- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бръснете ли си дупетата?
Ъ![]()
![]()
баси!
тайна![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
не е тайна!видях гласуванетоПървоначално написано от пор
айде няма да те издавам
![]()
aaa, molq!?ByaXaAxAaXxaxA
![]()
I Am The One WhO ChoSe My PaTh, I Am ThE oNe WhO CouLdN'T LasT..I FeeL AliVe FoR ThE PaiN,I FeeL ThE AnGer ChaNgiNg Me...
не съм гласувала![]()
несравнимо е усещането да те гъделичкат космите в гъза и да оставяш такива по сапуна, но все пак не е особено красиво![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
aбе ей шматки,леко ли сте тъпи да усетите че тая тема е майтап!Първоначално написано от Анонимко
пък ти Елеоноро изобщо не ми говори за затъпяване щото сички те знаем колко за ЗАТЪПЯЛА,просто няма смисъл да те коментирам нали![]()
![]()
![]()
пък ти Деси кат не понасяш бъзик изобщо не влизай с темите ми,щото винаги ще си разочарована!!!
Гостът е лице![]()
axxaxaxax da be Bazika opredeleno me nakefi...
Извънземните ми го обръснаха при първото ми отвличане ! Извратеняци !
като почна от под мишниците чак до гъза толкоз съм окосмен...ахахх...бръсна го вечер преди лягане и сутрин преди ставанехахахахаха
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
ky ky? ili ky xy?:P
ky kyПървоначално написано от Pe666o
![]()
Ела да провериш!!!![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
mi toooo ve4e brusna4kata se zadrusti... lol![]()
преди ставане? а след лягане?Първоначално написано от SkiT
аз гласува за тц
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
С бръснене ще се утепеш, след тва знеш ли как боцка ужасно, не е като кура да си обръснеш а сто пъти по гадно. Само кола маска там.
Линкин4ето вземи се засили към някоя стена или бордюрче![]()
Keep smilin'
Аве десси, не искама да се заяждам изобщо и като цяло не съм такъв човек ама от известно време те наблюдавам и съвсем искрено искам да ти кажа че ти си страшно тъпа и задръснета овца. Без лоши чувства, просто лично мнение.
или с други думи : време е да си ходиш яххахахаПървоначално написано от Oyama-no problem
уф не ми се занимааа да те наредя както заслужаваш , иначе повярвай ми , повече нямаше да взелеш в този форум![]()
![]()
![]()
Абе я се засили към некое ръбче.
И как така ше го наредиш вув някав форум?Вижте се на живо пък да видим дали ше го наредиш там.Шото някои във форума или в чата се правят на много отворени,ама на живо са балъци.Не говоря спецялно за тебе,казвам попринципПървоначално написано от LiNkiN4eTo
6to, be? Taka mi pazi toplU!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Пфууууу гадУУстПървоначално написано от мечтател
![]()
Ами който си няма растителност в задника![]()
Линкинчето,искаме бой![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
FBI откри реална заплаха в думите на тази цивилна.Първоначално написано от LiNkiN4eTo
Г-жо Линкинчето, приканваме Ви да не създавате проблеми на себе си и на околните, наранявайки физическото здраве на някой друг. Не забравяйте, че FBI съблюдава за действията Bи!
Special Agent Sydney Becker
FBI