- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За момичетата
...
Don't pee in our pool,we don't swim into your toilet
ami raparite sa mnogo sladki,osobeno smaknatite
ama ine4e sekvi si me kefat![]()
haresvam raparite smaknatite adski sa gotini pi4ove ot klasa no i drugite si imat predimstva ne moga da se setq kvi sa no sas sigurnost imat za tva otgovorih 4e nqma zna4enie
обичам те и пак ще те обичам
за тебе мисля до зори
макар пред всички да отричам
и пред себе си дори
men ne6to otgvorite na anketata ne mi haresvat osobennoama glasuvah ama po princip haresvam dobre oble4eniete mom4eta a ne izsulenite tip rapari vapreki 4e ima i takiva koito mnogo im otiva da se nosqt v toq stil
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
що па реши че като се носят смъкнато са "шамарчета" не моо да резбера...Първоначално написано от ^Green_Lady^
Everything around you is HIP-HOP!!!
ааа господи..немога да гледам..Първоначално написано от bad4e
не сички са шамарчета фе...то да им иам смъкнатото на тях..
бедче е права супер ноу....
аз обичам смъкнати..ма не с дънки а панталони и джинси(не шамарчета..)
![]()
..But why?...
A niakoi moje li da mi kaje kak izglejdat 4algarite?Ina4e az haresvam mom4eta/muje koito se obli4at stilno.
![]()
Адската анкета с многото разнообразни отговори!Аз не харесвам нито некфи рапърчета,още по-малко чалгари,по-скоро се кефя на скейтъри и футболистчета!Също харесвам мъже/момчета,който имат свой собствен стил на обличане,големи са сладурковциНо естествено не обръщам почти никакво внимание на това как се облича даден човек,или каква музика слуша,за мен това няма значение,все пак всеки знае,че по-важен е характера! :P
Ти го каза най-точно :PПървоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
za men mislq,che nqma znachenie...
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
emi mnogo izsuleni ne mi haresvat 6toto obiknoveno sa vmania4eni pove4eto(ne slagam vsi4ki pod 1znamenaltel)gi interesyva samo utre kolko joint 6te izpu6at i koq 6a zavurjat za da se guzarqt pred bandata...
tva ne mi haresva osobeno
dokolkoto"chalgari"-kvo ob6to ima"chalgari"s "nesmuknati"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
anketata ne mi haresva osobeno ne e konstruirana kakto trqbva
primerno nqkoi,koito ne se obli4a taka "chalgar"li e?![]()
vsy6tnost oba4e tva nqma golqmo zna4enie ima nqkoi "rapyri"koito sa pi4ove![]()
ami nz ama lichno az mn mrazq feshunite...predpochitam po obiknoveno oblecheni momcheta...![]()
metaaaliiiii samo cherni drehi tva mu e maikata:PPP
За мен няма значение какво е-изсулено или нне,важен е характера!
kefia se na smaknati\smaknati\....sladki sa i gotino se obli4at....lo6oto e 4e mnogo trudno se spriateliavat....
na metali iskam da kaja===
ei hora ne me razbrahte...kefqt me smuknatite ama ne tiq deto sa to4no tip Misho Shamara...sus smuknatiq ancuk(tiq komplekt4etata) da kajem s kurpata na glavata i s shapkata otgore slojena na krivo tova imah predvid pod "shamar4eta"Първоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
...a ina4e normalnite smuknati si me kefqt...
Металите..ама баш металите-хеви примерно,не се носят смъкнато!!Носят се съвсем..впито хахПървоначално написано от *SCHWARZ*
Кубинките..черните кожени панталони-не може да се каже на това смъкнато
Ти може би имаш в предвид неометалите(псссст,Момченц е сега да не чете,щото нали не признава това понятие :P хаха)-те се носят леко хип-хоп/скейтърско
Да речем стил "На тъмно".Ето такива индивиди ме радват :P
Няма особено значение дали са смъкнати или не![]()
mi obi4am dobre oble4enite mom4eta,makar4e i smuknatite mom4eta adski mnogo me kefqt,ama ne tezi,deto se obli4at tip "mi6o 6amara" ,a drugite,deto sa smuknati v granicata na normalnoto![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Mi i az mislq 4e nqma mn0g0 razn00brazni 0tg0v0ri! Ne haresfam nit0 edin 0t dvata tipa:}}
Аз такива ги обичам само в пого или в бой.
Ами гаджето ми е брейкар. Ама това съвсем не означава, че обичам неговия стил на обличане. Харесвам спретнатите момчета.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ami az ne haresvam sm1knati makar predi mn da im se kefeh...no ne slu6am 4alga taka 4e....haresvam si normalni :P