.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Тема: Днеска....

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ок разбира6 ли 4овек ... аз сам пална идиотка ок аз си го знам ... но ае кажи ми 6том умен 4овек кат тебе 6те си лафи с мен ... може би 6тото си адски умен ..да бе аз с по умни хора не си лафа 4е ми вкарват комплекси за простотия ... никаф 6анс няма6 да работи6 кадето и да било ...с тея психо отклонения ..моите виждания са 4е си някав на 12-13 год вманиа4ен на тема досиатата Х ,ФБИ и така нататака... и се радва6 такав..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    ок разбира6 ли 4овек ... аз сам пална идиотка ок аз си го знам ... но ае кажи ми 6том умен 4овек кат тебе 6те си лафи с мен ... може би 6тото си адски умен ..да бе аз с по умни хора не си лафа 4е ми вкарват комплекси за простотия ... никаф 6анс няма6 да работи6 кадето и да било ...с тея психо отклонения ..моите виждания са 4е си някав на 12-13 год вманиа4ен на тема досиатата Х ,ФБИ и така нататака... и се радва6 такав..
    разбирам 4овек...ти си пална идиотка...виждам го тва.
    комплекса за простотия и него го виждам. 6ансове имам много, все пак работа вав FBI. Разследвам прекомерната тъпота по форумите и един от регламентите е да мисла и да говора, като някой от заподозрените. малко ми е трундо но 6е свикна.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    olee 4esno ti kaam mno si zle we ... pu6i po malko treva ! ne ti vliae dure 4esno ti kaam ! i ako ne se laja FBI nqma ni6to ob6to s tapotiqta na horata ... s tiq ne6ta se zanimava ..(zabraih kak se kazva) deto prat pru4vaniq po tela po neta i taka natatak ...

Guest
    Досиетата Х са моя ресор ! Колегата се занимава с тежки престъпления и форми на идиотизъм !

Guest
    olee 4esno ti kaam mno si zle we ... pu6i po malko treva ! ne ti vliae dure 4esno ti kaam ! i ako ne se laja FBI nqma ni6to ob6to s tapotiqta na horata ... s tiq ne6ta se zanimava ..(zabraih kak se kazva) deto prat pru4vaniq po tela po neta i taka natatak ...
    Аз не пуша трева, защото тя не влияе както казахте "ДУРЕ" на хората. Аз всъщност се боря срещу легализирането на този вид наркотици.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Мнее на 15ти не обаче иначе другите дни...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ми ок дари4ем 4е сам ти повярвала и да ти кажа ..не си вар6ете дуре работата тря ви сакратят 6тото сте адски некадарни ... кат гледам мно яко си се легализира в момента .. а трева може си намери6 за отрицателно време ... но все о6те не ввярвам 4е си на пове4е от 12-13 год ...не 4е аз сам на много пове4е ама кактои да е ... ае 6те пиемем 4е сам ти повярвала да не наранявам достоинството ви !

Guest
    ми ок дари4ем 4е сам ти повярвала и да ти кажа ..не си вар6ете дуре работата тря ви сакратят 6тото сте адски некадарни ... кат гледам мно яко си се легализира в момента .. а трева може си намери6 за отрицателно време ... но все о6те не ввярвам 4е си на пове4е от 12-13 год ...не 4е аз сам на много пове4е ама кактои да е ... ае 6те пиемем 4е сам ти повярвала да не наранявам достоинството ви !
    Koлегата добре ви го каза, мисълта не ви е силната част! Аз съм на 34...Само за сведение.

Guest
    Колега извинете стана грешка и затрих мнението !
    Вече е ясно на Идиотка какво съм казал !

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами в никакав слу4аи с квато и да е работа не се справяте дуре ... тежак идиатизам .. аз сам едно доказателство за простотията на тоя народ ... другите са са6тите ..е малко по дуре ... аз ти предлагам скоро време да спре6 си вталпява6 4е ба4ка6 в ФБИ ..или пал вместо само да лафи6 за тва земи напраи6 не6то по вапроса с твоита ваображаема раута !

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Special Agent Fox Mulder
    Досиетата Х са моя ресор ! Колегата се занимава с тежки престъпления и форми на идиотизъм !
    abe ia kukite suxXXxxXx be hahaha

a-a-ShrooMka^f
    Guest
    az puk ne si piinah 6toto ne sum fen na alkohola:Paz sum fen na trevi4kata i za tova s enapu6ih kat za posledno

Re: Днеска....

Цитирай Първоначално написано от converse
    напихте ли се бе младежи аз мн здрафо се напих мешах мента и водка
    o,mnogo zdravo si se napil!a o temata-samo 2-3biri

Град
    nqkude tam
    Цитирай Първоначално написано от nekaduren
    Цитирай Първоначално написано от marusha
    az pih biri4ka samo,ama ina4e se napushih kato sfinia muhahahaha
    sushto
    am tva e istinata ama bez bira 6toto mn mraza mesto bira bqx s menta muxaxax
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си