- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- раничка
искам да си купя нофа раница щот ми свиха старата която беше подарък от 1 приятелка..както и да е.. от сф съм.. кажете някое яко шоп-че
само да добавя, че нямам намерение да давам 200 кинта за някфа 'маркова' мизерия. мерси![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
що не разгледаш ?!
Death gotta be easy, 'cause life is hard
нали точно затфа пускам тая тема.Първоначално написано от Неактивния
не знам КЪДЕ да разгледам
Абе на илиенци все трябва да има нещо![]()
Пък и за к'во ти е раница ?Пликчето е по-добрия избор![]()
Ами тръгваш по Пиротска, после минаваш през Цум, после по Витошка, после свиваш по Патриарха като междувременно минаваш базара на НДК, от Патриарха по Графа, свиваш по Солунска полсе и хоп обиколихме поне 100 магазина!Първоначално написано от chupacabra:)
по магазините за ЧАНТИ едва ли ще намеря това което искам.
а то е развлачена хуабва раница.. кфо пликче, кфи 5 леа..
Абе май си за BAS или Boardshop или o'neill май... щом некви размъкнати ранички...и раничките са далеч от 200лв и не са мизерии поне преди така ги помняПървоначално написано от chupacabra:)
![]()
![]()
![]()
![]()
само да добавя, че нямам намерение да давам 200 кинта за някфа 'маркова' мизерия
то няма много много раници чак по 200 лв
по принцип на рийбок и адидас са от 50-100лв
Намери някой магазин на Адидас(не знам къде има в София ) или някой спортен изобщо и си вземи..
Моята е на адидас за 60лв и две години вече си ми държи, а я нося нон-стоп
в топла нощ през юли
Momi4eto e umno,i az ne bih dala 200 kinta za ne6to za daskalo!
Otidi na Pirodska,tam do McDonalds ima edno malko bazar4e...moje da ti izglejda mizerno,ama pak ima super mn 4anti.(malki,golemi,razvla4eni,na Snupy,klasi4eski,sportni i t.n.)Mislq,4e edna e 14 lv.![]()
*nikoga ne se celuvai pred vrata,za6toto lubovta e slqpa,no sasedite ne sa*
че аз не нося раница само на даскало. аз нося раница навсякъде.
Раницата ми струва 200 големи зелени,
дънките ми са лилави и червени,
земи си една за 1500 лева,
но ше знаеш, че ше се си я носиш 4 eva!
Bling' bling' излиза на улицата,
пазете си децата,
аз съм хип-хоп поет,
вкарвам тъпаците във кофите за смет,
никой не може да ме спре,
аз имам пари, коли, жени за теб не ме ебе.
Aaaa,taka kajiПървоначално написано от chupacabra:)
mi togava si zemi nqkakva,ako trqbva skapi4ka,no da e mn mn qka
![]()
![]()
Za mn gotina 4anta ne samo za daskalo vij v
ARTBOX
*nikoga ne se celuvai pred vrata,za6toto lubovta e slqpa,no sasedite ne sa*
и 100 не бих дала честно казаноПървоначално написано от Неактивния
![]()
![]()
аз мойта я зех за десетина лв. преди 2-3 год. ходя си с нея на даскало, на фитнес, по походи, и нищо и няма. извод: няма смисъл да се дават мноо пари за раници. стига да знаеш какво да гледаш.Моята е на адидас за 60лв и две години вече си ми държи
иначе по темата съм невеж - в сф ходя 2 пъти годишно за по седмица и се занимавам с по-важни неща от раници.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Addidas imat firmen magazin to4no sre6tu rezidenciq poqma (tam,kadeto se presi4at okolovrusnoto i Bul Bratq Bukston). Do qh sa i Umbro. V magazina (blvd 4erni vruh) Sport Life Stile 6te nameri6 Oxbow i Rossigniol. V centara moje6 da otkrie6 mnogo po Blvd Vito6a i v cum. Ako iska6 naistina svqstna ranica tam ti preporu4vam. MOje i v Boardshop naistina.
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
Ami... Artboxa vse pak moje6 da go ostavi6... Purvo sa nekvi adski neka4estveni, vtoro dnes obikolih dvata do nas i ranica kato ranica nqma... Ima samo 4anti4ki s nadpis4eta "Angel", "Sexy", "Sweet" i podobni. Ina4e tam tva do McDonalds stavat... Az prez jivota si ne sum popadala na ranica, koqto da mi izdurji cqla godina... Are plsss kajete mi, mn poznati vseki boji den hodqt s ranici na gurbovete. I sa pulni! Kvo nosite v tqh po dqvolite??? Az vzimam ot nas klu4ove, telefon, portmone, cigari i 4eren moliv... Mamka mu tva ne izpulva cqla ranica. Adski interesno mi e. Mn sum se 4udila.
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
кде е тфа...?!Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
еми с кфо ги пълним.. с някой друг суичър... телефон, тампони, ключове.. тефтера ми .. кфо ли не..
Тащев е марка раници и наистина са МНОГО добри има и по изсулени немога да ти помогна къде да търсиш из София...може да имат и фирмен магазин...но ако тръгнеш да обикаляш за по-евтина раница търси Ташев..
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
адидас имат много яки модели даже ся тука има намаление и може да си намериш и за 50 лв не знам за софия.може да е маркова ама поне ше я носиш доста време и ше и се кефиш.мога да ви продам ск8 пак глоуб за 20 лева.ама котката много обичаше да спи върху него и има малко косми,ама те се чистят![]()
дека да го търся тоя ташев :/
6tom ne 6te6 da se ohar4i6 noy...i iska6 nekFa razFle4ena takaa..bih ti preporu4ala "Subway Shop"..F4era ottam si zeh nekFa teniska na KoRn i skiFah 4e ima i takia..ranici![]()
I Am The One WhO ChoSe My PaTh, I Am ThE oNe WhO CouLdN'T LasT..I FeeL AliVe FoR ThE PaiN,I FeeL ThE AnGer ChaNgiNg Me...
BAS E NAI TYPIQ MAGAZINПървоначално написано от Неактивния
Imashe qki ranici v magazina na Roxy na Vitosha(na ugula sus Solunska) na samata spirka na tramvaq...no tam sa po 60,70,80lv!Ina4e v magazinite na DanielRey ima qki ranici i ne sa mn skupi max do 30,40lv!V pasaja na NDK ima nqkolko magazina s 4aniti i ranici!Az ot tam si vzeh minalata zima i ne e mrudnala,a i sa na super ceni!Drugo za ranici se seshtam v CUM v magazina na Rossignol ama tam mai bqha mn skupi!V METRO sushto puskat qki u4eni4eski neshta po tova vreme no tazi godina ne sum hodila...