- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Божков А" група
Не обръщай въпроса. Със сигурност малко повече от колкото в уефски. При нас не играят цигани като мечо телкийски, ем ангелов, ст ангелов и т.н. така че сам сети къде играят повече БЪЛГАРИ
Много ясно, че няма да схваниш кфо съм "наплещил",понеже си яко тъп.Ами нормално е днепър да са Шампиони на съюза бе ромче те ако са на 13 място няя да играят ф Европа загря ли?Вий па искате само с отбори от класата на Атирау да играете, ебаси.Първоначално написано от Oue Maue - Piue Sus Zeue
Бадема рита?Хоохохо целия ви отбор е от футболисти за които думата техника е табу.Видя се че първия мач който не подлежеше на подкуп бе провал за подхуенската сбирщина ритнитопковци.
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
Ти си адско тъъъъъъъъъъпо копеле. Като не знаеш за кво става дума си трайПървоначално написано от Oue Maue - Piue Sus Zeue
![]()
![]()
и Интер
завист... злоба... яд... само това се усеща под думите ти, драги ми фено на Левски... нямам предвид никого конкретно. говоря генерално за всеки, който някога е викал Левски, изпаднал в екстаз. защото ти, драги ми привърженико, свикна всичко да ти идва наготово - титличка, купичка, дерби... и когато жалкото ти отборче излезеше из Европата, следваха загуба след загуба и отпадане след отпадане. и понеже вие, Левски, сте мизерна безлична хайка от нещастници, свикнахте да се самоидентифицирате чрез ЦСКА. и най-хубавото за вас беше, че отборът ни губеше не само от вас, но и от различни европейски знайни и незнайни отборчета. и понеже сте свикнали да се сравнявате само с нас, вие се радвахте, че не само вие не ставате за нищо повече от боксова круша на европейските отбори. но дойде мачът с европейското чудо (по това време) Шахтьор Донецк. ЦСКА победи и се видя светлина в края на тунела. след това последваха няколко наши срамни отпадания, които вие не пропуснахте да обявите за велик срам за страната ни...
и сега за ваш най-голям ужас дойде 2005 година. годината, през която се видя разликата в класите между ЦСКА и вашето нещастно жалко о(т)борче. ЦСКА победи действащия европейски шампион! веднага вие невярващи го обявихте за случайност. колко мъка, колко болка изпитахте, когато в сърцата и в мозъчетата (поради недоказана наличност на този орган във вашите главички не желая да гарантирам за присъствието на каквито и да е усещания там) започна да се промъква страшното усещане, че сте боклуци и жалко подобие на фенове и отбор... после дойде мачът ни срещу Байер Леверкузен и се видя, че чудото от Ливърпуул не е било случайност... тогава страшното усещане се замени с убеждение, нали![]()
за оплаквания: pop@armenia.com
Naistina, Johni, mnogo omraza ima v tazi kavga. Naistina ima za jalost, no omraza li4i vav va6ite dumi - ti, gasovia, cesekar4eto. Az povdignah vaprosa za kupeniq 6ampionat, a ne koi - LEVSKI ili cska e po-"dobur". V Bulgaria nqma da ima futbol, dokato gi ima bateto, ormandjiev i liubimite ni klubni prezidenti, kato Bojkov, Gan4ev, Laf4is i tem podobni. 4orni ve4e go nqma. cska ima 5 puti po-golqm biudjet ot LEVSKI i e normalno v sega6nata situaciq da si kupi titlata.
Kolkoto i da ni e nepriqtno nikoi ne e evroboec v BG. Samo izbivame kompleksi. Neuda4i i REZILI sa nai-4estite "uspehi" na BG otborite v Evropa. Nqkoi da e pe4elil trofei - NE. LEVSKI bil otstranil edi kolko si germanski otbora, ako ne bil frenskiq sudiq, 6tql da v 6ampionskata liga, 4urb1t1 p1k bila Ajax i 6ahtior. REZILITE sa v puti pove4e. Da ne govorim za potisnatoto samo4uvstvie - "na koi krug 6te ni otstranqt". Vsi4ko tova govori za neveroqtna kompleksar6tina.
BG kopmpleksar6tina - e tova e. Goveda, svine i t.n. no da si go kajem pravi4kata - nito edin levskar ne sedna da se psuva s vas, prosto za6toto i toi e ve4e razo4arovan, kato ot men ot mafiotskoto ni p1rvenstvo. Za vas razbiram - vie vse o6te imate "uspehi". Moje sega da ob1rnete temata na "ciganin li e Emo Angelov, ili ne". Tova p1k neznam otk1de vi hrumna. Prosti4ko izglejda mom4eto, no da re4em ako otvorq duma za rezbata na velizarkata kak 6te mi dokazvate, 4e ne e pedal. Znaete li go kakvo pravi po no6tite.
Slabi futbolisti ima i v dvata otbora - badema, kopito, pe6o dimitrov, toma6i4... Tva sa nai-golemite izednici. Ima i dobri futbbolisti - Top4o, Qanev, Telkiiski, Velizarkarta, Bardon, Iliev, Wagner, Bukarev , pensionera... No kato cqlo - slabo p1rvenstvo, slab futbol. Mafiotskata ni "A" grupa - e tva e temata. Koito e s1glasen, 4e "vis6ata" ni liga e kupena - da pi6e, koito ne e - s16to.
Горди сме, че сме пловдивчани и с това, което правим за града си!!!
Admin-Coki:
Големината на снимката в подписа ти е недопустима!
не си прав, шъ знайш... не си прав, защото скочи да ме слагаш в един кюп със средно статистическия фен на ЦСКА... най-малкото ти беше този, който почна с нападките. или може би си смятал, че ми е приятно да ме наричаш като привърженик на ЦСКА чурбар, а отбора, който подкрепям - чурбътъ...? хайде сега се върни мааалко назад и прочети кога и аз започнах с нападките срещу Левски... погледни дали един-единствен път съм се изгаврил с името на отбора, чийто фен си ти? сега не смяташ ли (разбира се, ако поне този път си обърнал внимание на написаното от мен), че ти сам си виновен задето започнах да разхвърлям определения наляво и надясно...?
защото според мен ти реши, че може да обиждаш всеки, който пише тук, и когато някой ти показа, че може и да ти отговори подобаващо, ти се разхленчи... не смяташ ли, че е малко късничко да се опитваш да започнеш дискусия по темата си след като най-безочливо обиди ЦСКА n-пъти...? защото аз смятам, че е прекалено късно и въобще нямам намерение да се впускам в каквито и да е било спорове и дебати с теб. защото вече те сложих в черния списък с "безподобните заяждачи" и нямам никкаво намерение да те вадя от там...
О, горкото. Разстроило си се.
Това, че говориш цивилизовано, не значи, че ти, барабар с gasovia и цесекарчето говорите по темата. Обаче, сам каза, че си чорбар, и откъде да те знам, от коя статистика си. Просто думите ти ми прозвучаха злобно.
Аз повдигнах темата за мафиотското ни първенство, за да разобличим хората, които спъват и се гаврят с футбола ни, а не да се псувам с фенове на чурбътъ.
Мачът Берое-Левски беше просто поредният цирк. Няма значение кой е купил мача (съдията или резултата). И Лафчис купуваше (Е, Славия и Литекс ни надцакваха...),но сега гледаме божковия цирк. Затова темата е такава. Повтарям го не заради теб, Johny (да не вземеш пак да ми се обидиш), а заради този, който НЕ Е РАЗБРАЛ, за какво говорим.
И на мен, Johny, не ми е приятно да ми наричаш ЛЕВСКИ обор, но такава е терминологията. В цивилизования диспут няма място само за лични обиди.
Admin-Coki:
За пореден път виждаме типичното говеждо мислене:
"Ние сме слаби=> първвенството е купено,ЦСКА е мафия"
Прай ватър ве рогат.ЦСКА с футболистите които има,мислиш ли че се нуждае от това да купува мачове?
ЦСКА има успехи в Европа,уеФскиспор няма.
За вас най-големия кеф е да победите ЦСКА,с това измервате "величието си".За вас победата над ЦСКА е всичко и ако победите значи сезона не е загубен.И все пак нормално е да е така защото никога няма да имате нито историята на Армейския тим,нито бъдещето му.
Тръгна си Чорнев и зехте да мучите че първенството купено...Ебаси нещастниците.
може би щях да се впусна да обиждам ЦСКА и ЦСКА-рите. мже би щях да започна да се подигравам на неуспехите на ЦСКА, и така нататък. но на мен не ми се занимава с това. нямам нито време, нито сили, нито желание да влизам в спорове. аз ще се присиединя към фена на моя отбор - Левски. донякъде. няма да наричам ЦСКА чорбарите и така нататък. защото не се чувствам говедо от това че съм Левскар, познавам маса ЦСКА-ри, които не са свине и така нататък. има един, който наричам прасе, но това не е защото е ЦСКА-р а по друго причини. но това е друга историйка. да се върна към темата - и двата отбора имат своите велики и "велики" моменти. затова единствения отбор с положителна статистика в Европа е единствения отдор с положителна такава срещу Левски у дома - няма мое, няма твое, всичко е Берое, пеят привържениците на този отбор. та всичко е ясно - отборът с положителен баланс в Европа не е помирисвал Европейски терен от много, много, ама много години. ами какво повече можем да добавим за БГ първенството? отчайващите прояви на т.нар А-отбор, на сбирщината, дето "брани" националните цветове. и ми говорите за велики отбори? наричате тези отборчета велики? това са слабаци. такива са били, такива ще си останат. моментните успехи на ЦСКА ми напомнят за един плакат, провесен от една наистина велика агитка на един наистина велик отбор на един наистина велик финал. става въпрос за финала на Шампионската лига тази година- Милан-Ливърпул. феновете на Ливърпул разпънаха плакат - "Формата е временна, класата е вечна". така отборът говореше за предишните си успехи и временните неуспехи. така и аз говоря за неуспехите на БГ отборите и мимолетните им успехчета (на всички). класата на БГ отборите е под нулата. формата от време на време стига до 2 (по десетобалната) и тогава всички наричат това "грандиозен успех". в деиствителност не е нищо. затова и успехите на националите са такива. и защо е всичко това? защото всички се надпреварват да купуват или продават титли - кой както може. примери много - Лафчис, Чорни, Гриша Ганчев, Божков и всички останали знайни и незнайни, български и чужди, мафиоти, перачи на пари и така нататък. аре със здраве. стига толкова, то стана дълго и без друго. мир да има.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Агхаха готян не е само Берое с положителния актив в Европа не бързайЧервената Гордост също е с положителен.
Такова...верно нека има мир че ми омръзна да слушам едни и същи тъпотии от вас.Просто тряя си не знам колко прост за да мислиш че уефски е по велик от ЦСКА.Лошо няма подкрепяйте си отбора скандирайте ,но не се сравнявайте с нас.Няма място за сравнение просто.
аре да има мир. само недейте се мисли вие за по-велики. от тези отбори няма добри, няма велики, няма силни. има подкупна "А" група и толкова. беше подкупна по времето на Лафчис, на Ганчев, на Чорни и сега на Божков.и други има, ама не ми се изброяват. Левски, ЦСКА, Литекс, Локо... едно и също е навсякъде. който има пари купува, другите продават. няма кво да се спори че ЦСКА или Берое имат положителен актив и така нататък. мен ко питаш да се оправи първенството, че после да се гледа Европа.Първоначално написано от Lil` Bow Wow
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Има един велик в БГ - тва е ЦСКА.
Имал е и ще има световноизвестни футболисти.
Побеждавал е и ще побеждава световно известни отбори.
Рекордъор по титли на страната си в Европа.
Милиони верни фенове.
Това ако не прави един отбор ВЕЛИК то кое?
Добре бе, разбрахме те, стига си повтарял като развален грамофон. Купихте Б-А-Д-Е-М-А Ии вследствие неговото СПЪВАНЕ по терена отстранихте досега само Тирана (Албания)Първоначално написано от Lil` Bow Wow
Admin-Coki:
ЦСКА не е велик отбор. многобройни титли - няма лошо. само че се свързват с много неща, сред които е и т.нар. "народна власт". не казвам, че е само това, но просто ти казвам, това не е велик отбор. няма велики в БГ. има само слаби, по-слаби, още по-слаби и така докато стигнеш до ФК "Гробница" (обърках се, Габровница). мечтай си, Lil` Bow Wow, да има футбол в БГ. и аз си го мечтая. но няма. и аз бих бил щастлив ЦСКА да е велик отбор. защото да имаш положителен актив срещу велик отбор е едно, а срещу третокласно европейско отборче - друго. за мое съжаление и Левски е такъв. и Локо. и Литекс. и Славия. и другото Локо. и всички останали. а ако под световно известни футболисти разбираш Ибрахима Гай, то Берое трябваше да е в Шампионската лига със звезди като Масена Моке и там още кви бяха. приеми го както го приех аз. в нашата родна БГ футболът е пералня на мафиотски пари. каквото и да говориш е така. по времето на Чорни беше така, но тогава ви беше лесно да го кажете. хайде сега застани като обективен зрител, не като фен, и ми кажи не е ли така? докато има батковци, баета, каки, какички и разни други от тая порода ще е така. футболът ни се ръководи от Славков. а в МОК показаха той що за стока е. а да запитам, що за стока ще е тогава футболът???Първоначално написано от Lil` Bow Wow
малкият принц
Oue Maue - Piue Sus Zeue тя истината тряя са пофтаря на такиа кухи кат тебе да я разбереш е.
меТчтателю ти кат та гледам си баси злето.Ама наистина.Славков винаги ви е виновен на вас.Тфа от супер мн време го пейте.Ама не забравяй че Славков е говедце.Едва ли ши подкрепи ЦСКА.
Не , не говорех за Гай че е световно известен.
Говорех ти за Христо Стойчков,Любослав Пенев,Йордан Лечков,Петър Жеков,Димитър Якимов,Димитър Бербатов,Мартин Петров,Стилиян и т.н.
ами хубуу, бе. разбрах вече. ти от 2 дена се опитваш да ме убедиш, че в първенството всеки е срещу ЦСКА, всеки дава мачове на Левски и всеки се питва да спре ЦСКА. обаче ЦСКА е достатъчно силен, достатъчно добър и любим отбор да се справи всичко това и още кви простотии дрънкаш? момче, ще ти го каза пак. в България футболът се продава. на този, дето има пари. продават годругите босове с любезното съдействие на Славков. на него нито му пукаше кой ще е домакин на олимпиадата, нито му дреме кой ще е шампион. какво като преди е бил за Левски, когато от толкова години работи само за шкембето си? от годините, когато ЦСКА наддаваше със Славия за титлата, след това когато Литекс я купуваше, когато и (за съжаление) и моя отбор Левски я купуваше до сега, когато ЦСКА я купува. плюс купената от Локо Пд. за съжаление е така, моето дете. и на мен ми се иска да имаме футбол, но няма. и няма и да има, докато отборите ни отпадат от грандове като Торпедо Москва, или се мъчат срещу Публикум. хайде стига си си защитавал отбора и погледни реално.
малкият принц
Аз ти казвам че тая титла на ЦСКА няя да е купена.Отбора играе ФУТБОЛ.И то са вижда.Надявам са утре да го покажат и на армията.
Друг е въпроса че уеФски си урежда мачове и пак не е на мноу добра позиция нито тая нито миналата година.Беласица,Марек и миналия и тоя сезон лягат яко.
ЦСКА тая година игра ф един уреден мач срещу уефски.Направиха равенство за да не падне духа на загубилия и да се изложи ф Европа.Ако ЦСКА си купуваше титлата защо прай селекция?Нали и със юноши да играй титлата щом е купена начи ши я земат.
Спрете да слушате тощо баткуф и наско посракоф и да говорите същите тъпотий.уеФски ф момента е много слаб видя са с берое,пирин 1922,марек 1во полувреме.ЦСКА просто е по-класен от другите отбори ф "групата на майсторите".
Футбол можи да има когато напраят "Вишата" лига с 10 отбора , да играят 3 пъти един срещу друг и тфа е.Не с такива безмислени мачове с некфи адски слаби отбори който уефски и ЦСКА ги мачкат и си мислят после че са много добри.
Хахахахахахахахаха, баф ваф, бати смешката дето си. Тва трябва да си уникален идиот да мислиш, че Левски купува мачове. То хубаво, че имаме пари за екипи, оно ми говори за уредени мачове. Михайлов като стане президент на БФС-то ще ви трябват минимум 50 бона за да купите мач, да речем срещу Нафтата или Бела.
Да видим тогава кой ще е шампион? Просто със "селекция" от Хидиуед и Силва няма да ви мине селския чалъм.
Мечтател, да не говорим за комунизма, да не си спомняме онези 45 тъмни години, в които българския футол беше на 85% уреден за чорбата. През 50-те всички отбори бяха ДСО-та, демек нямаха пари дори и за топки. Само чорбата и Ботев бяха армейски и поглъщаха футболисти, а "Динамото" само трябваше да преглъща унижения и да гледа как цдна "реди" титли, а ботяф да "подглася" Срамо е да се парадира с "успехите" от това време. За 16 години демокрация ЛЕВСКИ има 6 титли, цска 5. Смятай сам.
Admin-Coki:
Жено проста ти дан си мислиш че да купиш мача с марик е 1 000 000 евро.Верно че сте ебати дръгливия безпаричен обор ама толку за мачове с марек и прин винаги шчнамерите си ги купите.Щом мислиш че хидиуед и силва са слаби начи си мега тъп.Първоначално написано от Oue Maue - Piue Sus Zeue
Говедо фмирисано тоя комунизъм ше ти го навра някаде.След идването на комунизЪма Левски е прикрепен към милицията, която за разлика от армията има директен контрол върху мирното българско население, сред което всява страх и омраза.Лефски от ПодХуяне е първи ведомствен отбор на БКП в България след 1944 г., като с решение на “народната власт” заграбват пощенски спортен клуб “Княз Кирил” и печелят 16 купи на Съветската армия, както и купата на Сталин. ПодХуянци са клуб на полицията до 1944 г., на БКП и Цола Драгойчева от 1944 г. до 1968 г., на милицията и тайните служби от 1968 г. до 1989 г. и на престъпниците, гейовете и мутрите от 1989 г.
Лефски от ПодХуяне първи уговаря мач в историята на България. В квалификационен турнир за новоучредената А група 1949 г. Лефски и Академик завършват 1:1 в последен мач и двата клуба се класират.
Лефски от ПодХуяне е първи служебен шампион в света. 1953 г. е обявен за първенец с две решения на администрацията. С едно решение се вадят 11 играчи от ЦСКА и се пращат да играят в Сборен отбор, а с второ решение лидерите “Сборен отбор” са разформировани и Лефски от трето се качва на първо място. В последна среща без значение Лефски се съгласява ЦСКА да картотекира състезателите си и в резулатат 5:0 за ЦСКА.Правителството ко беше зад ЦСКА така ли щеше да стане?
Палячо кат ти гледам византийско никченце и кфи зау4ени тъпотий дрънкаш или ги слушаш от баща си или от некфи по-големи тфои френдове ама не вярвай на всичко.Не забравяй че именно уецки е отбора искачвал връх мусала в чест на комунистическия лиде сталин след смърта му и оставя огромен негов портрет на върха на Рила.
Тфа май го пропускаш а?
P.S.През тия 16 год демокрация ЦСКА би л-поол леверкузен и Юве,вий каде бяхте тогава?А верно бе вие тогава накарахте европейската преса да ви нарече "Футболните идиоти на европа" след мача с Антверпен.Ебати смешкоФците.
Дейба и малкия гомньо. Я ходи да сучеш и не ми дръж такъв тон посерич дребен. И недей си го изкарвай на мен, че не ходиш още на училище и не знаеш и ей тунинко от историята на България. Срам те е педалче мазно, че баща ти те учи да викаш бекапе и капеесес, дори на другаря Живков диалекта си усвоил. А батювците ти ти лъзгат по един и после ти разправят, че това са били мурадчо и силвата.Първоначално написано от Lil` Bow Wow-ne reg
Ква полиция те гони, бе лайньо. Левскарите са воювали в две световни и две балкански войни, никва полиция няма бе дебил. Полицейския състав непрекъснато се е сменял, бе мухльо. Едни са идвали на власт, други са си отивали, а ЛЕВСКИ винаги си е бил един и същ - №1
Admin-Coki:
Ето ти и един мой послепис:
Днес се навършват 12 години от паметната победа на ЛЕВСКИ над Глазгоу Рейнджърс. Тогава те бяха ОТСТРАНЕНИ с голове на Наско Сираков и Николай Тодоров - Кайзера
Admin-Coki:
Ахаха говедце просто май ти настръхнаха рогцата
Нали знайш рефренА "уецки оле това е МВР".Сменяли не сменяли винаги са били с вас.Баща ми и той е говедо така че не се стартирай кфо ме учел и кфо не.
Аз не см от ЦСКА защото баба майка татко дядо или кръстника ми са от тоя отбор а защото той е НОМЕР 1.И Винаги е бил и ще бъде.Кат гледам зе да псуваш само ама така е кфо да прайте вий,рогата ви пречат да глеате реално.
Честито след 120 години пак.Яхахааха.Първоначално написано от Oue Maue - Piue Sus Zeue
Те тогава Рейнджърс бяха толкова силни че няям думи ебати успеха.
НЕ, ТИ СИ УНИКАЛЕН КРЕТЕН!!!!Първоначално написано от Lil` Bow Wow-ne reg.
![]()
Добре щом казваш, че БАЩА ТИ Е ГОВЕДО
Кой псува бе мухльоТи не можеш ли да четеш кво пишеш
![]()
Ти ли ще ми говориш за Глазгоу Рейнджърс колко слаби, бе посерич. Във всеки случай бяха 10 класи над Байер. Ти не си бил роден когато играха с Левски. И все пак беше толкова скоро... в демокрацията
Admin-Coki:
Глазгоу Рейнджърс ?
Ливърпул,Реал Сосиедад,Аякс,Нотингам Форест,Монако,Ювентус ?
Византиецо византиецо жалък си...
Аве кфо стана с ваща 8 милионна публика бе?Гейарена па беше наполовина пълна.АААААХАХАХАХАХХА СМЕШЕН ОТБОР МИЛИЦИОНЕРСКИ,КУР БЕ БРАТЯ,КУР ЗА уеФски.
П.П. Поне кат са опитваш да слагаш некфи тъпи подписи ги прай ккто тряя.Ебаси рогатата маймуна си ти![]()
Щутгард(два пъти), Аякс, Глазгоу Рейнджърс, Динамо Киев.
А, какво ти говорят: Сваровски Тирол, МТК, Цюрих. Може би забравяш грандиозните издънки на любимото ти
клубче.
Кой БГ отбор е отстранявал европейски клуб със общ резултат 19:3ЛЕВСКИ
![]()
Кой БГ отбор е бил БарселонаЛЕВСКИ
![]()
Тъй че, малък гомньо, замълчи и отдай почест на стореното от ЛЕВСКИ.
мангалска армия - 25 000 мангалски места
ГЕОРГИ АСПАРУХОВ - 35 000 седящи места
Пак бяхме повече от вас.
Имаше тук-таме някои разчаровани от БГ футбола, които не дойдоха на Герена. Но сега и на нас ни се вдигна самочувствието. Видя се, че дяволът не е толкова черен. Но " Божков А" групата е под всякаква критика.
П.П. А как трябва бе, мухльо![]()
Admin-Coki: