.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 102

Hybrid View

айде стига вече. ясно е че не може да се изброят успехите и неуспехите на двата отбора. но това не е нужно. темата е подкупната ни А група. въпреки трите отбора в УЕФА останалите още лягат и клякат. нищо. дано сега се постегнат малко и отбори като Марек Дупница да играят срещу по-силните така, както игра ЦСКА с Байер, както игра Литекс срещу Генк, както Локо срещу Болтън и Левски срещу Оксер.но те не правят тоа, те продават, лягат, клякат и продават мачове. е, ако им дойде акъла в главите след години няма да смятаме 3 отбора за успех, а отпаднал отбор за неуспех, аре дано да стане най-накрая. и тогава ще дойде времето да спорим кой е по-велик. в владенията на Божков А групата това е безпредметно. аре мир.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Фен
    Град
    taina maina
    Браво, мечтателю! Намеси се, като истински Кофи Анан.
    Навярно си гледал предаването на просто великия Сашо Диков и видждаш какво струва нашата "Божков А" група. Този кръг нямам големи оплаквания, но нивото на футбола е просто отчайващо.
    Съгласни ли сте
    Горди сме, че сме пловдивчани и с това, което правим за града си!!!
    Admin-Coki:
    Големината на снимката в подписа ти е недопустима!

напълно съм съгласен, Оуе Мауе. както винаги - супер мачове в Европа и слаби в БГ. но това ми писна да го разисквам. то е ясно на всеки, който се интересува. а иначе не съм гледал Сашо Диков, изразявам това, което виждам. а всички така казват, защото е очевидно.

а чак пък Кофи Анан... ласкаеш ме. благодаря за оценката.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Lil` Bow Wow-ne reg.
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Oue Maue - Piue Sus Zeue
    Щутгард(два пъти), Аякс, Глазгоу Рейнджърс, Динамо Киев.
    А, какво ти говорят: Сваровски Тирол, МТК, Цюрих. Може би забравяш грандиозните издънки на любимото ти
    клубче.
    Кой БГ отбор е отстранявал европейски клуб със общ резултат 19:3 ЛЕВСКИ
    Кой БГ отбор е бил Барселона ЛЕВСКИ
    Тъй че, малък гомньо, замълчи и отдай почест на стореното от ЛЕВСКИ.
    мангалска армия - 25 000 мангалски места
    ГЕОРГИ АСПАРУХОВ - 35 000 седящи места
    Пак бяхме повече от вас.
    Имаше тук-таме някои разчаровани от БГ футбола, които не дойдоха на Герена. Но сега и на нас ни се вдигна самочувствието. Видя се, че дяволът не е толкова черен. Но " Божков А" групата е под всякаква критика.
    П.П. А как трябва бе, мухльо
    Еи еврейн смачкан,
    Гейарена - 24 000 места
    БЪЛГАРСКА Армия - 22 000 места
    Кфи 35 000 бе педал рогат много се нервя кат лъжите говедо.
    Слован (Братислава) Олимпия (Любляна) ОФИ (Крит) Ханза '67 (Алкмар) Гурник Забже Дожа Уйпещ Спарта Ротердам аустрия виена...казвам ти ги за 93284739 път запомни ги резилчо.
    Как отстранихте Щутгарт а? с два равни ебати отстраняването ама аре кат за вас бива.Рейнджърс как ги отстранихте я си спомни?Аякс пак с дуЗпи.
    Кфа барса бе?Нали знайш колко беше свършил мача на ноу камп а?(4:0)После испанците дойдоха на разходка в бг и паднаха 5:4.Ебати радостта.Нямате силен отбор отстранен с резултат бе папагал.Щутгарт с два равни и голове на чужд терен,аякс на дуспи и рейнджърс на дузпи.Само с Щутгарт фтория път.За кфо си говорим тогава.А и Щутгарт и Рейнджърс как моше ги сравняваш с ливърпул,аякс,нотингам реал сосиедад монако,Ювентус-отстранявани не с дуспи или голове на чужд терен а с резултати!
    Кой отбор е бил Барса? Еми ЦСКА бе дришлъо.На турнира Жоан Гампер с два гола на стоичков и тогава барса го взе.Голем си смешник е.Кво е направил уеФскиспор продал 50 играча ф анадола.ЕВАЛА!!! яхахаха.
    Кой е тоя дет сте го отстранили с 19;3?

П.П. Не ми се обяснява на шматки.

уаф баф, ти си пълен идиот дето от дума нищо не разбира и само се прави на умен. зами си затвори най-после устата, бе говньо. квото и да си говорим Герена е по-голям от Армията. защо? защото Левскарите сме повече. що сме повече? сети се. а и да не ти казвам за стотен път да гледаш темата - подкупна А група. в момента твоя отбор купува, което не ти изнася и затова изместваш въпроса. писна ми от тебе, сериозно ти говоря. егати сдухаря сдухан!

малкият принц

Lil` Bow Wow-ne reg.
    Guest
    курво еврейска и олимпико е по-голям от сан сиро значи ли тва че лацио и рома имат пойче фенове от МИЛАН и интер?Мене пък ми писна от тъпи рогати шматки,който са слепи да видят че ЦСКА Е НОМЕР 1.И кфо кат купува играчи е лъохман?Важното е да е номер 1.В Европа вече е така за да си силен трябват добри попълнения от чужбина.ЦСКА за разлика от уецкиспор гледа към Европа там е разликата.Продължавай да си тъпо говедо и да мразиш забавляваш ме мечтателке.
    Сдухаря сдухан?Яхаха ебаси тъпия тъпанар.

Фен
    Град
    taina maina
    Твоя вмирисан педалски божковски КУПУВА МАЧОВЕ, не разбра ли бе тиквеник. Селекцията е привидна: Матия Шматко, дето не знае как се слага фланелка , Гномчо да Заеби.
    ЛЕВСКАРИ - 2 000 000
    чурбъри - 1 000 000
    Останалото е ганчевци, Локо, Ботев, Първак Варна, Берое, Пирин, Нафтата и т.н., някои не вълнува футбол, останалото е мангали. Повечето турци са фенове на чорбето.
    Admin-Coki:

Фен
    Град
    taina maina
    Има и такива, дето викат, че са фенове на чуждестранни клубове. Тва са чалъмари. И те си имат любими БГ отбори. Те са се отчаяли от БГ футбола, но са лиготия "фенклубовете" на Ливърпул, Челси и т.н. в България.
    Admin-Coki:

Повече от фен
    Град
    Amityville
    Тиаго силва,Мурад Хидиуед,Сакалиев,Забавник, алентин Илиев?Все футболисти превлечени през последните 2 години.
    Гийом и матко са резерви както виждаш говедце.
    Кви 2 000 000 е грозен.Те вече ви умряха половината фенове.Щото говедата са предимно старци.Младите ви фенове са максимум 100 хил.Спко след 20-30 години ще сте кат славия.Кой та излъга 4е турците са фенове на ЦСКА е еврейчо?Манипулирано кученце много лаеш ама що продавате само в турция?

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

Фен
    Град
    taina maina
    Мастия Шматко може да е резерва, а защо великия футболист Стойко Сакатлиев е резерва? Такава дълга "борба", а после за Стойко-пишки.
    Admin-Coki:

Повече от фен
    Град
    Amityville
    Чувал ли си за ротация на отбора?Оф кфо питам ти си тъпо говедо.Стойко не е резерва бе люляк мамин.Той ку беше резерва няяше да е с 6 гола за първенство до момента.Сеш се сладулчо?Весел ми ставаш

Фен
    Град
    taina maina
    А аз все повече се отчайвам от теб бе, галош.
    Сагата със саката Ей, разсипахте нафтата бре. Тц тц тц
    цска, ако не си купува мачовете ще стане шампион на Курбан Байряма
    Admin-Coki:

Фен
    Град
    taina maina
    Както някои казват:
    На цесекато всичко им ги е слабо. Ама президенто им ги е бандит. Разсипа шампионато.
    П.П. Божков разсипа шампионата(то не че си беше "честна игра, истински футбол", но СИНЯТА ИДЕЯ няма да разсипе. Богат си е човека, ама му са балкански мурафетите. Вместо като ПАО, Олимпиакос, цска Моква да купи свестни футболисти(Ривалдо и т.н.), купува мачове.
    Admin-Coki:

Повече от фен
    Град
    Amityville
    Едно си говедо знае едно си говедо бае.

Фен
    Град
    taina maina
    Ето ти нещо мило:
    ц - циганинът
    с - се
    к - казва
    а - асан

ц - циганката
    с - се
    к - казва
    а - айше
    Admin-Coki:

Повече от фен
    Град
    Amityville
    лесно
    ебан
    вторичен
    селски
    клуб
    изнасилван
    1914 пъти

И ко?Смотан.Я кажи как купуваме мачове.Яхахх.

Фен
    Град
    taina maina
    Отива батката да си вземе заплатата от Божков, уговарят кой мач да нагласят, батката командва съдиите... и ХОП нова титлитчка, за да се радват чорбетата
    Просто е нали
    Admin-Coki:

Оуе Мауе недей да падаш на на тая отрепка нивото. не го казвам защото е чорби, а заради другите му мнения дет ги чета. не го знам къде живее, откъде е, кво образование има, но мен ми мяза на така наречения "селски идиот" без да обиждам никого от село. докато селянин означава да си от село, селски идиот показва начина на мислене и културата. виж кво, уав бав, зами най-после се осъзнай. не мога да разбера на кво отгоре говориш със самочувствие, като си такъв загубен. не му изнасяло да не е по темата? мен ми се струва, че на теб не ти изнася да е по темата. и затва само бягаш и приказваш отвлечени неща. замълчи най-после, че само се излагаш. уж защитаваш Божков А групата (ние я нападаме, ти нападаш нас я защитаваш) пък ми говориш за нещо толкова далеч от нея. просто те е шубе да заговориш по темата, щото е за всички очевидно кой е прав. така че си затрай!

малкият принц

Повече от фен
    Град
    Amityville
    Цитирай Първоначално написано от мечтател
    Оуе Мауе недей да падаш на на тая отрепка нивото. не го казвам защото е чорби, а заради другите му мнения дет ги чета. не го знам къде живее, откъде е, кво образование има, но мен ми мяза на така наречения "селски идиот" без да обиждам никого от село. докато селянин означава да си от село, селски идиот показва начина на мислене и културата. виж кво, уав бав, зами най-после се осъзнай. не мога да разбера на кво отгоре говориш със самочувствие, като си такъв загубен. не му изнасяло да не е по темата? мен ми се струва, че на теб не ти изнася да е по темата. и затва само бягаш и приказваш отвлечени неща. замълчи най-после, че само се излагаш. уж защитаваш Божков А групата (ние я нападаме, ти нападаш нас я защитаваш) пък ми говориш за нещо толкова далеч от нея. просто те е шубе да заговориш по темата, щото е за всички очевидно кой е прав. така че си затрай!
    Гражданино що си толкова тъп?
    Аз не казвам че ф А група няма купени мачове казвам че ЦСКА не купува мачове.ЦСКА и уецки уговориха мача 1:1,факт който тряя ви радва че иначе малиии...Щяхте да гълтате.
    оуе мауе еди кфо си ако батката така продаваше титлите на ЦСКА защо сега ръководството на най-великия тим на БГ иска да го махни е?Защо орманджиев са кандидатира.Задаваш ли си тия въпроси гълъбче?

Фен
    Град
    taina maina
    Само това ни трябваше: шеф на футболен клуб - президент на БФС-то. Батката иска повече пари(заяви го в Спортен свят), а ми е много чудно защо нападате тъй Стиви О - не ви изнася двойнствената функция и сега си измивате ръцете, иначе уговорените мачове се редуват. Между другото той има по-голямо влияние в БФС-то, батката е в немилост. Ами Михов...
    баф ваф да си псува колкото иска, вече говорим по темата
    Admin-Coki:

ам да и аз викам по темата да говорим. и на уаф ваф нещо имам да му кажа по темата - ЦСКА купува мачове, колкото и да не ти се ще да го признаеш или дори видиш. просто не гледаш обективно на нещата и не го виждаш.

малкият принц

Фен
    Град
    taina maina
    Борката Михайлов шеф на БФС-то да видим тогава чорбето. Той не е примрял за паричките на Божков. Не е толкова гладен
    Admin-Coki:

Lil` Bow Wow-ne reg.
    Guest
    0о сфещенна простота.
    Рогчофци Славков ли е в немилост?Ах0х0х0 той има толкова връзки и приятели че в немилост не мое да изпадне.
    Ако стиви о стане президент на БФС той ши напусни ЦСКА най-вероятно.Закво плюим орманжиев ли?Щото не е истински цесекар чедо мое.Защото му беше неприятно да говори за тфа че е син на великия Стоян Орманджиев(Сиурно не си го чувал ама нормално за тебе).Защото Стиви У е фен на гунди шофъора.Мноу раути не са ти ясни май,а?
    Нека стане бобито президент.Поне тугаа да осъзнайте че ЦСКА не купува мачове.Ама то въф ваще промити говежди тикви винаги ще е таз мисъл.Че сяко първенстфо е купено осфен ако уецки е шампиона.Е шматки точно обратното е.

Фен
    Град
    taina maina
    ЛЕВСКИ ако тая година стане шампион ти първи ще врекнеш, че първенството е купено бе, мухльо. Иначе пак си се подготвило, чорбе мизерно, да ти дойде титличката на крака, без ни най-малко зор на сакатлиев и компания. Сталинови синковци, научили се да се отварят с повод и без повод. Има и свестни чорбари(повечето), но хайката кратуни като теб не си знае мярката.
    П.П. Недейте си измивайте ръцете със Стиви О, после като падне от БФС-то пак ще стане редово чорбарче.
    Admin-Coki:

Повече от фен
    Град
    Amityville
    ГОведо вий вече играхте уреден мач с марек.Майка си да питаш и тя щи кажи че беше уреден.Миналата година на гейарена нали си спомняш пак на мача с марек кфо стана.уефски нема да е шампион не са надявай.ЦСКА да види зор?Ахаха ф бг няя отбор ф момента от който да видим зор бе глупаф.Кой мач на ЦСКА беше купен според тебе?С пирин?С нафтекс?С литекс?С ботев?С беласица?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си