- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво ви е мнението за Бойко Борисов?
Какво мислите за този позьор? Положителен герой ли е?
моят отговор е във въпроса![]()
Мъжа се познава по делата!
*
Бъди Мъж и на думата си дръж!
*
Думата е равна на договор!
*
Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
*
Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
*** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!
Ако взема да си кажа истинското мнение ще имам
банн доживот.![]()
Малко са хората в България, които могат да кажат дали е положителен или не толкова герой и аз не съм от тях.Първоначално написано от borche
Но моето скромно мнение за него е по-скоро положително.
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Sportexz, да прав си. Аз имам нужната инфорамация от наистина достоверни източници и определно ^I don't give a fuck^ е права. Дано някой ден имаш 'щастието' да ги узнаеш и ти...
за справка: човечето се опита да взема един завод на баща ми... /няма да дооточнявам !/
*
*
*
*
Голем пич е.
men puk me radFa...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
I az sym na tova mnenie, no i moeto mnenie e po skoro polojitelno!Първоначално написано от Sportexz
![]()
celta opravdava sredstvata!
Е Бате Бойко е най-големата мутра в България![]()
И си има добро прикритие и си отстранява конкуренцията с тия акций ... кво повече .. иначе е пичага![]()
Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...
emi kvo sami vijdate pravim reklama za prqsno mlqko!
Ne znam 6t0 si4ki si mislqt 4e ima ne6t0 l060 v neg0... Ne stiga 4e ni 0pravq dyrjavata i se griji syvestn0 za neq mi i mrynkate! Tfa e 40veka k0it0 e naprail nai-mn0g0 tiq g0dini za bylgarskata sigurn0st! M0je da ste mu blag0darni p0ne malk0!!!!
A az li4n0 mislq 4e e bahti pi4a i 4e e mn g0tQn!![]()
potkrepqmПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
![]()
Мен много си ме радва Бат Бойко!Мисля,че си е положителен герой.Прави всичко възможно да си върши добре работата,сериозен човек,че й на карате ходил.Наистина направил е много за държавата,преди всичко е професионалист,смел човек1Определено е направил много повече от всичките ни депутати,които си седят в Народнота събрание и през ден гласуват за увеличаване на собствените си заплати!
Нямам нищо против Бойко Борисов,даже много си ме кефи
с една дума ПИЧ!
![]()
Haha kaza si tejkata duma :P Naistina e mn sexy!Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
ni6to lo6o nemoga da kaja!edin priqtel ba6ta mu po4ina be6e policai v sofiq i sega boiko mu pomaga na nego i na sestra mu ne samo finansovo sa6to maika im e policaika i sa6to se poznava s nego.abe kakvoto sa mi razpravqli za nego e mn blagoroden i gotin 4ovek!
ми мен бате бойко много си ма кефи,нз защо
![]()
.аз съм с положително мнение за него
![]()
![]()
![]()
мда..Първоначално написано от Sportexz
прочети какво съм написал и тогава се изказвай. В случая последното изречение ти е излишно.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Както казваш ти -
Благодаря![]()
*
*
*
*
На мен пък ми харесва...мисля че е много готин и че е печен типаж
с положително мнение кат исключиме тва че прецака търсачките ама айде простено му е![]()
Бат Бойко според мен е позьор, медийна звезда. Може и да върши работа, ама според мен просто така приказват, отвсякъде ти налагат, че е много добър, а ти вярваш. Защо Слави плюе всички, а за генерала само хубави работи приказва? Според мен отвсякъде се опитват да ни наложат, че бил много добър, не знам си какво, а той си е една мутра.
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
Абе незнам дали е положителен или отрицателен герой, но ми стана доста антипатичен след онази реклама `не е важно името : Бойко, Драган, Петкан..."![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
ще си позволя да цитирам мнението на Специален Агент Куупър за нещо съвсем различно от Бойко, но все едно.
Борисов лапа патки.
.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Не е той!Първоначално написано от korn___
*
*
*
*