- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kill Immed
А кажете ми сега как да си махна кил-аСамо не ми казвайте /msg ns set kill off защото направих грешката да си сложа kill immed на ника...амм забравих..с динамично айпи съм
остават няколко часа до дропенето му...ако има някой който да ми го спаси ще черпя.
![]()
emi do kolkoto vidqh na site-a na UniBG e tva e tqhnoto oficialno za mahane na kill immed:
http://irchelp.unibg.org/killimmed/
edno vreme imaha edno po-qko ama sega sa smenqli po site-a ne6to i go nema...da ti kaja tva nzn dali raboti i kak raboti ama veroqtno da 6toto e oficialnoto na site-a....
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
напоследък не бачка нещо
tva v irchelp.unibg.org ne ba4ka....predlagam ti da tursi6 admin...ama da ti otgovori e malka veroqtnostta...az li4no pusnah tema v vyv foruma na UniBG i 4ak togava mi pomognaha..:]
мда...и аз го имам тоя проблем че даже и тема пуснах тука..Първоначално написано от DarthRevan
тва което си написал ти си работи нормално уж и ми казва че ми е махнат kill immed-a обаче тук идва интересното!като пробвам да вляза в IRC с моя си ник и ми казва че вече е зает!а seenserv пък ми казва че за последно тоя ник е бил в IRC преди 12 часа че и отгоре...
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
еййии хора опрайх си ника,мноо съм щастливаааа!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
http://irchelp.uni-bg.net/killimmed/
Ей това чудовище много хубава работа върши. Ако не става оттам си търсите админ, ама не са много любезни. Mish е добричка, тя може да ви помогне.
Колкото до твоя проблем California, 1)понякога servisec като бъгнат може и с часове да ти виси enforced вариант на ника. И 2) SeenServ вижда кога ника за последно е бил в канал, в който присъства и той. За по-точна информация пишеш /q seen и после seen *!*@* fd5и изскача каквото ти трябва (* са 1-ник, 2-id, 3-ip)![]()
i az napraih taq glupost.......Първоначално написано от Blacky
ti pone oprai li se
UniBG Web Development Team i po specialno Cannibal, MrXY i OnGeboren opraviha services2web, t.e vseki moje da se logne ot site-a www.UniBG.net sus svoqt nick i parola (s koqto se identificirate v NS) i ottam mojete da premahnete KillImmed, kakto i da opravite dosta ot nastroikite na nick-a si. Mojete i sami da se iztriete ot access list-a na daden kanal :P