- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Днеска....
напихте ли се бе младежиаз мн здрафо се напих мешах мента и водка
![]()
![]()
Ами само малко бири4ка,щот беше шитаво времето а и за кво да пия...за деня на мъ4ениците...![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
wow.. za kfo da piq ?!
da be6e praznik - OK...![]()
ne,ne pih ... ne bqh v nastroenie prosto![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
az pih biri4ka samo,ama ina4e se napushih kato sfinia muhahahaha![]()
Имате ли 18 ? Не разбира се ! Аз на Ваше място бих се покрил !
Абе я се гръмни бе ФоксиПървоначално написано от Special Agent Fox Mulder
![]()
sushtoПървоначално написано от marusha
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
M2O Musica allo stato puro!
Абе два-три дни преди даскалото излизах с приятели..пийнахме сиама не както трябва!
Сега с класа ще излизаме събота,да подтиснем мъката за започващото даскало,ще пийнем както си му е реда![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Az pif biri4ka no ne se napih mraza da se napivam![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Еми напих се да...Пих вино и ракия![]()
Всички вие сте обвинени в битов алкохолизъм и вроден идиотизъмВ 9 часа сутринта утре да сте във щаб-квартирата на FBI, защото иначе ще се наложи да използваме сила
Повярвайте ми! НЕ ИСКАТЕ FBI ДА ИЗПОЛЗВА СИЛА
![]()
Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
абе, БЕГАЙ БЕ КАУН, не ти ли писна с тея пенделски изказвания да ни пълниш главите бе, смотльоо!!
Синко обидата на федерален служител се наказва ! Нали не искаш да прекараш живота си в Сан Куентин и да бъдеш нечия кучка ?
някои хора маи не са с вси4кия си ! ...
Колега, като гледам май точно това иска.Първоначално написано от Special Agent Fox Mulder
Така е ! Кой нормален човек ще се интоксикира до такава степен, на такава възраст ?Първоначално написано от IdiOtKa
Колега не трябваше да използвате термина интоксикира...Това, ако не забелязвате е teenproblem.net, не FBI. Момичето само ще се обърка допълнително.Първоначално написано от Special Agent Fox Mulder
аве вие трева ли сте пу6или .... елате на земята ... според мен и двата профила са на един и са6т 4овек ... и си праи сам лаф ..се6та6 ли се ... аи мно тинеиджари на 15 септември са се напили повярваи ми ! .. така 4е няма кво да се о4удва6 ! ае продалжаваи си дранка6 глупостите ида си прави6 монолог !
за пореден пат казвам не сме един и са6т 4овек, се6та6 ли се? FBI не дранка глупости.Първоначално написано от IdiOtKa
аве ти има6 психи4ески проблеми бе ... парво ако си от ФБИ (което е невазможно)кво 6те прави6 в форум наре4ен теенпроблем ..или пак може би има6 някви тинеиджарски проблеми ..знам ли ... аве ти не си дуре .. има6 някво раздвоение на ли4носта ли деа знам .... ама 100% не ба4ка6 в ФБи нито пак в полиция .. или някви такиа не6та ...
Ако сме един и същи човек, не можем едновременно да сме във форума с повече от 1 акаумт ! Леймъри !
аве нямам психи4ески проблеми бе...от FBI сам, имам зна4ка от долу. Изпратен сам в тоя форум, за6тото е с пови6ена концентрация на тапотия. Не сам тинеиджар. И сам мноо дуре! Нямам никакво раздвоение на ли4носта и 100% бачкам в FBI. За полиция не съм казвал ни6то.Първоначално написано от IdiOtKa
П.С. Никът ти напълно ти пасва.
awe vie v red li ste ?hahahahah zemete se stegnete malko.... tz tz FBI ala bala hahahahaha tz tz mn filmi mn neshto .... kvo pravi televeiziata s detzata ... zemete pro4etete nekoia druga knijka :P
M2O Musica allo stato puro!