- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Колко от вас
Колко от вас са чели Библията?
http://synpress.bglink.net/books/bible.htm
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
аз не сьм я 4ел ама ми се иска да про4ета поне детската Библия![]()
чел съм откъси от Стария и Новия завет, но не съм вярващ. няма Бог, всичко това е просто средство да се популяризират идеите. вярно е, че много от идеите там са добри и аз ги следвам, но не съм вярващ.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Чел съм детската библия. Голямата не съм, не ходя често по църкви, само на великден и коледа но съм вярващ
.
Аз съм чела детската,а тва лято по4нах да чета истинската,щот ми е супер интересно е така да видя къде има общи неща с друите религии,ама мноо ску4но ми стана и се отказах.
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Аз пък бих искал да прочета Талмуд-а и Тора...Доколкот знам там пише ебаси изрудщините...тия евреи са болни...
Az ne sym q 4ela nito deckata nito drugata.Sq f daskalo sha me karatda 4eta stariq zavet ama me symnqva da q pro4eta
Keep smilin'
ами аз съм я чела обаче детскатабеше много интересно
![]()
на мен лично ми хареса
![]()
![]()
f@nt@zi@
Май само...детската..и като бях в 9 клас...изучавах заветите и това е....ако ми остане някой път повече свободно време ще прочета голямата сигурно ще ми отнеме 1 месец![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
Детската съм чела.
..и при това беше англо-българскА[/b]
ne sum q 4ela!
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
Има по-интересни и стойностни неща за четене... Който вярва в Бог, нека се заблуждава с Библията![]()
Като бях малка детската библия ми беше една от любимите книги!Голямата не съм я чела, но имам желание!
![]()
ne sum q 4ela![]()
4el sym q i mislq 4e vseki trqq da q pri4ete!
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
samo detskata sam 4ela
Get rich or die trying
2pac
hmmm..be ne sum q 4ela 6ot celata roda sme ateisti i ne mi davat...bati dobroto eama sa ne6u v daskalo mrunkat da q 4etem, ala bala..;P
I Am The One WhO ChoSe My PaTh, I Am ThE oNe WhO CouLdN'T LasT..I FeeL AliVe FoR ThE PaiN,I FeeL ThE AnGer ChaNgiNg Me...
E bash cqlata .. nemakar che mi e mn interesna ama trqbva i vreme
4ela s1m 2 detski biblii i po4ti cqlata Bibliq(golqmata)...kazvam po4ti,za6toto nqkoi malki otk1si ne s1m-bqxa mn sky4ni
ми аз ходя на вероучение и съм я чела :P
В очите мога да те гледам
и да лъжа колко те обичам.
В сърцето капка милост нямам,
вземам всичко и си заминавам.
Цял живот измамници обичам
и на тях накарая заприличах.
Az q 4etoh sq 9ti klas .....nali q u4ihme v daskalo
не.... и ме е срам!![]()
Някой ден наистина ще се навия и ще я прочета!
Ама кога ли ще е този ден...![]()
Чела съм библията: и детската и една за по-големи деца.![]()
"Hominem te esse memento"
Do tolkova, 4e da razbera, 4e sum ateistka...
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...