.

Виж резултатите на анкетата: Изхвърляте ли си боклуците в кофите за отпадъци?

Гласували
39. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, винаги!

19 48,72%
  • Не, пускам го дето ми падне.

2 5,13%
  • Само ако наблизо има кошче.

18 46,15%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Никога не хвърлям по улиците,така съм възпитана,а най-тъпо ми става някой ако си метне торбичката с отпадъците през терасата Тва е баси простотията и пълна селяния и елементарна липса на хигиена!Някой ако ми каже,че му е приятно да се разхожда из кочина ще му се изсмея звучно...Нямало кошчета бла бла бла...Извинения си търсите за тва,че ви мързи!

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    ...........Da jivee 4istotata i az po-krai neq...
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

Повече от фен
    Град
    Burgas

Re: Боклук->кошче?

vinagi kogato ima na blizo ko64e si gi hvyrlqm v nego,no tuk ima dosta 4esto slu4ei kogato prosto nqma kade i ili si go slagam v 4antata ili go hvyrlqm na zemqta.mn mrazq da gledam kolko e mrysno naokolo no za t'va sa vinovni i kmetovete ni kadeto ne sa razporedili da se postavqt ko64eta na 3-4 metra kadeto i da bilo daje i po malko a samo v nai pose6tavanite mesta kato centara ima

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    Аз винаги си хвърям боклуците в кошчетата поради 1 причена - Не искам да живея в град, приличащ на бунище. Не намигам защо трябва да си хвърлиш боклука на земята, в тревата и където и да е, при положение че на 10 метра от теб има кошче! Дори и да са повече пак можеш да отидеш но него и да си изхвърлиш боклука в него.
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

Голям фен
    Град
    Sofia

Re: Боклук->кошче?

Цитирай Първоначално написано от one_touch
    vinagi kogato ima na blizo ko64e si gi hvyrlqm v nego,no tuk ima dosta 4esto slu4ei kogato prosto nqma kade i ili si go slagam v 4antata ili go hvyrlqm na zemqta.mn mrazq da gledam kolko e mrysno naokolo no za t'va sa vinovni i kmetovete ni kadeto ne sa razporedili da se postavqt ko64eta na 3-4 metra kadeto i da bilo daje i po malko a samo v nai pose6tavanite mesta kato centara ima
    мдаммм...
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Имам "честта" да живея в квартал , където хората си хвърлят КОФИТЕ за боклук през прозореца. Пред блока ми е ад, само майка ми и една комшийка го чистят отпред иначе щеше да е заровено до третия етаж в боклук.
    НИкога не хвърлям боклук на улуцата, когато бях малка майка ми много ми бучеше ако хвърлям и така си свикнах да търся кошче.
    Не стига тва ам8и обирам на другите боклуците- някой авер като се засили да хвърля на улицата, му взимам боклука и го мъкна. Понякога в чантата ми е същинско кошче за боклук .
    Единствено си хвърлям фасовете на спирката ми, щото там няма кош.А фасовете не мога да ги прибера в джоба щото воняяят
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Гледам винаги да си хвърлям хартийките и боклуците в кошчетата или контейнерите. Като по-малка хвърлях и по улиците, но после осъзнах, че е много глупаво и спрях. Сега не мога да си представя да хвърля опаковка от вафла, например, ей така в парка.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Град
    homeless
    Е, явно не сме чак толкова надолу, колкото си мислех! И все пак, не трябва само да търсим вината в кметове и общини... Не мисля, че е кой знае какъв проблем да подържиш или да пъхнеш в джоба си една хартийка за 15-20мин ... Радвам се все пак, че има доста хора, които пазят средата в която живеят чиста и приятна, независимо от обстоятелствата! Дано с нашето поколение изчезнат изхвърлящите се през балконите торбички с боклук... И се появят повече кошчета по улиците... :P
    Here in my shadow I'm safe I'm free...I've nowhere else to go but I can't stay where I don't belong.....

Фен
    Град
    taina maina
    То всичко опира до желание, отговорност и, както винаги, до мързел. Аз ги хвърлям в кофата, ама е пълно със серсеми, дето ги мързи да си подържат боклука, докато стигнат до най-близката кофа, или пък да слезат до долу и да обърнат кофичката в контейнера. Ебати мързеливия народ
    Горди сме, че сме пловдивчани и с това, което правим за града си!!!
    Admin-Coki:
    Големината на снимката в подписа ти е недопустима!

Фен
    Град
    taina maina
    Италия: чисто, само фасове се въргалят по улиците (вярно, смешно е да тъчиш до казана, заради некъф фас, да го гасиш, да не подпалиш казана). Иначе ги няма хвърчащите торбички, кучешките лайна и недоядените банички.
    Горди сме, че сме пловдивчани и с това, което правим за града си!!!
    Admin-Coki:
    Големината на снимката в подписа ти е недопустима!

Супер фен

:)

Цитирай Първоначално написано от Breakaway``
    Мда, даже ако наблизо няма кошче си слагам отпадъка в джоба (е не и ако е някоя мазна хартия от баница например ). Навик
    аз също съм така ! имаше 1 момент майка ми бърза в джоба и гледа вътре към 20 опаковки от вафли....

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sinister_Doll
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Цитирай Първоначално написано от Sinister_Doll
    Az pazq kofite 4isti... Furlqm po ulicite, osven ako nqkoq kofa ne e tolkova blizo, 4e da mi mi izvadi o4ite.
    Майко мила, и после чалгарите сме били Ужасно прости Ти май верно си метълка...ама абсолютно първична...нищо направила си стъпка към метаморфозата в човек-пазиш си вкъщи чисто
    Glavna 4erta u vseki sebeuvajava6t se metul- zamursqva ulicite... OK, s drugi genialni misli razpolaga6 li?
    [offtopic]Не търпиш критика май, а? Яко те тресе и
    тебе пубертета, хехе мноол те кефи да показваш ква велика металистка си, и колко си на ниво, нали? Толкова и велика метълка си, основна цел на себеуважаващите се метъли било да замърсяват... Кой така жестоко те излъга? Ае дано се осъзнаеш по- скоро, освен това, използваш мноол изтъркани лафчета, само държа да те светна по тоя въпрос.
    По темата, не не си хвърлям боклуците по улиците, дори напоследък и фасовете си мъкна до кофата. Проява на висша селяния е някой да го прави. И аз като Кел тормозя приятелите си, ама ги научих най- стене. А иначе пък, Шери питаше дали така правели вкъщи, аз така правя (:. Хвърлям си по земята боклуците, не фасовете де, после като не ме мързи, си ги и чиста.

Give me your best shot motherfucker!

Голям фен
    Град
    S o F i A
    po4ti vinagi si hvurlqm bokluka v ko64eto, ama ponqkoga se nalaga da si nosq tupiq bokluk 3000m ta da stigna nqkoe pretupkano ko64e. dano po-skoro se opravi toq problem.
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си