не си прав, шъ знайш... не си прав, защото скочи да ме слагаш в един кюп със средно статистическия фен на ЦСКА... най-малкото ти беше този, който почна с нападките. или може би си смятал, че ми е приятно да ме наричаш като привърженик на ЦСКА чурбар, а отбора, който подкрепям - чурбътъ...? хайде сега се върни мааалко назад и прочети кога и аз започнах с нападките срещу Левски... погледни дали един-единствен път съм се изгаврил с името на отбора, чийто фен си ти? сега не смяташ ли (разбира се, ако поне този път си обърнал внимание на написаното от мен), че ти сам си виновен задето започнах да разхвърлям определения наляво и надясно...?
защото според мен ти реши, че може да обиждаш всеки, който пише тук, и когато някой ти показа, че може и да ти отговори подобаващо, ти се разхленчи... не смяташ ли, че е малко късничко да се опитваш да започнеш дискусия по темата си след като най-безочливо обиди ЦСКА n-пъти...? защото аз смятам, че е прекалено късно и въобще нямам намерение да се впускам в каквито и да е било спорове и дебати с теб. защото вече те сложих в черния списък с "безподобните заяждачи" и нямам никкаво намерение да те вадя от там...