- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- KLION-D 100
Nqkoi znae li za kakav tochno vid gabichki se izpolzva KLION-D 100 ...molqvi vajno e ! Pomognete mi ..!!!![]()
![]()
![]()
трихомоназа, и влагалищни гъбични инфекции!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
A za kakav to4no vid vlagali6tni gabi4ki..??Първоначално написано от Dr. Smurph
Predi okolo 1 mesec 4rez ginekologi4en preglet se ostanovi 4e imam infekciq i gabi4ki...no ne mi bqha dadeni to4ni obesneniq za vida infekciq i gabi4kite.
Le4enieto mi be6e slednoto:
Parvata sedmica: - Ciprinol (na 12 4asa 1 hap4e
za 5 dena , 500mg)
- Polygynax (1 ovula vsqka ve4er
za 6 dena)
- Fungulon (2 hap4eta koito vzeh
o6te parviq den, 100mg)
Vtorata sedmica: - Klion-D 100 (1 ovula vsqka ve4er
za 10 dena)
Tretata sedmica: mi kazaha 4e trqbva da si vzema pak
Fungulon i da go priemam na vseki
5-ti den ot menstruaciqta v
prodaljenie na 3 meseca.
v posledstvie razbrah 4e vlagali6tnite gabi4ki sa uporiti i trudni za le4enie . Poradi koeto sam mnogo pretisnena! Tezi dni zabelqzah pak promqna na bqloto te4enie (jaltenikavo i v nqkoi momenti mnogo vodnisto , a v drugi mnogo gasto)... Imam opasenie 4e vlagali6tnite gabi4ki pak sa vazniknali , no poradi li4ni problemi ne moga da se varna pri sa6tiqt ginekolog (ai v bliskite nqkolko dena ne moga da ida i pri drug)... 4rez slednoto le4enie mojete li da razberete kakav to4no vid infekciq i gabi4ki sam imala ...za da se osvedomq po dobre za tezi vid ne6ta..??
Blagodarq predvaritelno!!!
Здравейте, за съжаление ми е невъзможно да определя какъв вид гъбички лекувате. Това очевидно се е видяло на антибиограмата по която е предписано лечението. Всички медикаменти които са предписани лекуват относително широк спектър "гадини" поради което е трудно без антибиограмата да кажа какво лекувате. Определено смея да твърдя, че действително ще се изисква от Вас упорство и търпение при цялото лечение, което може да продължи по-дълго от очакваното от Вас. Изключително важно е да спазвате стриктно предписаната схема на лечение, перфектна лична хигиена и за нищо на света да не прекъсвате лечението. Възможно е при преждевременно прекъсване инфекцията да ХРОНИФИЦИРА! За да се разбере точно какво лекувате е необходимо колкото и неприоятно да Ви е антибиограмата от лекуващия лекар или да направите нови изследвания в същата лаборатория.
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Blagodarq vi za otgovora!!!
Resultatite ot izsledvaniqta gi imam vse o6te...i sa slednite (neznam kolko moga da vi pomogna s tova):
Elementite koito sa mnogo blisko do dolnata granica ili daje sa pod neq sa:
HCT : 35.1 L % < 36.0 - 54.0 >
MCV : 82 um/3 < 82 - 92 >
#MON 0,2 10/3 / mm/3 < 0,2 - 1.0 >
V momenta kakto ve4e spodelih imam problemi sas bqloto te4enie ... trqbva li da iz4akam da minat tezi 3 meseca v koito trqbva da vzimam Fungulon ..ili e nujno o6te vednaga da ida na preglet? Mnogo sam pretisnena tai kato za parvi pat mi se slu4va ne6to takova!?
За съжаление информацията, която ми давате отново не е достатъчна. Това са показатели от направени кръвни изследвания. Хематокрит, обем на еритроцити и Моноцити. Това са стандартни кръвни изследвания, които не ни дават никаква конкретна информация. Антибиограмата липсва и микробиологичните изследвания също.
Nito antibiograma , nito mikrobiologi4ni izsledvaniq ginekologa e iziskval da pravq ...zatova ne razpolagam s takava informaciq..?!
Trqbva li da iz4akam svar6vaneto na le4enie s Fungolon vapreki te4enieto si ..ili trqbva vednaga da ida na drug ginekologi4en preglet..??
Сжалявам, че трябва да взимам страна в случая, но личното ми мнение е, че гинеколога ти с най-голямото ми уважение към него, при положение, че не ти е пуснал минимум изследвания, които са задължителни при подобни оплаквания е стрелял на сляпо!!!! Говори с него да ти вземе секрет за изследване за да се разбере какво лекува или го смени! Вярно е, че има очевидни състояния при които грешката е невъзможна, но ми се струва, че твоят случай не е такъв. Предписаната ти схема на лечение е правилна, когато е ясно какво се лекува. В случай, че лечението не дава очакваният резултат схемата на лечение се променя. Не спирай лечението, а просто се консултирай отново.
Blagodarq vi za otgovorite doktore!
Ne se zadovolqvai s horizonta ...tarsi i zad nego !!!
Ще се радвам ако съм успял да помогна!
![]()