.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Тоя форум...

Тоя форум е е*ати зарибявката... всичкото си свободно време в което седя пред пц-то го прекарвам в тоя "тъп" сайт...така че кфо мога да кажа освен БРАВО!!!

Поздравления Ма влизаш само от 3 дни.
    Айде да те видим след година,а ?

Град
    The Dark Carnival

Re: Тоя форум...

Цитирай Първоначално написано от converse
    Тоя форум е е*ати зарибявката... всичкото си свободно време в което седя пред пц-то го прекарвам в тоя "тъп" сайт...така че кфо мога да кажа освен БРАВО!!!
    Браво, похвално... И на мен форума ми е приятен, най-вече поради наличието на маса хора на възраст около 12-13 години, които да ми дават тази доза смях, която просто ми прави деня.

Смело мога да твърдя, че намерих екзистенциалното в огромното пространство www.

Благодаря ви, пожелавам ви да ви има дори като тези 12-13 годишни деца станат на по 40. (те пак ще влизат)
    Cobaine blows his face off and becomes a legend
    Heroine and a shot gun and a hero was made
    Maybe I should do that shit so iborgork can get paid

Terrible, What ya know about terrible ?!?
    Terrible, you don't know what's terrible!

Цитирай Първоначално написано от Abuse_4_fun
    Браво, похвално... И на мен форума ми е приятен, най-вече поради наличието на маса хора на възраст около 12-13 години, които да ми дават тази доза смях, която просто ми прави деня.

Смело мога да твърдя, че намерих екзистенциалното в огромното пространство www.

Благодаря ви, пожелавам ви да ви има дори като тези 12-13 годишни деца станат на по 40. (те пак ще влизат)
    ми аз като бях по-малък(не че са съм голям де на 14)някъде на 12 видях една приятелка да влиза в тоя сайт и й викам ти луда ли си бе как може да влизаш в тоя пробит сайт а я ме виж са повече от 3 часа вися на ден тука
    и такъф газар бях и си мислих че от тоя сайт няма кфо да науча...мислих си че всичко знам...

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    Верно си е зарибявка. Някои такива дечица наистина много ме радват.
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

Цитирай Първоначално написано от Black_Orchid
    Верно си е зарибявка. Някои такива дечица наистина много ме радват.
    ми кфо да ти кажа...тъпичък си...мразя ги ей такива балъци дето се само се чудят с кой да се заядат
    Nobody is perfect but I'm pretty fucking close
    B1 и ти ли мислиш същото което и аз ?
    Да,B2

Guest
    Гледай ти, 14-годишни пиянки посещават това престъпно място ! Това е недопустимо !

Град
    The Dark Carnival

а я ме виж са повече от 3 часа вися на ден тука
    и такъф газар бях и си мислих че от тоя сайт няма кфо да науча...мислих си че всичко знам...
    Айде, като станеш на 17 да стоиш поне по 7-8 часа в сайта. Тогава вече всичко ще знаеш.

Айде, като станеш на 17 да стоиш поне по 7-8 часа в сайта. Тогава вече всичко ще знаеш.
    това е временна зарибявка поради наличие на прекалено МНОГО свободно време...
    Да,B2

това е временна зарибявка поради наличие на прекалено МНОГО свободно време...което от пон. ще запълня и я влеза веднъж на 3 дена я не ..
    Да,B2

Guest
    Само дето никой не го интересува !

Guest

Мамка му, синко FBI ни прати тук за да отървем форума от такива като теб, а не ти да и дваш тук

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Цитирай Първоначално написано от Special Agent Fox Mulder
    Само дето никой не го интересува !
    хаха..голяма истина То и аз съм от сравнително малко време а набрах доста мнения ... Определено се радвам че го има...не бих казал че се кефя толкова на форума колкото на това че е имало някого достатъчно умен за да създаде начин да си помагаме взаимно и мисля че това е супер. И не вярвам да ми омръзне толкова бързо...все пак това да помагам на други не ми омръзва
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
    ахам

Мега фен Аватара на machoka
    Намери си нещо смислено да вършиш, вместо по цял ден да висиш по форуми

Град
    The Dark Carnival
    Цитирай Първоначално написано от Shogi
    [То и аз съм от сравнително малко време а набрах доста мнения ...
    Ооо, да, ти чак си "ПОВЕЧЕ ОТ ФЕН", бързо събирай още мнения, като стигнеш 10000 ставаш "ПОВЕЧЕ ОТ (ОЛИГО)Ф(Р)ЕН".

А па двамата шапшали от FBI кво въобще се опитват, тук е ПОВЕЧЕ ОТ БЕЗНАДЕЖДНО.

Иначе си я зарибявка, да.

Guest
    За това ни плащат ! Работата си е работа !

мда...ще те видим след година дали ше имаш мнения колкото тая мизерна некъпана флуудърка :P вземаи пример от нея за 6 месеца 2000 мнения ся не казваи, че не бяха толкова преди да триинат игричките ви.

които види това животно да бяга на далече... разбива с интелект и умствен багаж

Аз да съм сключвала някъв договор като се регистрирам ,че ще съм полезен юзър бълващ само полезни постове ?!НЕ.
    така че си флуудя колкото искам и ще си пиша к'вото искам.Ако не ти харесва-не е мой проблем.Оправяй се

Аз да съм сключвала някъв договор като се регистрирам ,че ще съм полезен юзър бълващ само полезни постове ?!НЕ.
    така че си флуудя колкото искам и ще си пиша к'вото искам.Ако не ти харесва-не е мой проблем.Оправяй се
    да се оправям?
    Ама как? с колко пръста се оправяш ти?
    4 или 5? Или цялата ръка може би :P
    Трябва да ме научиш как се прави туи чудо знам, че имаш дългогодишен опит тъи като си толкова грозно, че караш на маструбация :P

офф скъпа.Явно някви комплекси развиваш.
    Пък дали съм грозна или не ,не си ти човека който ще каже.
    Пък и не си интересна..

скъпа
    пак си в грешка то цялата си една грешка на природата не стига, че си грозна, че си и пълна нещастница.
    Комплекси? Провери какво значи тази дума в Тълковния речник и тогава говори Не избивам комплекси забавлявам се просто с такива малки пикли като вас! Просто си вдигам адреналина

Ми прав ти път бе.Пиши си и си се радвай.

естествено
    включвам се в конкурса флуудър на месеца
    ще ви правя конкуренция на тебе и на ЕлИнЦиТУуУуу

Мега фен Аватара на machoka
    Eleonora е адски тъпа

Струва ми се, че се заяждаш безпричинно и неосноватено. Също така мисля, че никът ти оскърбява потребител на форума, което освен, че не е позволено, не е етично и не говори добре за възпитанието ти.
    Помисли си.. желая ти само хубави моменти занапред.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си