- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- ДА ЗАРАДВАМЕ ЕДНО МОМИЧЕ! (модерирано от Алекс)
*** Zdraveite,
ot izvestno vreme edna moq mnogo dobra priqtelka postoqnno e v depresiq.4yvstva se mnogo potisnata,ve4e ne namira smisal v ni6to,vsi4ko i e dosadno,t1po i t.n. Tova mislq,4e e za6toto ot izvesno vreme nqma televiziq v tqx,posle i otkradnaxa GSM-a,pc-to i ne e v tqx i kogato izlezem ve4e nqma kakvo da pravim kato obikolim magazinite,centara i sednem na nqkoe kafe i...denq sv1r6va i vsi4ko naposled1k e tolkova ednoobrazno i kogato se pribere v tqx poneje nqma kakvo da pravi i zapo4va da si misli kakvi li ne raboti.
Iskam da napravq ne6to za neq,da q zaradvam s ne6to,da q izm1kna ot tova s1stoqnie v koeto e sega !!! POMOGLETE MI,KAJETE KAKVO DA NAPREVQ ZA NEQ PLSSS,MNOGO 6TE S1M VI BLAGODARNA!!!!!!!!!!!!
Blagodarq vi predvarotelno !!! ***![]()
БеЗ мЪкА оЧиТе Не ПлАчАт,БеЗ оБлАк ДъЖдЪт Не ВаЛи,СаМо ТеЗи,КоИтО оБиЧаТ мОгАт Да РоНяТ сЪлЗи!
EMI PIITE ALKOXOLHODETE NA DISKOTEKI
HODETE PO MAJE I SHTE SE OPRAVI RABOTATA VIE SKUCHAETE KAK NQMA DA E TAKA !
![]()
Последното мнение бих го изтрил ако не беше толкова просташко и перфектно за цитат на простотията и малоумщината която цари сред младите. Хахо – вервай ми не всичко се изчерпва с това което ти казваш. Също телевизията и интернета също са необходими но не задължителни фактори за да се чувстваш перфектно.
Например можеш да и подариш книгата Шестото клеймо на Дан Браун. Тя е от книгите които са толкова пленителни и интересни че може да не спре да я чете докато не я прочете цялата (това е първата книга на серията на Дан Браун, втората е хира за който всеки е чувал – Шифъра на Леонардо ) . Тоест тази книга би и запалила интереса към книгите отново. Нямате идея, колко добре можете да изкарате четейки нещо интересно.
и съм на мнение , че е добре да и подариш някоя мн хубава и пленителна книга!Аз не мога да ти препоръчам някоя готина книга , защото не 4ета много ..Първоначално написано от alex
просто нямам тарпението да седна , трудно нещо може да ме заплени от парвите редове!
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
Аз имам и друга идея – един малък но достатъчно голям телевизор струва 111 лв в МЕТРО. Ако събереш от 11 приятеля по 10 лв можете да и купите този телевизор и да я направите наистина щастлива, не саmо защото ще може да гелда телевизия, а и защото ще е получила изненадващ подарък - проява на любов и приятелски чувства. Аз съм правил подаръци на свои приятели/приятелки без повод от модем за компютър до DVD, също так аи на хора които познавам само от чатаДори тук във форума можеш да поискаш да и съберем пари, да купим телевизор, и за да зарадваме и хората които са решили да помогнат с някой лев да заснемем връчването на телевизора. Тя ще ти каже че ще те убие (въпреки че ще е много радостна) но после когато осъзнае както в станало ще разбере колко много държиш на нея и че си човек на който може да разчита. Наистина би било чудесно и аз бих се включил веднага с 10 лв. Вярвам, че ако не е от София ще имаме възможност с колегите от форума да организираме едно превозване на техниката до града в който си
Останалите как мислите?
![]()
Не ми р проблем да пратя някой лев!!!
особено за такава кауза!!! :P
Aiii![]()
![]()
Alex stra6en si.Velika ideq
![]()
Naistina acki 6te se zaradva!Az s1m ot Varna oba4e.Nqma da trqbva prevoz za6toto i ot tyk moga da go kypq,no...mi trqbvat pari,a...az gi nqmam.Taka 4e.....acki mnogo 6te s1m blagodarna ako moje naistina da...s1berem malko pari ot foryma
![]()
![]()
БеЗ мЪкА оЧиТе Не ПлАчАт,БеЗ оБлАк ДъЖдЪт Не ВаЛи,СаМо ТеЗи,КоИтО оБиЧаТ мОгАт Да РоНяТ сЪлЗи!
to principno i az sym navit da pomognakazvate kak se organizirame i gotovo
![]()
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
Vs16tnost...tq ne e gordeliva i...mislq 4e nqma opasnost da go otxv1rli,a po skoro acki 6te se zaradva,za6toto 6te ima pone 1 ne6to,koeto naistina 6te e li4no neino!![]()
tva za televizora spored men ne e mn dobra ideq.v smisal da sabirame pari ot foruma...za6toto...ti moje6 da si gi prebere6 v djob4eto..nqmam ni6tu protiv teb..ama otkade da sme sigurni nie 4e ti 6te i kupi6 tV?po-dobra e ideqta za knigite.ili moje bi za diskotekite.idete v nqkoi drug grad.moje i na stop..abe nz napravete ne6to ludo..
blqblq...
ami neka vseki da kaje kolko moje da dade, az mislia da bydat izprateni kym smetka koaito shte dam specialno za celta, a sled zakupuvane na televizora da skanirame fakturata i da ia pusnem vyv foruma za da se vidi che niama lyja, niama izmama osven tova zadyljitelno iskam snimki na teb, priatelkata ti i televizora.
Az mislia che mojem da si imame poveche doveie. Pyk i na 10 lv - mainata im. Az viarvam che niama da go napravi zashtoto celta i ne beshe takava - tia pitashe kak da ia zaradva - a az se nabutah da davam syveti s televizori
Mislia che niama da se pochvustva kofti dori i da e gordeliva, moiata priatelka e gordeliva, ama mnogo i kgoato i podaria neshto koeto e ujasno skypo naisitna i stava malko kofti no az kazvam che ako ne go vzeme shte go izhvyrlia prez prozoreca i... rezultata e iasen. A i chvustvoto e smeseno - zashtoto hem znaesh kolko struva tova, i se chuvstvash leko nelovko che niakoi ti rpavi podoben podaryk i to bez prichina no ot druga strana si super shtasliv zashtoto tova oznachava mnogo za teb i pokazva che niakoi te obicha.
Az sym za - vikam da zapochvame!
Za momenta imame 12 choveka po 10 lv:
IsKaM^vSi4k0^_f
aBeP4eTo`
Alex
Coki
DarthRevan
Utopia
Ollas
miloto_girl-4e
AnTo
monka
just
Cyberdyne_101
(za vseki po 10 lv sym razpisal, ako iskate poveche da dadete - svirkaite
SYBRANA SUMA: 120 lv.
Ochakvam oshte hora
p.s.ako iskate mojem da podsigurim po oshte edin nachin organiziraneto kato pomolim kolegite i priateli ot moreto.net (amam.bg i musicbg.net), koito sa ot Varna da zakarat s kola televizorcheto i da napraviat te snimkiteTolkova se entusiazirah che vidiah polojitelni mnenia che chak niamam tyrpenie da go napravim
![]()
stiga sym free moga da vi udarq po edno ramo s prevoza ;) pishete i men v sybiraneto s parite ;)
Пий Бира За Да Станеш Човек
Аз също ще се включа в кампанията с 10лв![]()
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
И аз имам желание да помогна, но мога да пратя пари по АnTo, което ще стане чак септември месец.... Сега просто нямам много...![]()
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
ОК! Ще се постарая максимално бързо да събера парички и да ги пратя за Бургас.
pi6ete me i mene s 10lv,samo mi kajete koga i na kogo da gi dam![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Az kym 10-ti sept shte udvam vyv varna ... i shte ti dam ot mene 10 lv. i s ollas se ugovorihme da mi dade neinite da ti gi donesa![]()
i az se vkliu4vam! samo mi kajete kade da gi pratq tezi pari![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Лафим си тука в канала по тази тема и ми хрумна нещо. Мисля, че телевизорът не е чак толкова добра идея. Едно колело би било много по-хубав и полезен подарък. По-добре е да се движи човек навън отколкото да кибичи пред телевизора. Аз кибича пред него защото нямам колело... С което не ви казвам да ми купите. Но все пак за едно момиче е много по-добре да има колело отколкото телевизор.
awe kolelo ? lud li si ?
TV>ALL
sled kato alex shte plati TVto v sofiq... Alex nqma li da e po dobre napravo vseki da ti prati parite s edin poshtenski zapis?
Пий Бира За Да Станеш Човек
СЪБРАХМЕ ПАРИТЕ!
Радвам се че има хора като вас във форума.
Относно събирането на парите: предлагам да преведете парите по сметка или с пощенски запис (по сметка е по-бързо) за да мога да заплатя телевизора от Метро, технополис, техномаркет или технолукс а Утопя (най-вероятно) ще го вземе от същия магазин във Варна. Адреса и сметката ще ви ги разпратя като лични съобщения за да не стават обществено достояние.
Ако имате други предложения – слушам ви.