- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Божков А" група
ами хубуу, бе. разбрах вече. ти от 2 дена се опитваш да ме убедиш, че в първенството всеки е срещу ЦСКА, всеки дава мачове на Левски и всеки се питва да спре ЦСКА. обаче ЦСКА е достатъчно силен, достатъчно добър и любим отбор да се справи всичко това и още кви простотии дрънкаш? момче, ще ти го каза пак. в България футболът се продава. на този, дето има пари. продават годругите босове с любезното съдействие на Славков. на него нито му пукаше кой ще е домакин на олимпиадата, нито му дреме кой ще е шампион. какво като преди е бил за Левски, когато от толкова години работи само за шкембето си? от годините, когато ЦСКА наддаваше със Славия за титлата, след това когато Литекс я купуваше, когато и (за съжаление) и моя отбор Левски я купуваше до сега, когато ЦСКА я купува. плюс купената от Локо Пд. за съжаление е така, моето дете. и на мен ми се иска да имаме футбол, но няма. и няма и да има, докато отборите ни отпадат от грандове като Торпедо Москва, или се мъчат срещу Публикум. хайде стига си си защитавал отбора и погледни реално.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц