.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 158 от общо 158

Тема: METALI-2

Фен
    Град
    PloFdiF
    Azis e gotin? i tfa nqkoi go misli...xyy -prai sa na palqcho na gei ili kyfto oshte tam, no...gotin?!?!?!!? tfa e absolutno nerealno bojichkooo...mi to za tfa BG e f tfa polojenie de...dokat se prodafa prodykciq po toa nachin a fishisti i talanti sedqt gladni taka shte e...da jifeee AZIS...pfy

Голям фен
    Град
    големото село софия
    азис готин
    ебасииииииии селянията.
    а кой каза, че всички метъли са сатанисти ...!?!?
    мнооо умно изказване няям думи.
    че менсън е пълен позьор и зверски ме дразни - окей. но когато дебелия потен задник азис направи нещо от такава световна величина, тогава ще бъде по-готин...
    то обаче само с крадени йонички /щото музика не мое се нарече/ и писклив глас върху тях нищо няма да стане.
    тъй че го причисляваме към помията.
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

менсън е вече смешен. не може да ни скандализира, ако ще да се пръсне. азис е плод на българската простотия, която се впечатлява от глупостите му ... ако си беше съвсем обикновен, шибан ром и половината нямаше да го слушат. но нееееее!! много е готан, щото се прави на клоун. но той не ме вълнува.
    а, да - азис може да пее
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Повече от фен
    Град
    sofiq,ama Varna mi e liubima i tam si hodq prez vakanziite
    Цитирай Първоначално написано от пор
    менсън е вече смешен. не може да ни скандализира, ако ще да се пръсне. азис е плод на българската простотия, която се впечатлява от глупостите му ... ако си беше съвсем обикновен, шибан ром и половината нямаше да го слушат. но нееееее!! много е готан, щото се прави на клоун. но той не ме вълнува.
    а, да - азис може да пее
    Bravo Radi!!!Samo taka!!AZIS DA UMRE!!!

Цитирай Първоначално написано от xandria
    Цитирай Първоначално написано от пор
    а, да - азис може да пее
    Bravo Radi!!!Samo taka!!AZIS DA UMRE!!!
    аз нямам нищо против него, Ано. само ти знаеш колко си го тачим с Йоанка

Повече от фен
    Град
    sofiq,ama Varna mi e liubima i tam si hodq prez vakanziite
    OO da,bqh zabravila.. Ma ti znae6 li 4e ti zapazih edin plakat na nego.. Sq mai i album4e 6te trbva da zapi6a.. 4e ti mi nady glavata s nego.Azis tova-azis onova... Ve4e i az mai po4vam da se vliubvam v tova neotrazimo su6testvo..... lol

Цитирай Първоначално написано от xandria
    OO da,bqh zabravila.. Ma ti znae6 li 4e ti zapazih edin plakat na nego.. Sq mai i album4e 6te trbva da zapi6a.. 4e ti mi nady glavata s nego.Azis tova-azis onova... Ve4e i az mai po4vam da se vliubvam v tova neotrazimo su6testvo..... lol
    не ме издавай, ще ми сринеш авторитета
    не бе, сериозно - азис е талант, голям. тъпото е, че бг народа е прекалено прост и оценява само, ако се правиш на педал/лесбо/некрофил/зоофил/педофил/секс машина или си с грамадни устни и огромни бомби ама темата не е за тва ... а за големите метъли у форума

Мега фен
    Абе...аз не разбирам най-вече какво им пречи, че се обличаме в черно, например. Какво толкова. И ми спорят разни чалгари, че освен метълите никой друг не се обличал само в черно, което не е вярно...

Много е тъпо да говориш за нещо, с което не си запознат и от което нямаш ни най-малка представа...ама чалгарчетата слушат Линкин Парк и си мсилят, че слушат нео метъл...и се кефят. И се фукат пред приятелчетата си, сигурно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си