- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- METALI-2
Мамка му! Колко пъти да ви казвам! Казах ВОЙНИШКИ кубинки! Не маркови! Войнишките кубинки са тези, дето ги носят Българските войници! Дето нямат метално бомбе!Първоначално написано от The-WishmasteR
Asolo-то са много зле и без тва. Няма кво да се лъжем Dr Martens над всичко.
aaa,mislq,4e obqsnih nad nz si kolko puti,no to malko ako vzemete da pro4etete,a ne da se zaqjdate ...napisah kakva e ideqta mi .i tuk i v METALI.a da,no 4akai,vii ste zaeti da se qdete s horata.
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
chupacabrasa dovolna li si.nqaa pravopisni gre6ki nikade!are duhaite go be! VSI4KI! pisna mi ot zaqjda4i,koito nqmat kvo da pravqt osven da se zaqjdat!
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
XaXaXaXaXaXa,GRAMOTNICE,VIDQ LI KVO SI NAPISALA!?
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Първоначално написано от chupacabra:)
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
are puk obqsni mi ti puk bezgre6na li si? istinska metalka li si? tolkoo umna li se ima6? slu4aino da znae6 ne6to za men? slu4aino 6to se zaqjda6 kato zmiq?are ma,kaji mi!
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
"ма" ??
ама ти освен неграмотна си била и селянка. много лошо.
не, не съм истинската метълка. даже не съм метълка. не слушам метъл
какво съм написала, бе, селска дейно ...!?XaXaXaXaXaXa,GRAMOTNICE,VIDQ LI KVO SI NAPISALA!?
не бих казала, че съм много умна, но най-малкото съм грамотна.
и дори и да съм объркала някоя дума в бързината - да случва се, естествено, всички сме хора..
но пък да напише 5 пъти подред думата СЪЖЕЛЯВАМ..... не е от бързината май![]()
и не знам нищо за теб. знам само, че пускаш теми, в които разпалено псуваш чалгата и обясняваш каква истинска заклета метълка си. и че си неграмотна.
тва ми стига за да си вадя изводите ква си.
ае пийс![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
''AxAxAxAxAxA'',vsa6tnost tova za psuvaneto hi4 ne me obidi,nqma zna4enie vsa6tnost!Eto sama go kaza-6tom za6titava6 4algarite,zna4i si ot tqh!4algarka!a za seloto,da,ot selo sofia sam!xaxaxaxaxax:Fmhm,selqnka e maika ti,zapadnala 4algarko tupa! are molq ti se mlukvai i ne mi se me6i pove4e v drugite temi!tuka pi6i kolkoto 6te6.i to nai-malkoto,ako ne slu6a6 4alga 100/100 si nqkva fenka na Britney Spears-kurvata!6eii murlo,nz 6to se habq za teb i zaqjda4eskite ti nastroeniq tuka.neka povtorq-OT SELO SOFIA SAM!po-golqmo selo ot na6eto tuka nqmame!
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
4akai malko.oo,ti si mega fen ili blq blq.ooouuuuuuu,4e ti 6tom si pisala tolkova mnogo,si se zaqjdala.XaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXa
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
klishe e no se pak da go kaja kompleksi kompleksi i pak kompleksi .... az mislih 4e ima mnogo pove4e stilove muzika ot metul 4alga i pop .... a i horata ne sa Metali 4algari i feshuni no ... moje i da burkamПървоначално написано от VAMP_GIRL
vse pak 4ovek se u4i do kato e jiv
![]()
M2O Musica allo stato puro!
Are pak po4nahme da si lepim etiketi... Ako ne e metulka, 6te e 4algarka, ako ne e, 6te e pop princess fen... Kvi sa teq gluosti!? Trqbva li da se slaga6 zaduljitelno kum nqkoq grupi4ka? Chupacabra si e mn qka i nestandartna macka. Sa kvo kat ne sum se izkazal kriti4ni sprqmo 4ovek, za kogoto se tvurdi, 4e za6titava 4algarite (az ne namiram da e taka) i men li 6te me opredelite kato 4algarka? Tva sa gluposti... Are kvo se djafkate za gluposti?
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Истинският метъл:
1. Не обръща внимание на чалгата. Нито я псува, нито я защитава.
2. Не си губи времето по ранзи тийнофоруми.
3. Ходи на излети в гората.
4. Е пиян всеки божи ден
5. Е с кубинки, кожено яке, черни дънки всеки един ден от годината.
6. Прави мизерии.
7. Не слуша Корн
8. не го виждам в тоя форум.
Ima i dr osnovni ne6ta za istinskiq metul...
1. Не бъди обратен.
2. Бъди "як".
3. Всички металисти, kоито не са "яки", са обратни.
4. Бъди мрачен.
5. Бъди зловещ.
6. Ако можеш, бъди едновременно мрачен и зловещ.
7. Чупи разни неща, докато си мрачен и зловещ.
8. Когато си на концерт, не се забавлявай. Стой мрачно със скръстени ръце.
9. Прави всичко, описано по-горе, като същевременно отричаш организираната религия във
всичките й форми.
10. Никога не казвай, че ти харесва само "якия период" на Корозия, ако те питат дали
харесваш Корозия. Вокалистът на Корозия се казва Ганьо Куршумов.
11. Не си играй с плюшени неща, освен ако под "играя" не се разбира "изгарям на клада".
12. Никога, никога, при никакви обстоятелства не произнасяй изречението "Ъшър е върха,
човече!"
13. Не бъди Димо от П.И.Ф.
14. Когато майка ти те накара да изхвърлиш боклука, отвърни с мрачно достойнство, че
истинските метълисти никога не изхвърлят боклука.
15. Ако това не подейства, бягай.
16. Разврати някоя девственица.
17. Развращавай всичко, което не е от мъжки пол.
18. Когато не си сигурен какво да кажеш, казвай "як норвежки блекметъл!"
19. Обръщай всички кръстове, които докопаш.
20. Издавай култово, ъндърграунд, мрачно и зловещо фенско списание. Публикувай само
интервюта с групи, за които никой не е чувал, включително и най-яките блекметълисти.
21. Никога, никога, никога не подхождай към нещо без предразсъдъци.
22. Никога не записвай песни, по-къси от 15 минути и с по-малко от 15 прилагателни в
заглавието.
23. Боядисвай лицето си в бяло.
24. Броди в гората.
25. Обличай се като трол.
26. Използвай големи количества бодлива тел.
27. Не бъди Стенли (или, припомням, Димо от П.И.Ф.).
28. Не разказвай вицове, на които се смее само майка ти.
29. Изобщо не разказвай вицове.
30. Сат-анален секс. Хъхъхъхъх-ь.
31. Хъхъхъхъхъхъхъ.
32. Когато не си сигурен какво да правиш, гледай намръщено в краката си.
33. Не си купувай албуми, от които не те боли главата. Ако може да се слуша без
главоболие, значи не е як блекметъл.
34. Ако не-блекметълист те попита какво представлява якият блекметъл, отговори нещо
като "Якият блекметъл е есенцията на чистото зло в човека", така че да си остане в
неведение.
35. Накарай някой от групата ти да се самоубие и после започни да твърдиш, че е умрял,
защото "мейнстриймът е заразил истинската сцена".
36. Събери се с членовете на старата си група и издай албум с комерсиална цел.
37. След като никой не си купи албума, започни да твърдиш, че това е било нарочно и "яко".
38. Направи си страничен проект. Увери се, че всички в групата ти имат собствени странични
проекти.
39. Използвай членовете на собствената си група В страничния си проект като "гостуващи
изпълнители".
40. Записвай всичко в едно и също студио, със същите инструменти и продуцент.
41. Обложката на албума ти може да съдържа най-много три цвята. (Позволени цветове: сиво,
черно и бяло.)
42. Ако това е възможно, избери заглавието на албума си по такъв начин, че да съдържа три
думи, които нямат абсолютно никаква връзка помежду си. Поучи се от великите Диму Боргир
(Enthrone Darkness Triumphant, Spritual Black Dimensions, Puritanical Euphoric Misanthropia).
43. Защо в заглавието на албума ти още няма думата "Северен"? Заеми си веднага! Аматьор...
44. Познаването на правописа не е нито мрачно, нито зловещо.
45. Обяви публично, че групата ти няма религиозна ориентация, а после използвай думата
"сатана" повече от 400 пъти в албума си, като внимаваш самият той да не е над 30 минути.
46. Ако пееш на концерт, винаги изръмжавай имената на песните, така че никой да не разбере
за коя става въпрос. Така няма да забележат, че пееш едно парче, а групата ти свири друго.
47. 3а да направиш записите на групата си по-неразбираеми и следователно по-култови, избери
вокалист, който има съвсем повърхностни познания по езика, на който пее. (Позволени езици:
норвежки, латински, оркски)
48. Настоявай, че музиката никога не трябва да се развива и трябва да звучи така, както
преди десет лайняни години.
49. Никога не казвай "лайняни".
50. "Хайл" е единственият възможен поздрав между яките блекметълисти.
51. Ако срещнеш някой особено як блекметълист, пробвай с "Адски Хайл!"
52. На обложката задължително трябва да присъства нечетлив готически шрифт, обърнат кръст
и/или пентаграма. Това правило не подлежи на обсъждане.
53. Когато говорищ за секс с яка блекметълистка, винаги използвай изрази като "обругах
портите на девствеността й с могъщия си боздуган".
54. Бъди фен на Приятели.
55. Чакай... това последното го задраскай (Виж 1-ва точка).
56. Никога не разкривай на непосветени точната дата, на която Адското Копито ще Възвести
Края на Историята. Вместо това ги увери, че постоянно трябва да имат готовност да засмучат
мазния К*р на Черния Господар.
57. Използвай фразата "да засмучеш мазния К*р на Черния Господар" колкото е възможно
по-често.
58. Притежавай стотици блекметъл албуми, демо-записи и нелегално записани концерти.
Слушай често приблизително 8 от тях.
59. Независимо къде си роден, преструвай се, че си от Слатина, следователно "як".
60. Не бъди Димо от П.И.Ф. (Мисля, че вече изяснихме този въпрос)
61. Всички домашни любимци, които притежаваш към момента, отсега нататък ще се наричат
"Демона". Всички бъдещи домашни любимци, които би могъл да притежаваш, също ще се наричат
"Демона".
62. Обяви публично, че мрачните ти текстове са повлияни от великите творби на могъщия
Толкин, свещените сатанински писания и древното езическо минало на Норвегия. Преструвай се,
че тези три факта имат нещо общо помежду си.
63. Притежавай голям брой култови като ада Т-шърти на групи, чиито албуми никога не си
виждал и чувал.
64. Използвай израза "Култов като ада" колкото е възможно по-често.
65. Използвай Т-шъртите колко то се може по-често.
66. И знаеш ли какво? Защо ти е да седиш и четеш тези дивотии, когато можеше да си
гримиран в бяло и да бродиш из горите, нахлузил щирока черна роба? Засрами се!
Sega ve4e mojete da osporite metulstvoto mi na spokoystvie, 6tom sum pusnala takava ebavka... Ama men puk vse pak me kefi! Nuckiii!
†
†
waa,vie napadate men za6to az postavqm etiketi na horata.za men vseki edin ot nas vklu4itelno i az nosim etiketi.i vie nedeite da govorite za men az kakvi etiketi postavqm,mi 4akaite vie vse edno ne postavqte etiketi na horata?!dori moje bi i ne go zabelqzvate,no tuk edin 4ovek napisa,4e tuk kato kaje6 istinata i vse nqkoi se zasqga.e da,ve4e se ubedih.
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
xaxaxax,istinata boli,nali
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
виж ся кво тъпа курво ВАМП ГЪРЛ или
кфа си там
да да ТФОЯ етикет е ТЪПА КОМПЛЕКСИРАНА КУРВА
е, щом ти харесва, носи си го
окей?
п.с.на бас, че "слушаш метъл" от най-мноо
година!
Gleday sa, az ne te napadam. Ne se zasqgay. Naprotiv, do nqkva stepen te razbiram. Problema mi e v tva, 4e ne se kefq na postavqneto na etiketi na hora, koito ne poznava6. Vupreki 4e sum si pozvolqvala da go pravq nqkolko puti, kato ze iznervq mo6to na nekoy kreten...
†
†
nekaduren,a ti kaji sega.haide molq vi vsi4ki oprekva6ti me-a vie kakvi ste,kajete molq!vse edno vie nqmate kompleksi i t.n. sorry,no tuk da si izkarvate nastroeniqta...tova estestveno si e moeto mnenie,moqta tema,moqt na4in na mislene i na4in na vazpriemane na jivota!tuk v tozi forum i vaob6te kadeto i da e bilo,4ovek kaje li ne6to,izrazi li mnenieto si i go napadat za6toto TOVA SI E NEGOVOTO MNENIE,i za6toto ne sa na negovoto mnenie.
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Murderdoll a ti dokaza po gore napisanoto mi!nastroeniq az mn rqdko turpq!!!ima edna logika,ne se se6tam na koi,tupa e,no...da,kogato obijda6 nqkoi,kazva6 tova ,koeto sa ti kazali predi na teb.po tazi logika teb sa narekli kurva i t.n.xax,iska mi se da ti kaja ne6to ,no nqma da go napravq,za6toto ne se zanimavam s virtualni tupotii,i ne se habq za hora kato teb.are,bqgai s kusmet na nqkade
![]()
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
gubi6 basa mejdu drugoto.
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
аха, права си, тъпа ти е логиката,
както и всичко останало покрай теб
ahamzzz,kazah li ne6to!? tova ne e moq logika!no Murderdoll to tva,4e ne6to ne si v nastroenie,moje bi puk si taka po cql den e otdelen vupros!
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
hahaha kakuv sum ?! mii 4ovek sumПървоначално написано от VAMP_GIRL
ne se opredeliam kum niakoi opredelen stil slusham vsi4ko koeto mi haresva ina4e glavno House slusham kato iskam da se zabavliavam ili da hodia na disco imam kompleksi da no ne gi izbivam ... kato obijdam drugi hora ...
M2O Musica allo stato puro!
wow,az li obijdam...![]()
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
napravih si truda da q iz4eta tazi glupost i sam saglesen SAMO s 1., 20., 28., 32 offf kvo vi luja iz4etoh gi do 50 no do tam samo s tiq sam saglasenПървоначално написано от Sinister_Doll