.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Edno byrzo vypros4e

am...iskam da vi pitam...koi e spored vas nai-dobriqt na4in za samoubiistvo...imam predvid nai-byrz, 4e da ne boli mnogo ili ako moje da ne boli nikak pyk...ne pitaite 6to se interesuvam...aaa i dyrja da e nekyv realno osy6testvim...mersi predvaritelno
    Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    spored men nai burziq i bezboleznen na4in e da se nagultash sus hap4eta i to s prespivatelni !

Цитирай Първоначално написано от Ani_girl
    spored men nai burziq i bezboleznen na4in e da se nagultash sus hap4eta i to s prespivatelni !
    Otkyde si sigurna 4e nqma da te boli korema?
    19г несъм се целувал и няма с кого да излизам навън.

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    taka mislq za6toto ako se nagultash s prespivatelni zaspivash neznam dali v sanq si 6te izpitash bolka !

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от Ani_girl
    да бе , най-бързия....
    най-бързия и безболезнения е като се метнеш от 18 етаж на някой блок!падаш за секунди и умираш на място - хем бързо хем без болка 2 в 1 освен това , при полета ти е някво яко щото летиш , малко удоволствие преди да згънеш.
    значи стана 3 в 1

Guest
    Г-н Реван, нима ни оставяте ?

Не, г-н Мълдър. Просто си мислех как ще е най-добре да ви...самоубия Сигурно ще го направите защото ви е страх от мен...още не съм решил. Честно казано очаквах много от хората да са леко по-несериозни и да ми кажат най-бруталния начин...но като няма брутални и така ще минем
    Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DarthRevan
    Не, г-н Мълдър. Просто си мислех как ще е най-добре да ви...самоубия Сигурно ще го направите защото ви е страх от мен...
    FBI не се страхува от нищо и никого !
    П.П. г-н Реван, не е ли време за училище ?

Фен
    Град
    Преди живеех срещу затвора,сега живея срещу нас!
    аааааааа СкапаНИ уШеви....Пиши По темата бЕ да те Еба...а Не се праи на инт.........

Цеко Сифоня е ебати купоня
    Цитирай Първоначално написано от CuST0M1z3
    ako si padate po niski mom4eta msg me HAH
    -> Нещастник

Повече от фен
    Град
    HELL
    nareji se i nabludavai kak kryvta ti izti4a bavno i kak jivota te napuska .....

Има специални хапчета за тази цел, но мисля че не се продават просто така

Guest
    Цитирай Първоначално написано от aHyC
    аааааааа СкапаНИ уШеви....Пиши По темата бЕ да те Еба...а Не се праи на инт.........
    АНУС, защо не отидете при другите ануси да си миришете на спокойствие вместо да се пречкате на FBI ???

Град
    У нас
    Прави секс и накарай женката да те наръга с нож в гърлото по време на огразъм
    Не си губи времето с човек, който не цени своето време прекарано с теб.
    ----HoUsE MuSiC RuLzz----
    http://flirt4e.com/picgallery.php?u=131621

Guest
    Цитирай Първоначално написано от CeRRuTi_1881
    Прави секс и накарай женката да те наръга с нож в гърлото по време на огразъм
    Тва не беше ли от "Първичен инстинкт" ?

Супер фен

:)

абе незнам дали требе да ти казвам ама .... най безболезнения начин е кат си срежеш вените ... щото то кат ти истича кръвта нали се сещаш че нервите ти спират да бачкат и от там и болката я няма и за нула време губиш съзнание просто осещаш как губиш сили и после вече ти причернява пред очите и от там нататъка испадаш в безсъзнание и край .... и то без грам болка само недеи да ме питаш от каде го знам тва нещо.... просто 1 ден ми зимаха кръв и така ми оставиха от иглата в раката ми да си тече кръвта ми и точно за 1 минутка ти казвам щех да се трупна ... понеже ми падна кръвното много бързо и много силно ... после сума ти време ме свестяваха ... от тогава не обичам ама хич лекарите .... техната майка !

Сънната артерия браточка...
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Повече от фен
    Град
    Amityville

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от korn___
    абе незнам дали требе да ти казвам ама .... най безболезнения начин е кат си срежеш вените ... щото то кат ти истича кръвта нали се сещаш че нервите ти спират да бачкат и от там и болката я няма и за нула време губиш съзнание просто осещаш как губиш сили и после вече ти причернява пред очите и от там нататъка испадаш в безсъзнание и край .... и то без грам болка само недеи да ме питаш от каде го знам тва нещо.... просто 1 ден ми зимаха кръв и така ми оставиха от иглата в раката ми да си тече кръвта ми и точно за 1 минутка ти казвам щех да се трупна ... понеже ми падна кръвното много бързо и много силно ... после сума ти време ме свестяваха ... от тогава не обичам ама хич лекарите .... техната майка !

Яхаха ебахти вените вика
    Ам кат си режи вените болка няя ли да изпитва е?Пффф яхаха баси идеята
    Най-бързо и безболезнено е са метниш от балконЯ, или с патлак ф десятката.

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

kittie q marzi da sa reg
    Guest
    Smatki nai lesniq i bebolezneniq nachin e da se gramnesh....grap i tup...osven ako ne otcelish...
    Kat sa farlish...ako sa farlish ot aifeluvata kula tva pone 5-6 dena sha letish nadolu...ti samo ot glad i jajda sha umresh...
    Rqzane na venite - az kat si gi rezah naish kak boleshe...dokat rejesh uchite pochvat da ti svetat v cherveno ot bolka...
    Drugo kvo...da sa narejesh na parcheta...tva pak sha boli ne e istina...i hich nqma da e bavno..ako rejesh 1 cm na parche pak 6-7 dena sha rejish i sha umresh ot glad i jajda...
    Ako puk tva s hapchetata ako go napravish na nisko naseleno mqsto...nai nogo da pripadnesh da ispadnesh v kubocium...sled 2 dena da sa sabudish i da ne mojesh da stanesh shtot shsi sa skapal otvatre i te kat ne ta namerat oshte 3-4 dena i sha umresh ot glad i jajda...

Izvoda - po hubavo umri ot glad i jajda vmesto da sa machish s drugo predvaritelno...

Супер фен

:)

Цитирай Първоначално написано от Lil` Bow Wow
    Цитирай Първоначално написано от korn___

Яхаха ебахти вените вика
    Ам кат си режи вените болка няя ли да изпитва е?Пффф яхаха баси идеята
    Най-бързо и безболезнено е са метниш от балконЯ, или с патлак ф десятката.
    хмм... ако се метнеш от терасата преди да паднеш ще ти се пръсне сърцето а според мен тва ще боли а с пистолета ....незнам дали ще боли но с вените не боли пък и така най малко пространство около тебе ще оцапаш :P

FBI ще предотврати това!

Special Agent Sydney Becker

FBI

Повече от фен
    Град
    В СьРчИцеТо На Fuelman :P {}
    amI neznam az mIslq 4e s pistolet e nai barzo i bezbolezneno ako go napraish to4no v cesqtkata... Ina4e i s venite stava... men puk ne me e bolqlo osobenno kato sum si gi rqzala taka 4e.... A i naistina kruvta izti4a barzo tei 4e.... A ska4aneto ot nekoq terasa ili blok ili kfoto i da e ne mislq 4e e bezbolezneno ... vqrno burzo e no naistina pri samoto padane 6te boli mnogo... vse pak i zemnoto preteglqne.. abe kakto i da e ne mislq 4e drugite varianti mogat da sa bezbolezneni... i s hap4etata stava ako sa mn silni ili s nekfa otrova... XA nai sigurnoto nekoi te grumne sus snaiper :P A nai doboroto da ne praish ni6ty

He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P

Супер фен
    Град
    Sofia
    abe kvi veni we samo kat po4nah d go 4eta 6tqh da pripadna puk kamo li da go izvur6a..
    a za pistolet...se pak se tursi REALEN na4in nali??
    taka 4e moje bi visokite etraji si ostavat kat re6enie no nz...darthrevan s teb nqkoi den trqbva da obsudim variantite 6oto i az mn puti sum se 4udela koi e nai-dobriq
    koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka

kellybundy ne ti tree...6toto ako samo se probva6...az li4no 6te te ubiq

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ебати камикадзетата сте сички да ви еа

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Nekva ot foruma razpravqshe che s 10 opakovki VITAMIN C stavalo.I se gytvash bez bolka-ama ako ne se gytnesh kvi problemi 6e imash sled tva ot VITAMIN C-to Za tva si vzemi pove4ko za po siurno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си