- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Istorikata na vashiq nick ;]
ami spec za nika mi v saita - prosto ne iskah nikoi da me razpoznae kogato vleznah i se 4udeh kvo edinstvenoto koeto mi be6e v glavata be6e :"taina" i dobavih edin {} za6toto mn obi4ah da gi pi6a togava...
Кефех се на една песен, която се казва така. Вече не ми харесва толкова де, но ника още ме кефи :P А `` идва от... хах ми нз отде идва просто само Breakaway ми изглеждаше празно ^^
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Епъъъ...дойде от това,че толкоз мноо се бях сдухала в този момент ,че ревях кървави сълзи направо![]()
Трябвало е да отидете на лекар, а не да се регвате по форуми ! Това не е шега работа !Първоначално написано от Bloody_Tear
Медицинският екип на Тийнпроблем смята, че агент Мълдър също има нужда да се прегледаПървоначално написано от Special Agent Fox Mulder
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и Интер
amI tozi nick.. parvo mi beshe nick v irc.. pisah se taka za6toto s edno mom4e si vikahme brat i sestra i az reshih da se pi6a tei... i sled vreme vleznah tuk i pak reshih da sum s toq nick.. samo 4e sega v irc ve4e ne se pi6a tei ama tuka vlizam s toq nick 6tot mi e po star... makar i ve4e s tui mom4e da ne sme kato brat i sestra..
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
Така ми викат приятелите.![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
ми незнам .... просто ме озари мисалтано са се пиша с The_Blame нали се сещате ... се на някои съм виновен за нещо...
![]()
![]()
и другия ми ... HollowLife щото то тва си е живота... една куха безмислица ... a най оптимистичния така да се каже ми е ... aide_na_kafe :P :P :P той също ме озари изведнъж
![]()
Веднъж ме кикнаха ме от чата и трябваше да си измисля друг. Е това беше прозрението ми! А и понякога ми микат така.
Няма кой знае ква история- викат ми Роска, а "Роска" беше заето вече![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Преди седем години за първи път видях що е то форум и натиснах няколко клавиша последователно и се роди моя ник!
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Този ник ?Или след като изяде банн от едно лайно?Първоначално написано от Неактивния
Не говоря за този скапан никПървоначално написано от Анонимко
Ояма, бате ти ли си!
Death gotta be easy, 'cause life is hard