Moderated: Подкожно растящи косъмчета в областта на триъгълн
ami..vijte sq...postoqnno mi se poqvqvat podkojno rastqshti kosumcheta v oblastta na triugulnika...kak moga da gi mahna i da predotvratq poqvata im???...predvaritelno se izvinqvam ako ima veche takava tema ama ne mojah da q namerq...
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точки 6 и 7 от правилника!
Благодаря!
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Тези косъмчета се появяват от обезкосмяването. Ако спреш да се бръснеш на контра сигурно няма да растат навътре. От епилатора също може да стане така, а и най-често става, затова не ползвай епилатор за триъгълника.
Козметичката ми беше казала едно кремче точно за триъгълника...ама не помня как се казваше Може би ако питаш в аптеката или някой лекар, ще те насочат какво да ползваш.
California...ами аз ако имам някое такова или го махам както тези по краката т.е. го изчовърквам обаче после остава раничка и боли или пък моите стават едни като трънчета(комедони) все едно и като го стисна излиза топченце и вътре е косъмчето....Странна работа...Недей да ги бръснеш!Продължавай си с кола маска
П.П. Цунки от Меги {}{}