Нашите информатори ни уведомиха ! Всъщност тривиална история ! Не заслужава намесата на FBI!!!Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
Traffic ne znam za tebe ama az gi vidqh predi 2 dena i dvamata i tyi kyt gi gledah i 2mata bqha ne6tastni n0 ediniqt p0ve4e ! Ama hubu nqma im se byrkam da se 0pravqt ... pr0st0 dea znam!![]()
Аз пък си мисля, че не Ви приляга да обсъждате 2-ма човека зад гърба им по този начин, още повече че дори и двамата могат да седят и да ви слушат.
А и не виждам защо автора държи нещо толкова лично да става достояние на целия форум..
![]()
[quote="aBeP4eTo"]глупости!Първоначално написано от morsmordre
![]()
Мразя да съм анонимна ако реша да си изкажа по каквато и да била тема ще отбележа, че съм аз или ще си вляза през профила!
Просто не се притеснявам да кажа, че съм аз!
Добре де, само пробвах![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
ако вземеш и бившата си изгора със себе си,мое да запаля някоя свещичказа вас в наделя![]()
-------------------------------------Първоначално написано от Desert Rose...
sorry batka, takuv e jivota
are uspeh!![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Zad 4ii gryb ??? Baned pusna tazi tema! Ama nqma da sp0rq aide ! ...Първоначално написано от machoka
shte prestanete li veche ?!Първоначално написано от ЦНИП
awe tuka nqkoi admin ne ostana li da gi Bann ?!
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
maika vi da eba, io
ko ma ebe 4e nqkvi tupi lamer4eta sa skusali
da vi prusnat guza dano
iskam da izredq si4ki qki ku4ki na foruma i posle vii tupite sopol4eta da razkazvati za tova na vnucite si
kolko brutalen sum bil
maika vi nejna
umrete
Поласкана съм!Първоначално написано от Kirqk Petko Voivoda
![]()
4shh pa4aПървоначално написано от Bloody_Tear
kazah qki ku4ki ma, ne kostenurki
tq ve4e e moq deahahahah da ti gadno we pedal grozen
![]()
kofti trupka![]()
ne bih i predpolojila,4e to4no vie 6te se razdelite![]()
ama .. vsqko zlo za dobro,sega moje da nameri6 nqkoq mnogo po dobra ot Reni(ni6to li4no kum Reni
)
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Жалко, че сте скъсали, ама всеки край е всъщност едно ново по-добро начало, тъй че горе главата![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
pluish qrma na lqvo i na dqsnoПървоначално написано от ycMuBkaTa
za tva mlakni maika ti svinska da eba shopar praseshki takuv gligan balkanska svinq
МИсля че последния потребител вече разкри случаят ! Дано това да не е бил някои от военните !
26.09 sam pri Renito neka da ti gadno we kaval tq ve4e e moq xaxaxaxaNqma da q ima6 nikoga tq iska da hodi men
![]()
Едната била свиня....другия бил кавал..и всичкото от гости..много сте смели..бе я дайте с истинските никченца!!!
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
УУУИИИХХУУУ СЕКС СКАНДАЛ![]()
![]()
Не е задължително да са регистрирани !Първоначално написано от MaPuXyaHa
Аз съм Гост, разглеждам цялата тема и историята ми е яснапиша мнение !
Важното е да става флуд !
И кво са Рени е свободна? Къде си съкровище
?
FBI предполага, че е при новия си мъж !