- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Dali ve4e mojem da kajem BULGARIQ?
Е чай ся тея хора са супер забутани...последната изцепка е "колко е 7 по 10 на ум!" "момент да помисля ъъъъъъъъъъъъ" тоя верно не загря...как очкаваш да знае къде е България? Той самия не знае къде се намира на картата...верно че аз на 15 можех да посоча 80% от страните в Европа и да сметна 7 по 10 на ум но това просто доказва кой е по-добрияПървоначално написано от Murderdoll
Другото което е аз съм от година и половина тука и изкарвам по-високи оценки по холандски от тях..мноо ме мразят...Учителите определено обаче знаят за България...може би не с точност но най-малкото че е някъде на балканите...въпреки всичко не сме известни и да ви кажа това си има и добри черти
..както и да е..
За България...таз страна си я има от доста вереме и ще си я има още доста време...приказките за работливостта и топлотата и т.н. са стари митове и легенди отдавна неактуалнитфа да скалагаш трапеза на гостите е просто традиция не е от многото топлота...както тука е традиция да ти предложат чай или кафе и ако много ги накефиш една пастичка...въпрос на нрави....мога си пиша цял ден но в крайна сметка ше кажа, че вярвам, че България ще се оправи някой ден, който няма да е хич скоро и че определено има какво да променим в себе си
Като за начало почнете от себе си, след това гледайте другия. В България има много достойни и умни хора който наистина представляват един типичен българин както е в приказките на хората...но за съжаление не да по-голямата част
Мисля че в много отношения минаваме европейците пъти....ако се понапрегнеме ше ги биеме и там където ние сме слаби а те силни...само дето с БСП и Атака няя как да стане, тфа само доказва колко сме глупави и наивни в тфа отношение...чуда се защо в България не съм учил за студената война и комунизма и чак тука осъзнавам и разбирам толкова много неша?? Дееба комунягите дееба!
![]()
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!