- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Edno byrzo vypros4e
am...iskam da vi pitam...koi e spored vas nai-dobriqt na4in za samoubiistvo...imam predvid nai-byrz, 4e da ne boli mnogo ili ako moje da ne boli nikak pyk...ne pitaite 6to se interesuvam...aaa i dyrja da e nekyv realno osy6testvim...mersi predvaritelno![]()
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
spored men nai burziq i bezboleznen na4in e da se nagultash sus hap4eta i to s prespivatelni !
Otkyde si sigurna 4e nqma da te boli korema?Първоначално написано от Ani_girl
19г несъм се целувал и няма с кого да излизам навън.
taka mislq za6toto ako se nagultash s prespivatelni zaspivash neznam dali v sanq si 6te izpitash bolka !
да бе , най-бързия....Първоначално написано от Ani_girl
най-бързия и безболезнения е като се метнеш от 18 етаж на някой блок!падаш за секунди и умираш на място - хем бързо хем без болка2 в 1
освен това , при полета ти е някво яко щото летиш , малко удоволствие преди да згънеш.
значи стана 3 в 1![]()
![]()
Г-н Реван, нима ни оставяте ?
Не, г-н Мълдър. Просто си мислех как ще е най-добре да ви...самоубияСигурно ще го направите защото ви е страх от мен...още не съм решил. Честно казано очаквах много от хората да са леко по-несериозни и да ми кажат най-бруталния начин...но като няма брутални и така ще минем
![]()
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
FBI не се страхува от нищо и никого !Първоначално написано от DarthRevan
П.П. г-н Реван, не е ли време за училище ?
аааааааа СкапаНИ уШеви....Пиши По темата бЕ да те Еба...а Не се праи на инт.........
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3
Има специални хапчета за тази цел, но мисля че не се продават просто така![]()
АНУС, защо не отидете при другите ануси да си миришете на спокойствие вместо да се пречкате на FBI ???Първоначално написано от aHyC
Прави секс и накарай женката да те наръга с нож в гърлото по време на огразъм![]()
Не си губи времето с човек, който не цени своето време прекарано с теб.
----HoUsE MuSiC RuLzz
----
http://flirt4e.com/picgallery.php?u=131621
Тва не беше ли от "Първичен инстинкт" ?Първоначално написано от CeRRuTi_1881
абе незнам дали требе да ти казвам ама .... най безболезнения начин е кат си срежеш вените ... щото то кат ти истича кръвта нали се сещаш че нервите ти спират да бачкат и от там и болката я няма и за нула време губиш съзнание просто осещаш как губиш сили и после вече ти причернява пред очите и от там нататъка испадаш в безсъзнание и край .... и то без грам болкасамо недеи да ме питаш от каде го знам тва нещо.... просто 1 ден ми зимаха кръв и така ми оставиха от иглата в раката ми да си тече кръвта ми и точно за 1 минутка ти казвам щех да се трупна ... понеже ми падна кръвното много бързо и много силно ... после сума ти време ме свестяваха ... от тогава не обичам ама хич лекарите .... техната майка !
![]()
Сънната артерия браточка...
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Първоначално написано от korn___
Яхаха ебахти вените вика
Ам кат си режи вените болка няя ли да изпитва е?Пффф яхаха баси идеята
Най-бързо и безболезнено е са метниш от балконЯ, или с патлак ф десятката.
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
Smatki nai lesniq i bebolezneniq nachin e da se gramnesh....grap i tup...osven ako ne otcelish...
Kat sa farlish...ako sa farlish ot aifeluvata kula tva pone 5-6 dena sha letish nadolu...ti samo ot glad i jajda sha umresh...
Rqzane na venite - az kat si gi rezah naish kak boleshe...dokat rejesh uchite pochvat da ti svetat v cherveno ot bolka...
Drugo kvo...da sa narejesh na parcheta...tva pak sha boli ne e istina...i hich nqma da e bavno..ako rejesh 1 cm na parche pak 6-7 dena sha rejish i sha umresh ot glad i jajda...
Ako puk tva s hapchetata ako go napravish na nisko naseleno mqsto...nai nogo da pripadnesh da ispadnesh v kubocium...sled 2 dena da sa sabudish i da ne mojesh da stanesh shtot shsi sa skapal otvatre i te kat ne ta namerat oshte 3-4 dena i sha umresh ot glad i jajda...
Izvoda - po hubavo umri ot glad i jajda vmesto da sa machish s drugo predvaritelno...
хмм... ако се метнеш от терасата преди да паднеш ще ти се пръсне сърцето а според мен тва ще болиПървоначално написано от Lil` Bow Wow
а с пистолета ....незнам дали ще боли но с вените не боли
пък и така най малко пространство около тебе ще оцапаш
:P
![]()
FBI ще предотврати това!
Special Agent Sydney Becker
FBI
amI neznam az mIslq 4e s pistolet e nai barzo i bezbolezneno ako go napraish to4no v cesqtkata... Ina4e i s venite stava... men puk ne me e bolqlo osobenno kato sum si gi rqzala taka 4e.... A i naistina kruvta izti4a barzo tei 4e.... A ska4aneto ot nekoq terasa ili blok ili kfoto i da e ne mislq 4e e bezbolezneno ... vqrno burzo e no naistina pri samoto padane 6te boli mnogo... vse pak i zemnoto preteglqne.. abe kakto i da e ne mislq 4e drugite varianti mogat da sa bezbolezneni... i s hap4etata stava ako sa mn silni ili s nekfa otrova... XA nai sigurnoto nekoi te grumne sus snaiper :P A nai doboroto da ne praish ni6ty![]()
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
abe kvi veni we samo kat po4nah d go 4eta 6tqh da pripadna puk kamo li da go izvur6a..
a za pistolet...se pak se tursi REALEN na4in nali??
taka 4e moje bi visokite etraji si ostavat kat re6enie no nz...darthrevan s teb nqkoi den trqbva da obsudim variantite 6oto i az mn puti sum se 4udela koi e nai-dobriq![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
kellybundy ne ti tree...6toto ako samo se probva6...az li4no 6te te ubiq![]()
ебати камикадзетата сте сички да ви еа![]()
Nekva ot foruma razpravqshe che s 10 opakovki VITAMIN C stavalo.I se gytvash bez bolka-ama ako ne se gytnesh kvi problemi 6e imash sled tva ot VITAMIN C-toZa tva si vzemi pove4ko za po siurno