Цитирай Първоначално написано от amy lee
Цитирай Първоначално написано от Jenq
Цитирай Първоначално написано от chupacabra:)
то па вече се едно не е пълно с ТЪПИ ПОЗЬОРЧЕТА метъли.
всички само се оправдават с тфа 'ми аз станах метъл, щото да си чалгар е много банално'
не се ли усещате...?!?!
половината гнусни неориентирани същества се докопаха до пиърсингите, червените гребени .. а сега вече е модерно да си МЕТЪЛ, защото него много малко хора го слушат, ами с ЧАЛГАТА не е така .....
сички само плюят по чалгата, САМО ЗАЩОТО СЕГА ВСИЧКИ ГО ПРАВЯТ....не разбирам НА КОЙ И КАКВО СЕ ОПИТВАТе да се докажете като по-умни и т.н.
гадния фешън се докопва до сичко........ абе ебала съм му майката.......
Евала ти бия мацко!
Един човек да каже нещо смислено по темата!
Замислете се бе хора!!!
така е ебаси.
права си, мацка
hmh chupacabra t'va e moje bi nai-tochnoto mnenie ne samo v tazi tema a moje bi v celiq forum.Sega e moderno da nosish metylski dreshki ... i da slushash LINKIN PARK & Jay-Z ... a v syshtoto vreme kato se priberesh slagash pijamata s mechencata i si doglejdash poredniqt epizod na "az sym syncho".
Vtrysnalo mi e da gledam v PLD kak malki chalgarcheta "smenqt" (po to4no kopirat) stila si ... i se pravqt na gotini ... kakvito v syshtnost ne sa.
Imam edin poznat koito na 100% me kopirashe ... drehi ... kosa (za kosta ne uspq ) muzika i t.n. kato go pitaha kakvo slusha kazvashe "metyl & rap" e sorry ama t'va nqma nikakva vryzka.za 2 godini toi beshe 4algar,beshe rapyr,beshe reivyr,beshe pynkar ... a sega kazva 4e e metyl Metyl ne te pravi tova da slushash samo 1 ili 2 grupi ... za men metyl ne se stava - metyl se rajda.