ми държи сметка там пред всички на масата и че й съм се бил отварял на времето по чата. А единия го познавам на масата. То може да се каже че не говореше а викаше направо и ме изложи пред цялото кафе. И съм почти сигурен че няма да се задоволи с това и да спре до тук. Това е проблемът ми ще се радвам за съдействие от Ваша страна - да ми кажете как да действам по-натам. Благодаря за отделеното време.

Шамари...
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Бъди устат. Като те обиждат...не стой и не гледай умно. Фани я окашмери...все пак за жените има много по-убидни думи отколкото за нас мъжете Няма да ти е толкова трудно...ако искаш попрочети нещо от www.marmalad.com може да ти даде идея Като тръгне да се заяда я направи на 5 ст. и да видим какво ще направи тогава. Мноо ме дразнат тия кучки...а колко бой съм ял заради тях...но тва няма значение. Просто се научи да се защитаваш с думи...щото така като слушам дори и да можеш..не личи. Успех!

Mnogo qsno budi ustat-prosto ne ostavqi da te obijda.Obijdai q,vupreki,4e e momi4e.Zaslujava si go! Ne smqta6 li oba4e,4e ima pri4ina ,za da te obijda?Moje bi e stanalo nedorazumenie ili prosto ne si i simpati4en.

Guest
    Оооо да чат конфликтите са много опасна история ! По-добре не се забърквай в тия неща, че ше стане като случая "Уринокил"... Горкото момче само половият му орган беше останал...
    Това е един от все още неразрешените случаи на FBI

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    На такиа тъпи чанти се отговара с един токат, ако продаължааа да се праи на интересна ше я фанеш да и го набуташ
    и Интер

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Ааа много ги мразя разните такива заядливи Ако пак ти плямпа - затапи я
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

ibree
    Guest
    Abe kakuv incident e stanal ta toq e ostanal samo po poloviq si organ q kajete?

Guest
    Съжалявам, но още се води разследване и информацията е поверителна
    Не се забърквайте с луди и диви чатъри (като DarthRevan например). Нали не искате да свършите като неразрешен случай в архивите на FBI ???

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Съжалявам, но още се води разследване и информацията е поверителна
    Не се забърквайте с луди и диви чатъри (като DarthRevan например). Нали не искате да свършите като неразрешен случай в архивите на FBI ???

Град
    Тhe Land of the Drorks!
    Цитирай Първоначално написано от Неактивния
    Шамари...
    Да не го повтрям...
    GROAAARRR!!!! много яка група!

Guest

Re: Чат конфликт

Цитирай Първоначално написано от Dobronameren
    Здравейте моят проблем е от странно естество но все пак не е безобиден. Влизам в чата от близо година и половина и преди време имаше едно момиче което също е редовна чатърка и сме от един град и ми се включваше и ме обиждаше. Аз естествено не съм стоял така но тя е причината за споровете ни преди време в чата въпреки че незнам защо точно мен избра за жертва. Незнайно как скоро се е сдобила с моя снимка и вече ме разпознава и знае на живо кой съм. Отначало като се видиме по дискотеки забелязвах че нещо се ебава и гледа старнно и вика като някоя хамалка което не отива на момиче. В последствие разбрах че това е тази от чата която вика по дискотеките. Но да бяха стигнали дотук нещата щеше всичко да е ОК. Сега идва интересната част. Вчера отивам на кафе с едни приятели и тая ме привиква оттам (даже ми научила името) и почна да ми държи сметка там пред всички на масата и че й съм се бил отварял на времето по чата. А единия го познавам на масата. То може да се каже че не говореше а викаше направо и ме изложи пред цялото кафе. И съм почти сигурен че няма да се задоволи с това и да спре до тук. Това е проблемът ми ще се радвам за съдействие от Ваша страна - да ми кажете как да действам по-натам. Благодаря за отделеното време.
    Положението Ви наистина е тежко. Въпросното лице е член на секретната организация И. Д. И. О. Т. Целта й е да ви постави в неудобно положение и да Ви докара до самоубийство, след което тя ще вземе мозъка Ви ще го модифицират генно за да създадат армия от Зомби клонинги

Повече от фен
    Град
    в страната на любовта
    emi nabarai q nqkoi p1t sama i govori s neq za kvo se d1rji taka i t.n. i i kaji 2-3 prikazki da ml1kne...ako i taka ne se razbere ..trqq 6amari mai

Повече от фен
    ОООООООООООООООООООоуф...т з мома или е тъпа или е тъпа! Как ще те обижда бе?Май си няма личен живот,че псува хората в чата!Вземи се стегни и ако има следващ път и кажи къв и е проблема и да вземе да се държи като нормален човек щото ще става мелето.Все пак тая е момиче а ти момче защитавай се!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от gazovia
    На такиа тъпи чанти се отговара с един токат, ако продаължааа да се праи на интересна ше я фанеш да и го набуташ

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Цитирай Първоначално написано от gazovia

Много ги обичам такива отворени. Като им кажа няколко неща се чудят къде да се скрият в земята. Като те вика се прави, че не я познаваш, ако тогава дойде тя при теб - ооо това е любимата ми част. Тя се държи с теб така както си й позволил. На никой не давай да се гаври с достойнството ти! Много обичам като някой почне да ми се прави на отворен, на 2 стотинки го правя и то само с думи.

Цитирай Първоначално написано от Блейз Самър
    Много ги обичам такива отворени. Като им кажа няколко неща се чудят къде да се скрият в земята. Като те вика се прави, че не я познаваш, ако тогава дойде тя при теб - ооо това е любимата ми част. Тя се държи с теб така както си й позволил. На никой не давай да се гаври с достойнството ти! Много обичам като някой почне да ми се прави на отворен, на 2 стотинки го правя и то само с думи.
    разбира се. тоя номер и аз много обичам да го правя. с момичета не съм го правил, но с момчета доста. в последствие аз съм ял шамарите, защото съм го прилагал на доста по-големи от мен момчета дето обаче не могат ме затапи. а с момиче тва за шамарите отпада, така че - тапи на воля. говори и така, че да не я оставиш да каже нищо. по-сигурно е. аре успех
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Цитирай Първоначално написано от мечтател
    разбира се. тоя номер и аз много обичам да го правя. с момичета не съм го правил, но с момчета доста. в последствие аз съм ял шамарите, защото съм го прилагал на доста по-големи от мен момчета дето обаче не могат ме затапи. а с момиче тва за шамарите отпада, така че - тапи на воля. говори и така, че да не я оставиш да каже нищо. по-сигурно е. аре успех
    да, но понякога е важно и да знаеш кога да замълчиш

ooo molqti se v kakvo si se zaburkal..s nqkva deto daje ne q poznava6..da purvo moje da q pita6 da nebi da e stanala nqkoq gre6ka da te e oburkala s nqkoi ako ne.. kak 6e i pozvolqva6 da ti govori taka..tq kakva ti e?! q po-dobre q postavi na mqsto i da ne si pozvolqva da govori mnogo mnogo za ne6ta deto ne sa i rabota..no vse pak ne mislq 4e trqbva za takova ne6to da se stiga do boi.. horaa hora vnimavaite vijdateli do kakvo vodi 4ata :P

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)

Re: Чат конфликт

Цитирай Първоначално написано от Dobronameren
    бий и два шамара, сложи й го между краката и ше миряса.

Click!

Цитирай Първоначално написано от мечтател
    да, но понякога е важно и да знаеш кога да замълчиш
    а аз за съжаление не знам, но от известно време тактиката ми е друга - да го кажеш така, че хем да го унизиш, хем да не смее да ти каже нищо. получава се.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Фен
    Град
    po sveta i u nas
    budi po ustat!!! q ne i mul4i na taq luda!!! dai i da se razbere edin put zavinagi ta da te ostavi na mira!
    kak 6te te izlaga po toia na4in pred priateli i pred horata v kafeto bez dori da ia poznava6 !!!
    stegni se i se opravi s taq da ne te izlaga pove4e!!!
    nadqvam se pone malko da e razbrana
    ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от bodil4e_f
    emi nabarai q nqkoi p1t sama i govori s neq za kvo se d1rji taka i t.n. i i kaji 2-3 prikazki da ml1kne...ako i taka ne se razbere ..trqq 6amari mai

to4no taka
    Get rich or die trying
    2pac

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си