.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: zabelvane !?

Guest

zabelvane !?

ei hora kajete kvo da naprava 4e da moga da go zabelvam dokrai bezproblemi 4e neiskam da hoda nadoktor. sram me e

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Еми...глей са...под душа...лека полека започваш да го забелваш...не бързай...не изведнъж целия...а малко по малко..ще усетиш болка..ще ти се отлепи част от кожата...но ако неможеш въобще да го забелиш поне малко повече от това което е в момента трябва да идеш на лекар. Срам несрам...нема начин..това понякога е сериозно..налага се оперативна намеса...помисли си..или в банята...или на кушетката с чичо доктор. Лека полека...няма да е безболезнено...но ефект ще има..надявам се. Успех

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Shogi
    Еми...глей са...под душа...лека полека започваш да го забелваш...не бързай...не изведнъж целия...а малко по малко..ще усетиш болка..ще ти се отлепи част от кожата...но ако неможеш въобще да го забелиш поне малко повече от това което е в момента трябва да идеш на лекар. Срам несрам...нема начин..това понякога е сериозно..налага се оперативна намеса...помисли си..или в банята...или на кушетката с чичо доктор. Лека полека...няма да е безболезнено...но ефект ще има..надявам се. Успех
    Прави се рязко, като го отлепиш после ща боли много, ама много! Консултирай се с някого, мажи го и е полезно да го топиш в тетра за да зарасне по-бързо.

Супер фен
    Град
    Sofia
    Тази работа момченца не е като онази ... Такава манипулация се прави от специалист след подходяща подготовка. В противен случай не е изключено да си навлечете неприятни травми, които изискват значително по-сериозно лечение!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

как ще те е срам бе я бързо отивай ОТ ЛЕКАР СРАМ НЯМА

Guest
    znae6 li kak stava. moje malko po malko ne rqzko za6toto mn boli. i za okolo 1 mesec nqma da ima6 problemi i izob6to nqma da boli

Guest
    dobre mersi pi4ove
    btw nemoga da go zabelvam samo kogato e v erekciq, i to az moga ama ne tolkova mnogo i ne taka lesno.
    nqma li neshto v koeto da go topam

GSM-a
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    dobre mersi pi4ove
    btw nemoga da go zabelvam samo kogato e v erekciq, i to az moga ama ne tolkova mnogo i ne taka lesno.
    nqma li neshto v koeto da go topam
    Ne moje li nqkak si bez da boli i bez lekar.
    Nqkakvi promivki ili ne6to takova.
    P.S. I az imam su6tiq problem kato pi4a.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ем...доктор бате или чакай с надеждата да се опрай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си