УМРЕТЕ ВЕ ПОЗЬОРИ ГРОЗНИ.
по темата - тфа е смешна поп-гей банда
Бъркаш се, позъорите са такива като тебе, дето се водят по някакви стилове и имитират любимите си изпълнители. Това е нещо като модна тенденция във вашите среди, както е "модно" сред феновете на KoЯn(нямам нищо против бандата), да обиждат феновете на Linkin Park, както и групата.
Въобще, които се води по някакъв стил и не вижда по-далече от носа си е доста ограничен...
Ама к'во да говоря, вие живеете в някакъв измислен свят.. Набивате си яко няк'ви депресии и постоянно се оплаквате, че всички ви мразят, че целия свят е против вас.
И за да не си помислиш, че ти пиша такива неща, защото съм фен на групата Sum 41(което НЕ е вярно), ще ти кажа, че слушам доста стилове музика, като се започне от Радо Шишарката(култовата песен Тигре, тигре) и се стигне чак до Cradle Of Filth и т.н.. Просто слушам това, което ми ХАРЕСВА, не се ограничавам, нито плюя по другите групи ей така, щото, разбираш ли, било модерно да се правиш на разбирач от стиловете в музиката.
П.С Знам, че ти нищо няма да проумееш от поста ми(или ще се направиш, че не проумяваш), но НЕ МИ ПУКА. Просто исках да си изкажа мнението относно много "компетентните", от които ми писна между другото.
По темата:
Sum 41 са групичка с приятно звучене, според мен. Имат някои песнички, които ми допадат.
Pieces
We're All To Blame
The Hell Song
и др..