.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: Днеска....

Днеска....

напихте ли се бе младежи аз мн здрафо се напих мешах мента и водка

Ами само малко бири4ка,щот беше шитаво времето а и за кво да пия...за деня на мъ4ениците...
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    wow.. za kfo da piq ?!
    da be6e praznik - OK...
    ne,ne pih ... ne bqh v nastroenie prosto
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Град
    Sofia
    az pih biri4ka samo,ama ina4e se napushih kato sfinia muhahahaha

Guest
    Имате ли 18 ? Не разбира се ! Аз на Ваше място бих се покрил !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Special Agent Fox Mulder
    Имате ли 18 ? Не разбира се ! Аз на Ваше място бих се покрил !
    Абе я се гръмни бе Фокси

Цитирай Първоначално написано от marusha
    az pih biri4ka samo,ama ina4e se napushih kato sfinia muhahahaha
    sushto
    M2O Musica allo stato puro!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Абе два-три дни преди даскалото излизах с приятели..пийнахме си ама не както трябва!
    Сега с класа ще излизаме събота,да подтиснем мъката за започващото даскало,ще пийнем както си му е реда
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Az pif biri4ka no ne se napih mraza da se napivam
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Голям фен
    Poprincip ne piq.. ina4e bqhme v gadjeto cqlata kompaniq i se leeha 4ashi s rakiq,menta,bira...

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Az puk hi4 ne sum bila , nqma6e s koi ama ako bqh pila 6te6e da e samo 1-2 biri

Еми напих се да...Пих вино и ракия

Guest
    Всички вие сте обвинени в битов алкохолизъм и вроден идиотизъм В 9 часа сутринта утре да сте във щаб-квартирата на FBI, защото иначе ще се наложи да използваме сила Повярвайте ми! НЕ ИСКАТЕ FBI ДА ИЗПОЛЗВА СИЛА

4ips@_antifebere
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
    Всички вие сте обвинени в битов алкохолизъм и вроден идиотизъм В 9 часа сутринта утре да сте във щаб-квартирата на FBI, защото иначе ще се наложи да използваме сила Повярвайте ми! НЕ ИСКАТЕ FBI ДА ИЗПОЛЗВА СИЛА

абе, БЕГАЙ БЕ КАУН, не ти ли писна с тея пенделски изказвания да ни пълниш главите бе, смотльоо!!

Guest
    Синко обидата на федерален служител се наказва ! Нали не искаш да прекараш живота си в Сан Куентин и да бъдеш нечия кучка ?

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    някои хора маи не са с вси4кия си ! ...

Guest
    Синко обидата на федерален служител се наказва ! Нали не искаш да прекараш живота си в Сан Куентин и да бъдеш нечия кучка ?
    Колега, като гледам май точно това иска.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    Така е ! Кой нормален човек ще се интоксикира до такава степен, на такава възраст ?

Guest
    Така е ! Кой нормален човек ще се интоксикира до такава степен, на такава възраст ?
    Колега не трябваше да използвате термина интоксикира...Това, ако не забелязвате е teenproblem.net, не FBI. Момичето само ще се обърка допълнително.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    аве вие трева ли сте пу6или .... елате на земята ... според мен и двата профила са на един и са6т 4овек ... и си праи сам лаф ..се6та6 ли се ... аи мно тинеиджари на 15 септември са се напили повярваи ми ! .. така 4е няма кво да се о4удва6 ! ае продалжаваи си дранка6 глупостите ида си прави6 монолог !

Guest
    аве вие трева ли сте пу6или .... елате на земята ... според мен и двата профила са на един и са6т 4овек ... и си праи сам лаф ..се6та6 ли се ... аи мно тинеиджари на 15 септември са се напили повярваи ми ! .. така 4е няма кво да се о4удва6 ! ае продалжаваи си дранка6 глупостите ида си прави6 монолог !
    за пореден пат казвам не сме един и са6т 4овек, се6та6 ли се? FBI не дранка глупости.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    аве ти има6 психи4ески проблеми бе ... парво ако си от ФБИ (което е невазможно)кво 6те прави6 в форум наре4ен теенпроблем ..или пак може би има6 някви тинеиджарски проблеми ..знам ли ... аве ти не си дуре .. има6 някво раздвоение на ли4носта ли деа знам .... ама 100% не ба4ка6 в ФБи нито пак в полиция .. или някви такиа не6та ...

Guest
    Ако сме един и същи човек, не можем едновременно да сме във форума с повече от 1 акаумт ! Леймъри !

Guest
    аве ти има6 психи4ески проблеми бе ... парво ако си от ФБИ (което е невазможно)кво 6те прави6 в форум наре4ен теенпроблем ..или пак може би има6 някви тинеиджарски проблеми ..знам ли ... аве ти не си дуре .. има6 някво раздвоение на ли4носта ли деа знам .... ама 100% не ба4ка6 в ФБи нито пак в полиция .. или някви такиа не6та ...
    аве нямам психи4ески проблеми бе...от FBI сам, имам зна4ка от долу. Изпратен сам в тоя форум, за6тото е с пови6ена концентрация на тапотия. Не сам тинеиджар. И сам мноо дуре! Нямам никакво раздвоение на ли4носта и 100% бачкам в FBI. За полиция не съм казвал ни6то.

П.С. Никът ти напълно ти пасва.

awe vie v red li ste ? hahahahah zemete se stegnete malko.... tz tz FBI ala bala hahahahaha tz tz mn filmi mn neshto .... kvo pravi televeiziata s detzata ... zemete pro4etete nekoia druga knijka :P
    M2O Musica allo stato puro!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си