.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен
    Град
    Стара Загора

Moderated: Подкожно растящи косъмчета в областта на триъгълн

ami..vijte sq...postoqnno mi se poqvqvat podkojno rastqshti kosumcheta v oblastta na triugulnika...kak moga da gi mahna i da predotvratq poqvata im???...predvaritelno se izvinqvam ako ima veche takava tema ama ne mojah da q namerq...

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точки 6 и 7 от правилника!
    Благодаря!
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Тези косъмчета се появяват от обезкосмяването. Ако спреш да се бръснеш на контра сигурно няма да растат навътре. От епилатора също може да стане така, а и най-често става, затова не ползвай епилатор за триъгълника.

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    heheh mi osven da spra da se obezkosmqvam ama mai gadjeto mi nqma da e mnogo dovolen
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Guest
    Козметичката ми беше казала едно кремче точно за триъгълника...ама не помня как се казваше Може би ако питаш в аптеката или някой лекар, ще те насочат какво да ползваш.

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    California...ами аз ако имам някое такова или го махам както тези по краката т.е. го изчовърквам обаче после остава раничка и боли или пък моите стават едни като трънчета(комедони) все едно и като го стисна излиза топченце и вътре е косъмчето....Странна работа...Недей да ги бръснеш!Продължавай си с кола маска
    П.П. Цунки от Меги {}{}

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Guest
    Пий хапчета за обезкосмяване, аз ги ползвам и съм доволен .

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точки 10 и 11 от правилника!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си