.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Hybrid View

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс

Re: Moderated: Мнението ми за потребителите

Цитирай Първоначално написано от Spec. Agent Becker
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    ПП Проблемния,от мнението ти не се разбира почти нищо...хем е изключително объркано (разтягаш локуми,а всъщност това,което искаш да кажеш се събира в едно изр.),хем има адски мнооого правописни (и не само) грешки...
    FBI разследва въпросните обвинения. Ако се окажат вярни, problemniq ще издържа присъдата си в строго охраняем затвор за обществено-опасни личности.

Special Agent Sydney Becker

FBI
    Хехе това ме кефи Ама не е обвинение,ами просто критика,но с добри намерения.Не мисля,че има нужда от съд
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс

Цитирай Първоначално написано от Bloody_Tear
    ПП Проблемния,от мнението ти не се разбира почти нищо...хем е изключително объркано (разтягаш локуми,а всъщност това,което искаш да кажеш се събира в едно изр.),хем има адски мнооого правописни (и не само) грешки...
    Що бе?Аз всичко си го разбрах.Добре си го е казал човека.Точно това за което ми разправяш Проблемния става и тука и направо е противно.Незнам какво става с тоя народ!
    Абе незнам какво си разбрал,но аз от точка 1 нищо не схванах,освен отделните думи Ох аре стига,че много се отклонихме от темата
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Цитирай Първоначално написано от Bloody_Tear
    Що бе?Аз всичко си го разбрах.Добре си го е казал човека.Точно това за което ми разправяш Проблемния става и тука и направо е противно.Незнам какво става с тоя народ!
    Абе незнам какво си разбрал,но аз от точка 1 нищо не схванах,освен отделните думи Ох аре стига,че много се отклонихме от темата
    Ох сега не ми се чете пак какво съм писал, защото станах преди 5 мин.Ама помня малко.Общо взето го писах когато трябваше сънчо вече да ме е закарал във сънчоландия-надявам се разбираш.
    Иначе ако помислиш върху думите можеш да добиеш представа за много от смисъла.
    нещо след сън несъм много продуктичен, така че няма да пиша сега.МОже би след някое интересно мнение.
    19г несъм се целувал и няма с кого да излизам навън.

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    потребителите са яки хорица
    с малки изключения..има някои
    които супер яко ме нервят..
    а тез теми размерът има значение
    и сичките които изброи
    са пускани повечето от гости!
    ама на мен не ми прави впечатление
    щото не влизам в тези раздели...

Фен
    Град
    Somewhere I Belong

Re: f

Цитирай Първоначално написано от neutravlad
    Просто в тази възраст се объркват хормони, чувства, настъпват разни промени в тялото и психиката, и децата се чувстват... а бе не знаят как се чувстват. Та за това така, не че са комплексари всичките
    Верно си е!
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си