.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Kak bihte...?

Guest

Kak bihte...?

...se durjali s niakogo/niakoia ako znaete che tova shte bude posledniat put v koito shte go/ya vidite?

Фен
    Град
    ch.city
    сравнително добре... е,...ако не зная ,че това ще е за последно може и да го поядосам малко да ме запомни с добро

Ооо това е много интересен въпрос. Зависи какво ми е отношението към този човек. Ако беше някой който мноо ме дразни ще дам всичко от себе си, за да бъде най-бруталното гаврене Ако е някой много добър приятел ще се държа много готино и ще се опитам да си прекараме най-хубавия ден заедно.Всичко много зависи...

Повече от фен
    Град
    в страната на любовта
    Цитирай Първоначално написано от Блейз Самър
    Ооо това е много интересен въпрос...Ако е някой много добър приятел ще се държа много готино и ще се опитам да си прекараме най-хубавия ден заедно.Всичко много зависи...
    А ако е някой, с когото не сме се понасяли,ще се опитам да изгладим нещата помежду ни,за да се запомним с добор

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Блейз Самър
    Ооо това е много интересен въпрос. Зависи какво ми е отношението към този човек. Ако беше някой който мноо ме дразни ще дам всичко от себе си, за да бъде най-бруталното гаврене Ако е някой много добър приятел ще се държа много готино и ще се опитам да си прекараме най-хубавия ден заедно.Всичко много зависи...
    samo ne razbiram za6to trqbva da drazni6 4oveka predi da umre tova e tvurde jestoko
    az ako ne sam se ponasqla s tozi 4ovek,bih sednala da pogovorq seriozno s nego,za da si izqsnim ne6tata i ako moje da izgladim nedorazumeniata pomejdu ni
    ako e 4ovek,koito mnogo obi4am ,bih napravila taka,4e da zapomni poslednite si migove s men s usmivka na usta .. bih mu vduhnala kuraj,da ne se strahuva ot tova,koeto 6te se slu4i
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ако съм имала преди с този човек някакви сразги и недоразумения,бих искала да изгладим всичко помежду си,щото определено не ми харесват крясъците,обидите,заплахит е и надмедното поведение.
    Ако тва е човек на който много държа и да кажем е момче,бих му казала абсолютно всичко ,което изпитвам към него.
    Ако е момче,но гледам на него са мо като на приятел бих му казала че съм горда с това че го познавам и че му благодаря за всички готини моменти прекарани заедно.
    Ако е момиче,моя добра приятелка бих я прегърнала,бих й казала че се радвам че сме били заедно и в добрите и в лошите времена,че сме били такива добри приятелки и че сме си споделяли всичко.
    Много не обичам разделите,но ако знам че никога повече няма да видя този човек,бих направила всичко възможно да си ме спомня с добро!

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    По принцип зависи кой е човека де! Искам да ме запомнят с добро при всички случаи.
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

Много ясно ,че както никога до сега!!!

Miami Beach Mansion Tour Cruise
    Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    зависи кви са ни били отношенията до сега...
    ако е някой , който обичам или ми е приятел/познат бих се държала най-мило , за да ме запомни така....
    ако е някой , който ме дразни много просто ще отнесе наредбите , да ме запомни така

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    наистина зависи супер много кфи са ни били отношенията досега аве като цяло ще му кажа в очите кфо мисля за него и ще се опитам да ме запомни с добро

Ще го гледам като за последно, ще му се радвам за последно, ще се държа с него като за последно...Ще се постарая да го направя щастлив, за да ме помни с добро...Но това дано никога не ми се налага
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Супер фен

:)

Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Ще го гледам като за последно, ще му се радвам за последно, ще се държа с него като за последно...Ще се постарая да го направя щастлив, за да ме помни с добро...Но това дано никога не ми се налага
    напълно съгласен дори да сме в лоши отношения ще се постарая да се разделим с добри чуства

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Zavisi kyv e choveka.Ako e strashno protiven she vdigna div kupon i super mnogo she se kefa.Ako e mnogo qk chovek 6e ima red sylzi red spoli 6e zapylnim sqka sekunda s veseli migove

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Shte mu/i se izvinq ako e imalo neshto,shte mu /i kaja che si go/q obichkam i shte mi lipsva
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от korn___
    напълно съгласен дори да сме в лоши отношения ще се постарая да се разделим с добри чуства
    suglasna sum s vas i az bih postupila taka

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Цитирай Първоначално написано от korn___
    suglasna sum s vas i az bih postupila taka
    ставаме 3ма...
    и да искам да го кажа по по-различен начин..пак ще кажа същото

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Az nay- veroqtno 6te se razreva. Mrazq sboguvaniqta.

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си