.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Град
    Там, на хълма, в лъчисти небеса

хелп - Karkas ?

Някой има ли нещо на тая група? ...Супер важно е, трябва да направя един диск за подарък, пък не мога да намеря нищо на Karkas....Някой ако има които и да е било техни песни, да ми ги прати на : th3_unf0rg1v3n@abv.bg ...Мерси предварително !
    Всяко нещо - хубаво или лошо оставя след себе си празнота.Ако е било лошо празнотата се запълва от само себе си, но ако е било хубаво, можеш да я запълниш само с нещо по-добро...
    Ърнест Хемингуей

Guest
    неможеш да намериш нещо може би щото се пише Carcass

Guest
    Ххахахах...само като те гледам си супер жалък/жалка...Carcass не са просто група...те са богове!

Град
    Там, на хълма, в лъчисти небеса
    Само не ме обиждай, смотан! Не знам как се пише, нито съм ги чувал някога...Просто трябва да направя един диск с техни песни, който дори няма да слушам. Нямам нищо нито против твоите "богове", нито против тебе, исках просто някой да ми помогне да изненадам едно момиче с любимата й музика. Ама явно тук сте се събрали да се правите на отворковци и разбирачи, а не да си помагате. Е, дано не всички са такива...
    Всяко нещо - хубаво или лошо оставя след себе си празнота.Ако е било лошо празнотата се запълва от само себе си, но ако е било хубаво, можеш да я запълниш само с нещо по-добро...
    Ърнест Хемингуей

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    proai ako ti se otfori mm.gen.wazzzup.net

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си