Като е така - прочети тази тема
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=17180
И после ми говори к'ва флуудърка съм![]()
Щото ако не виждаш темите ще се трият когато стигнат до към 50 страници.И така мненията ми няма да ги има.
оф не ти ли писна да се правиш на умен бе?Първоначално написано от machoka
Първо съм в форума години преди теб и много добре знам кое как и защо го правя!
Еи тея 2те флуудърки направиха форума на гъз и аз сега ще им помагамНика ми... ми да супер е красив не оскърбявам никого, защото не можеш да докажеш кого визирам
Възпитанието ми... не си ти човека които ще го определяш аз мисля, че си имам първите 7 години тъй нещо друго ще ми кажеш ли?
И не ми говори за правилата, защото ги знам по-добре и от теб и знам, че ги нарушавам ама това не е проблем за мен![]()
Лек ден
които види това животно да бяга на далече... разбива с интелект и умствен багаж
Еи тея 2те флуудърки направиха форума на гъз и аз сега ще им помагам
Случайно да забеляза ,че си противоречиш !?
Първо ми мрънкаш,че мненията са ми само в игрите после съм била съсипала целия форум.![]()
Как става тоя номер ?!Имайки предвид ,че във другите раздели не флуудя ?
оф оф Мортиша пак не си чела като хората
еи заради такива флуудърки като тебе си заминаха всичките ми любими приятелчета ето така го провалихте!![]()
Офф...ако не си аверчето...![]()
Не ви ли писна да оплаквате старите юзъри ?!
Е,те са си заминали.Няма ги вече.И изобщо не ме изкарвай мен виновна.както казах -флуудя само в игрите.Има къде-къде по големи флуудъри от мен.
И к'во не съм чела като хората ?
не е аверчето
тя за съжаление повече не влезе след като каза, че напуска тя е в списъка на приятелчетата които напуснаха заради мизерния флууд и аз си го връщам заради всички които си заминаха
Еми прав ти път.Щом мислиш,че тва е начина.Флууди и се заяждай наляво-надясно.
Но така няма да постигнеш нищо...![]()
Само загуба на време.
Офффф...той човека иска да ни похвали вие го нападате!!!Нека се радваме бе стига сме се карали.Не стига,че всеки ден не може да нема по един скандал навънка ами и тука почвате....!![]()
Това е животът по дяволите !
FBI е признателно на всички цивилни, спомогнали за откриването на потенциални бъдещи престъпници, пристрастени към най-опасните наркотици - Тъпотин и Пуберин.
Special Agent Sydney Becker
FBI
Тая агентка Сидни Бекър от кой филм е че не я знам??![]()
Ааа Eleonora е адски тъпа сигурно е devil4e или LiNkiN4eTo.Sorry ако съм сбъркала на някой малко ника![]()
Това е работа на FBI ! Не се бъркайте където не трябваПървоначално написано от kurabiika
![]()
FBI не е филм! Ние не сме актьори, а агенти!Първоначално написано от kurabiika
И, както каза колегата, FBI вече е поело разследването на тази цивилна.
Sydney Becker
FBI
Мдаааа .. много сдухана история е тука.
Сладурано, научи се да пишеш! Ходи на даскало или деа знам, но научи, че се пише "сдухан", а не "здухан". "с" е представката (ако знаеш кво е де), "дух" - коренът и "ан" - окончанието...Първоначално написано от SeXy^GiRl
...май![]()
Благодаря ти за уроците по правопис, но не се прави на много знаещ, защото всеки допуска технически грешки. Много ме дразните такива без работа, които се чудите с кого да се заядете. И без да се обръщаш към мен със "сладурано" ако обичаш! А и не ми се вярва да си перфектен, за да съветваш кой да ходи на даскало. Ай много важни станахте всички тук! Дори не ме познаваш не говори за мен!
хах, гарантирам ти, че ако не след един месец, след шест ще ти е втръснало да гледаш "високо интелигентни" теми от типа на "защо имам сирене в гащите?" и други подобни. и тогава и форума ще ти втръсне и ще започнеш да се вясваш само, когато ти затъпее до толкова, че да се чудиш къде да се денеш от скука.Първоначално написано от converse
говоря ти от личен опит (повече от една година) и напоследък влизам след като изпиша по всички форуми каквото може да се пише и за да си пиша лс с някои хора.
![]()