- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- METALI-2
awe kakto i da e ne iskam da sporia ili da se karam s nikoimiroliubiv 4ovek sum
![]()
M2O Musica allo stato puro!
amaa xaxaxax,4akai malko,to da vzeme6 da pro4ete6 malko...primerno v 3-ta i 2-ra stranica i 6te vidi6 sam koi obijda.sorry,no...
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
tuka sam saglesen sas si4ko samo deto ne samo korn ne slu6a, mnogo ne6ta ne trqbva da slu6a koito se vodqt za metal na 4elo pikliovcite ot linkin parkПървоначално написано от Анонимко
o,to i pravila imalo ,za da si metal,ISTINSKI metal...![]()
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
az do kolkoto znam korn e neo metul i e malko razli4no ot metulo no moje i da se luja![]()
M2O Musica allo stato puro!
po4ti vsi4ki metali sa po4nali ot Linkin Park!
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
хахахах...точно тия метъли дето са почнали от ЛП не са никакви метъли! Истинския метъл почва от групи като Sepultura, Slayer, Kreator, Morbid Angel и Mayhem...Първоначално написано от VAMP_GIRL
hmmm...taka mm,zna4i ne mislq puk,4e moje nqkoi da govori 6to e istinski metal.sorry,no tova e mnogo tupo (s izvinenie za tupo)! prosto vseki si znae nai-dobre za sebe si.vse pak metala e kultura,a ne predmet kato himikalka i t.n. ne mojem da govorim za istinskite metali i NE istinskite.vse pak vseki si ima svoq psihika,nqkoi ne mogat da po4nat s grupi kato Sepultura i t.n. vse pak ...nz,i negativnite mneniq,molq da zapazite za sebe si![]()
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Метълът започва от Metallica и Maiden, това е самото начало...
tova e tvoe mnenie...
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
aidee,pak se po4va!![]()
4udq se za6to li se zanimavam s nis6i sa6testva kato teb na,koito im e pisnalo ot jivota!
6te ti kaja samo edno-EBI SI PUTKATA MAI4INA!NE NAMIRAM VE4E SMISAL V TAZI TEMA,AKO JELAETE ZATVORETE Q!
![]()
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
dolnoprobni,sku4ni hora ste e!durjite se kato nqkakva selska grupi4ka!6to za metali ste 6tom po cql den visite vav razni forumi?vmesto da otidete da se pravite na tolkoo otvoreni navunka,lice v lice s nqkoi,kvo sedite tuka i dokazvate kvi zmii ste e!? axaxax,to nali virt vseki e carama ina4e koi znae kvi ste sduhanqci navunka XaXaXaXaXaXaXa,murliovci ste vsi4ki e,tuk tam da ima nqkoi svesten 4ovek tuka,ina4e takiva kato Mary_Jane-SUX sa po gore dadenoto opisanie!!!XaXaXaXaXaXaXaXA
![]()
vzela taq da mi se pravi na 3 i polovina,nqkva sduhana ku4ka.XaXaXaXaXaXaXaXa
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
hahaha oleleeeeeeeeee
shto pa reshi 4e mi e pisnalo ot jivota i 4e sym SDUHANA ?! 4e i cql den visq po foruma olele![]()
vij ko piklo , obi4am jivota i iskam da opitam vsi4ko ot nego ... mrazq sduhani hora KATO TEB ... poziori ... na kva se pravish ... velikata metalka![]()
![]()
preklon pred va6e veli4estvo metalkata ... ae butni mi edin o6te edin label i na mene... kvo li shte e toq pyt
![]()
![]()
абе мери не виждам кфо има да
се занимаваш...мани я тая е некфа
пикла с жълто покрай устата тръгнала
да ми се праи на велика...ае разкарай
се вампирке(![]()
![]()
)щото
ставаш смешна.слушай си вампирските
калинкин парк и си трай
бтв ти цял ден праскаш отговори ф тая тема,
не знам тогава кой кисне на компа по
тъпи тийн форумчета![]()
aleleleee dvete grozofilki se sabrali
wooow! pfff,4akai sa Murderdoll 4e da pi6a,no i ti mn pi6e6 po taq tema .taka,4e groznice mlukvai tam!
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
FUCKING BITCHES!i dve4kite!
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Eх деца...Я ходете пийнете по една бира и покуфейте като метълки. К'во се разправяте?
e da,naistina si prav/a,no...durjat se kato dve zmii!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
am napisah grozofilki,ne grozNofilkiПървоначално написано от mary_jane_666
![]()
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
razgledah albumite v foruma...BOJE KVO E TVA PO DQVOLITE!???
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!