Добър ден,
Отговора, който търсиш съм го дал тук:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=17180
FBI няма време да се занимава с детски игри, докато престъпността тук ескалира !
еба*и зарибявката дето е-да напишеш нещо машинално(квот ти дойде първо и след 5 секунди да излезеш от темата-тва е супер безмислено
-------------------------------------Първоначално написано от Desert Rose...
Moje bi tazi igra 6te e po-dobre da se igrae na jivo!![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Да, предполагам че е забавно да пишеш неща, колкото да мине малко време, но от флууд няма смисъл във форума. Има достатъчно други игри, в които може да изгубиш малко време.Първоначално написано от mis_marry_jane_13
![]()
Първоначално написано от mis_marry_jane_13
А ти защо пускаш безсмислени теми???
Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!
Значи сега...може ли да кажем нещо!???ТАка...тоя форум е за хора с проблеми,хора,които търсят нещо,искат съвет,искат да си излеят душата и т.н.Тоя форум е и за забавления.Да пускаме интересни,забавни теми...но в продължение на няколко месеца във "фън фън фън и пак фън" да няма нищо а само игри от типа на "КАЖЕТЕ ДУМИЧКА С Й" е просто НЕРВИРАЩО!Съберете се пред блока и си го играйте това!!!!
Това може да е забавно само на идиотчеатата от помощните училища - 'ти кажем аз!Първоначално написано от mis_marry_jane_13
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Отдел "Борба с тъпотата" на FBI разследва проблема Ви. Остановихме виновникът за това престъпление - machoka - престъпник с дебело досие, включващо корумпиранност.
Special Agent Sydney Becker
FBI
О БОЖЕ НЕ !
НОВ АГЕНТ. ОТИВАМ ДА СИ ТЕГЛЯ НОЖА. НЕ РАЗСЛЕДВАЙТЕ САМОУБИЙСТВОТО МИ.
![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Точно тази игра е една от най-тъпите и безсмислените според мен. Само флууд =\ никакъв смисъл. Има и други игриА ако ти се играе тази -> играй си я на лични съобщения с други форумци
![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Леле аз пък мислех,че от теб няма оттърванеПървоначално написано от chupacabra:)
![]()
![]()
![]()
ПП. Мачока,каквото и да правиш флууд винаги ще има!Но по-добре той да е разрешен в Фън и всички да флуудят там,отколкото в другите разделиТемата за думите наистина беше тъпа,да и аз съм писала в нея,но просто за губене на време....
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Леле, не!За теб това е много забавна игра?! Ха-ха, а кажи ми какво толкова забавно видя в нея??? Това, че те научава на АБСОЛЮТНО НИЩО, че ти дава възможност за флуудиш или може би защото е много "трудно" да измисляш думи, а това е весело
Все с мнението си, ама тази игра е възможно най-тъпата която съм чувала, без майтап
Подкрепям заключването им напълно!!!
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Tova e vyzmojno naiiiiiiii-typataaaaaaaaa igra
Keep smilin'
Това не е важно ! Важното е да става флъд и разсипия !Първоначално написано от DeSsi
Pishe se Flood [ fluud ]Първоначално написано от Special Agent Fox Mulder
![]()
I e mnogo vajno daje.V foruma vse poveche se zatypqva i nqma interesni neshta.taq igra q igraeh kogato bqh v detskata gradina
Keep smilin'
А стига бе ! Сериозно ? Млада госпожице не учете FBI какво и как ! Ние знаем всичко !Първоначално написано от DeSsi
П.П. А как се произнася ?
CYBERDYNE teb ne sa te u4ili 4e vyv forum se pishe a ne se govori - ha trygni da govorish s prastite a ? :PПървоначално написано от Special Agent Fox Mulder
ama igrata ina4e e HIPER TYPA! ama shte se opravite! !!
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.