Abe are kvo 6te kaje6 da prestane6 da mi spomenava6 imeto v seki tvoi post.Ti si4ko znae6,a!Първоначално написано от Traffic
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Рени ли се казва тази красавицаПървоначално написано от Oyama-no problem
![]()
![]()
Мале всичките и се нахвърлихте...оставете малко и на мен![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
Бегай от тука бе, като имаш колибри и Ес класа да не си по голям мъж от менеПървоначално написано от Eric Draven
?
Аз пък имам каруца 4х4 и следователно шансовете ми са по-големи!Първоначално написано от Oyama-no problem
Пък и Ояма ти къде се буташ браточка нали си имаш жена![]()
![]()
Ти май много знаеш? Я кажи кво друго имам токувиж не съм знаел.Първоначално написано от MaPuXyaHa
И все пак немате шансове!
Айде ходете спите и се успокойте![]()
![]()
![]()
S класата не е моя бе Ояма иначе досега да съм я забърсал РенитоПървоначално написано от Oyama-no problem
![]()
Споко бе , тя не е матриялистка курва, за нея колкото по пропаднал толкова по добре - скийй го банедПървоначално написано от Eric Draven
.
верно е пропадняк .Деба и късметлиятаПървоначално написано от Oyama-no problem
![]()
![]()
Готините момичета се с такива се фащат бе дееба, страх ги е да не ги сметнат за курви (по голям кошмар за едно момиче няма!)
хубавите плодове прасетата ги яли.
Мацката свободна ли е в момента![]()
Мислиш ли че ще ти каже след тоя ташак който си правиме с нея. Са сигурно страда по тежката раздяла, и въоще не й е до лигльовци като нас, такава дълга връзка не се забравя лесно и сега най вероятно тъгува за нейния бивш любом човек. Стига сме се гаврили и нека отдадем почитащото й се уважение.
Какви лигльовци бе.Аз се лигавя само тука.Все пак съм на 19г а не като повечето лапета.Просто не ми отива да се лигавя на живо и използвам тукашния терен за да изпусна парата.Първоначално написано от Oyama-no problem
Момичето е много готино![]()
Ми ти си като мене значи. Като близнаци смеПървоначално написано от Eric Draven
.
каде учиш.Щото ако е в НБУ може верно да станем близнаци![]()
Ми засега съм там, нема да мърдам.
всички идиоти май сме там![]()
Виде ли го тоя новия гей?
бях на опашка за да си подам документите и мина не един а двама гейя.Единия беше травестита Урсула а другия приличаше на мъж със впити розова тениска и клин.И си казах "господи къде попаднах"
![]()
Бааати още зайципропада тва учебно заведение
.
е то и аэ се водя заек в моментаПървоначално написано от Oyama-no problem
![]()
Ааа аз съм 2ра вече(почнах даскало на 6
).
Септември ли беПървоначално написано от Oyama-no problem
![]()
Не бе на 6 годинки - като по умен.