.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Moderated: Какво да правя - харесвам едно момиче, което се..

Привет на всички.Моят проблем е за 1 момиче което е на 16 години е разбрах,че се дрогира.Другия проблем е,4е никога не съм виждал толкова хубаво момиче през живота ми и ми е много гадно.Кажете какво мога да направя?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точки 6 и 7 от правилника!
    Благодаря!

ami govori s neq!zapoznai q s nekoi narkoman det ve4e izka da se otkaje,no ne moje da i razkaje kak stoqt ne6tata na tam!tq sama 6te se otkaje!ako ve4e ne e kasno de!
    The PerfekT LiFe [LoVe,SeX,SkaTe,MetALL,FrienDs]
    My LifE iS PerFecT
    ,BuT i STilL lifE in HelL,
    yes ,i lOve The DeviL

Ми дрогираи се и ти Не бе ебавам се.Ми заеби я,то с хубави момичета е пълно.Пък ти на дали ше може да и повлияеш да откаже наркотиците

Точка 12 от правилника!
    Благодаря!

К'ви наркотици употребява?
    Ако боде значи по-добре не се занимавай с нея...съмнително е да й помогнеш.Ако смърка амфети...има вероятност да я спреш ако тя държи на тебе ще спре няма да й толкова трудно...при условие че и й обясниш как стоят нещата с амфетите и т.н.
    Ако пуши марихуана...хм..тука аз лично нищо немога да ти кажа...ако я приемаш за наркоманка щот пуши марихуана..по-добре я остави и не се занимавай въобще с нея...тва момиче явно не е за теб!
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Gabs
    Guest

Heiii

hei 4ove4e znae6 li kolko mnogo hora se drogirat no ne sa narkomani!!!Ne se ot4aivai i prosto i kaji 4e mnogo q haresva6...a i tq e o6te na 16 i ako ne se zaribi sega po narkoticite, po-kysno edva li tova 6te stane, no ne e izklu4eno taka 4e po-dobre pogovori s neq i stani neiniq princ v lyskavi dospehi kato q spasi6 ot rycete na smyrta koqto q 4aka ako ne prestane da se uvli4a po tazi droga)

Повече от фен
    Град
    Horsens, Denmark
    Абе не се занимаваи пич това не са хора!! От личен опит ти казвам че много ще си изпатиш с тая!!

Щом е наркоманка....
    зарежи,такива нямат оправия,най-много и теб да завлече по нарко-спиралата

Guest

Re: Moderated: Какво да правя - харесвам едно момиче, което

Цитирай Първоначално написано от Beautiful_boy15
    никога не съм виждал толкова хубаво момиче през живота ми и ми е много гадно

Точки 6 и 7 от правилника!
    Благодаря!
    Ако това ще Ви успокои, тя ше погрознее ! Наркотоците са чума ! Съветвам Ви да не се навъртате край нея или ще Ви арестуваме !

Точки 10 и 11 от правилника!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си