- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Koi s kakvo ?
ia sega vseki da si priznae koi s kakvo drusa :P i dali mu haresva![]()
M2O Musica allo stato puro!
aide de ne se sramuvaite niama da vi izdam na vashte :P a ina4e az za sega si pusha samo trevitza :P
Аз не друсам,щот по4на ли нема да мога да спра,щот за такива неща нямам воля. Само 4адел4е си пуша и тва е![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Ми аз лично съм пушил трева,шмъркал съм амфетамин,метамфетамин,кок аин.. Пробвал съм и доста видове бонбонки.. на мдма основа и амфетаминова..
Let The MuSiC TaKe CoNtRoL!
tia na mdma osnova sum 4uval 4e sa mn loshiПървоначално написано от MaCyPau
![]()
drusam kafe i seks i cigari...i sum qko pristrastena
Ne se drusam s ni6to...samo si pafkam koz4e i to rqdko...![]()
![]()
![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
a takaaa... si4ko she si kajete ei :P hahah
mi az drusam amfeti,bonboni,koka sum opitfala ama ne si ziam shot niama para-samo ako niakoi 4erpi ili praime partiikadrusam samo po partyta i pusha 4adel4e seki den tfa e
![]()
С нищо...Не ми трябва.Даже и коза спрях...цигари не пушаСамо алкохол пия. ^_^
Аз Не съм..и нямам никакво желание
ЖеНиТе , Вятърът и КъСмеТа Се ПроМенят Най - БъРзо ! ! !
az samo pusha jointne sam probvala ekstazi ili puk amfetki nikoga ne bix probvala predpo4itam samo joint
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
стимуланти- редовно
какао, кафе
епизоди4но- гуарана(разрешено), ефедра(разрешено)
в миналото- бонбонки( няколко пъти по половинка) амфета(само веднъж, ако не сте пробвали, не ви и трябва да пробвате) и кока(много скъпа бе, баси!! нямам намерение да им се хващам на въдицата)
Транквиланти- епизоди4но- корен от валериан(разрешено)
емпатогени- редовно- трева
епизоди4но- 5 мео ди-изопропил триптамин( това все още е легално и е мн. по- яко от каквото и да е екстази)
ентеогени( халюциногени)
епизоди4но- гъби(псилоцибе семиланцеата; псилоцибе кубенсис), Ай-ахуаска( индиански коктейл от 2 отвари, едната от които съдържа ДМТ... много е яко най- близко е по състав до естествения серотонин в мозъка, но идва 4ак от южна Америка... поне за ДМТ все още куките нямат тест оба4е)
Салвия дивинориум(разрешено)
кактуси( сан Педро и Пейоте) от всики неща в тази група, те хващат най- приятно, но пък растат най-бавно)
това лято пробвах и ЛСД, ама не бих пробвал пак.
Карах го само на трева но вече спрях поради лични причини
Dobrite mom4eta Orivat V raq,
A Loshite Kydeto Si POISKAT!!!!
e pa ne polzvam takiva ne6ta ,super bezmisleno e spored men![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
pusha trefa obache po princip zimam amfetamin i pico![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
drusam se na trrrrrrrr tak tak
всичко е доста общо казаноПървоначално написано от HouseMania
![]()
на големи купони или концерти(тоест на 2/3 месеца веднъш) си употребявам амфетамин а иначе съм опитвал кокаин,екстази(мерцедесче и супермен)и пико-не мисля да повтарям(някъде потретвам)
а тревицата си я пуша като бяло виктори...![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
e vijdam dosta hora "si pu6at trevicata"...borete se za svobodata si be hora http://www.promena.org 6toto e nujna promqna na 6ibanite zakoni!!!
ALL MIGHTY JAH BLESS YA!!!
тоз сайт от теб го виждам..тенкс..стаам абонат...ако съм редовен дали ше ми пратят някой колетче със някой як хибридПървоначално написано от kaya
![]()
хаха
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд