Тоя форум е е*ати зарибявката...всичкото си свободно време в което седя пред пц-то го прекарвам в тоя "тъп" сайт...така че кфо мога да кажа освен БРАВО!!!
![]()
ПоздравленияМа влизаш само от 3 дни.
Айде да те видим след година,а?
Браво, похвално... И на мен форума ми е приятен, най-вече поради наличието на маса хора на възраст около 12-13 години, които да ми дават тази доза смях, която просто ми прави деня.Първоначално написано от converse
Смело мога да твърдя, че намерих екзистенциалното в огромното пространство www.
Благодаря ви, пожелавам ви да ви има дори като тези 12-13 годишни деца станат на по 40. (те пак ще влизат)![]()
Cobaine blows his face off and becomes a legend
Heroine and a shot gun and a hero was made
Maybe I should do that shit so iborgork can get paid
Terrible, What ya know about terrible ?!?
Terrible, you don't know what's terrible!
ми аз като бях по-малък(не че са съм голям де на 14)някъде на 12 видях една приятелка да влиза в тоя сайт и й викам ти луда ли си бе как може да влизаш в тоя пробит сайт а я ме виж са повече от 3 часа вися на ден тукаПървоначално написано от Abuse_4_fun
и такъф газар бях и си мислих че от тоя сайт няма кфо да науча...мислих си че всичко знам...
Верно си е зарибявка. Някои такива дечица наистина много ме радват.
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
ми кфо да ти кажа...тъпичък си...мразя ги ей такива балъци дето се само се чудят с кой да се заядатПървоначално написано от Black_Orchid
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close
B1 и ти ли мислиш същото което и аз ?
Да,B2
Гледай ти, 14-годишни пиянки посещават това престъпно място ! Това е недопустимо !
Айде, като станеш на 17 да стоиш поне по 7-8 часа в сайта. Тогава вече всичко ще знаеш.Първоначално написано от converse
![]()
това е временна зарибявка поради наличие на прекалено МНОГО свободно време...Първоначално написано от Abuse_4_fun
Да,B2
това е временна зарибявка поради наличие на прекалено МНОГО свободно време...което от пон. ще запълня и я влеза веднъж на 3 дена я не ..Първоначално написано от Abuse_4_fun
Да,B2
Само дето никой не го интересува !
Мамка му, синкоПървоначално написано от converse
FBI ни прати тук за да отървем форума от такива като теб, а не ти да и дваш тук
![]()
хаха..голяма истинаПървоначално написано от Special Agent Fox Mulder
То и аз съм от сравнително малко време а набрах доста мнения ... Определено се радвам че го има...не бих казал че се кефя толкова на форума колкото на това че е имало някого достатъчно умен за да създаде начин да си помагаме взаимно и мисля че това е супер. И не вярвам да ми омръзне толкова бързо...все пак това да помагам на други не ми омръзва
![]()
![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
ахамПървоначално написано от ^I don't give a fuck^
![]()
Намери си нещо смислено да вършиш, вместо по цял ден да висиш по форуми![]()
Ооо, да, ти чак си "ПОВЕЧЕ ОТ ФЕН", бързо събирай още мнения, като стигнеш 10000 ставаш "ПОВЕЧЕ ОТ (ОЛИГО)Ф(Р)ЕН".Първоначално написано от Shogi
А па двамата шапшали от FBI кво въобще се опитват, тук е ПОВЕЧЕ ОТ БЕЗНАДЕЖДНО.
Иначе си я зарибявка, да.![]()
За това ни плащат ! Работата си е работа !
мда...ще те видим след година дали ше имаш мнения колкото тая мизерна некъпана флуудърка :P вземаи пример от нея за 6 месеца 2000 мнения ся не казваи, че не бяха толкова преди да триинат игричките ви.Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
които види това животно да бяга на далече... разбива с интелект и умствен багаж
Аз да съм сключвала някъв договор като се регистрирам ,че ще съм полезен юзър бълващ само полезни постове ?!НЕ.
така че си флуудя колкото искам и ще си пиша к'вото искам.Ако не ти харесва-не е мой проблем.Оправяй се
да се оправям?Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
Ама как?с колко пръста се оправяш ти?
4 или 5? Или цялата ръка може би :P
Трябва да ме научиш как се прави туи чудо знам, че имаш дългогодишен опит тъи като си толкова грозно, че караш на маструбация :P
офф скъпа.Явно някви комплекси развиваш.
Пък дали съм грозна или не ,не си ти човека който ще каже.
Пък и не си интересна..
скъпа
пак си в грешка то цялата си една грешка на природата не стига, че си грозна, че си и пълна нещастница.
Комплекси? Провери какво значи тази дума в Тълковния речник и тогава говориНе избивам комплекси
забавлявам се просто с такива малки пикли като вас! Просто си вдигам адреналина
![]()
Ми прав ти път бе.Пиши си и си се радвай.
естествено
включвам се в конкурса флуудър на месеца![]()
ще ви правя конкуренция на тебе и на ЕлИнЦиТУуУуу
Eleonora е адски тъпа
Струва ми се, че се заяждаш безпричинно и неосноватено. Също така мисля, че никът ти оскърбява потребител на форума, което освен, че не е позволено, не е етично и не говори добре за възпитанието ти.
Помисли си.. желая ти само хубави моменти занапред.